Sessiz kaldım :(

sessiz kalmktan daha güzel hiç bişey yapılamazdı emin ol :) uğraştığına değmez bi adammış belliki ayy adam dedim pardoon :( :DD:D: boşver cnmm

sevgilisi yoksa da beni aptal yerine koyuyor. Sırf beni üzmek için. Yalan söylediğini yüzüne vurmak istiyorum. Böyle yapınca elime ne geçecek ki. Zaten ona karşı mutlu görünmekten yoruldum. Artık hiç birşey yapmıyorum. Boşu boşuna zaman kaybı. :(

oyle bile yapiyosa bosver inan bana daha bi kac hafta once senin durumundaydim daha simdi toparlandim ve iki haftada ne hale gelmisim diyorum... Bosver sen onun nasil bi insan oldugunu gordun kabullen hic biseyi de vurma yuzune seni bu Halde gormek daha hosuna gidecektir... Toparlanmaya bak ve ona istedigini verme o umrunda olmadan da yasyabilecegini hem kendine hem ona ispatla...

kızlar hala aynı şeyi yapıyor bu adam. kendi egosunu tatmin etme derdinde. nasıl bir insan bu.

kızlar dayanamadım facebook hesabımı kapattım. kapatmakla iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum. beni görmek istemiyor.bende istediğini yaptım. görmesin bir daha beni. zaten umrunda da değilim. seven insan bunları söylemez. ne hali varsa görsün. onun yüzünden ne hale geldim. yemeden içmeden kesildim.:50:

Son düzenleme:
kızlar dayanamadım facebook hesabımı kapattım. kapatmakla iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum. beni görmek istemiyor.bende istediğini yaptım. görmesin bir daha beni. zaten umrunda da değilim. seven insan bunları söylemez. ne hali varsa görsün. onun yüzünden ne hale geldim. yemeden içmeden kesildim.:50:

Hesabını neden kapatıyorsun ki onu silseydin ya direk? Hatta silip engelle. Yemeden içmeden kesilecek bir durum yok. O adam senin hakkında öyle konuşuyor diye sen öyle bir insan mısın? Hayır. Hiç düşünme de üzülme de.

Sen g.t olduğun için g.t gibi kaldım, koymuyor o yüzden deseydin.

aklıma gelmedi değil. onun yaptığı gibi yapmak istemedim. aslında hak edene hak ettiği gibi davranılır.

Yok yok bakma sen bana, erkeklere öfkeliyim ondan böyle konuşuyorum. Hayran kaldım ben tavrına, hiç acıma üzülme kendine, acınacak biri varsa o da benim. Çünkü senin kendini tuttuğun şeyi yaptım, ağzıma geleni saydım, giydirdim, giydirdim, bedduamı da ettim. Sesi çıkmıyor şimdi ama kendimi boşa yormuş hissediyorum. Aslında iplememek en güzeli. Facebookunu falan da kapatma bence aksine aç, güzel güzel resimlerini koy, arkadaşlarınla gezdiğini tozduğunu bilsin. Peh. 6 milyarlık dünyada 1 adam için yaptığımız şeylere inanmak zor. Hele ki böyle denyolar için.

Yok yok bakma sen bana, erkeklere öfkeliyim ondan böyle konuşuyorum. Hayran kaldım ben tavrına, hiç acıma üzülme kendine, acınacak biri varsa o da benim. Çünkü senin kendini tuttuğun şeyi yaptım, ağzıma geleni saydım, giydirdim, giydirdim, bedduamı da ettim. Sesi çıkmıyor şimdi ama kendimi boşa yormuş hissediyorum. Aslında iplememek en güzeli. Facebookunu falan da kapatma bence aksine aç, güzel güzel resimlerini koy, arkadaşlarınla gezdiğini tozduğunu bilsin. Peh. 6 milyarlık dünyada 1 adam için yaptığımız şeylere inanmak zor. Hele ki böyle denyolar için.

bende zamanında çok saymıştım. bana g.t gibi bıraktın, şimdi sen g.t gibi kaldın diyor da kendi suçunu bastırmaya çalışıyor. zamanında kendi g.t gibi davranıyordu.ben sadece hak ettiği gibi davrandım. hak etmişti. hırsız ev sahibini bastırırmış. kendince bu sefer hıncını almaya çalışıyor. ben üzüldükçe keyif alıyor. hiç bişey yapmıyorum. kendimi tutmaya çalışıyorum. elimden başka birşey gelmiyor. tekrar facebooku açtım. bir gün pişman olur da . iş işten geçtikten sonra söylediklerine pişman olur. pişman olsada gururundan belli etmez.

Son düzenleme:
bende zamanında çok saymıştım. bana g.t gibi bıraktın, şimdi sen g.t gibi kaldın diyor da kendi suçunu bastırmaya çalışıyor. zamanında kendi g.t gibi davranıyordu.ben sadece hak ettiği gibi davrandım. hak etmişti. hırsız ev sahibini bastırırmış. kendince bu sefer hıncını almaya çalışıyor. ben üzüldükçe keyif alıyor. hiç bişey yapmıyorum. kendimi tutmaya çalışıyorum. elimden başka birşey gelmiyor. tekrar facebooku açtım. bir gün pişman olur da . iş işten geçtikten sonra söylediklerine pişman olur. pişman olsada gururundan belli etmez.

Ama o pişman olsa da senin o zaman umrunda olmayacak gibi geliyor tabii inşallah benim de olmayacak. Gerçi benim birkaç günü var pişman olması için ama hızlı toparlama moduna alıcam kendimi :1:

kızlar facebook profilimde can yücelin şiirini paylaştım.çenemi tutamadım. şiiri gördü sanırım. bilmiyorum iyi yaptım kötü mü ?

Ben;
Benden olgun insan isterim karşımda!
Benden dürüst,
En ufak dalgada,
Arkasını dönmeyecek kadar olgun.
Arkamı döndüğümde,
Sırtımdan vurmayacak kadar güvenilir.
Bir o kadar cesaretli olmalı.
Yağmurdan ıslanıp,fırtınadan kaçmamalı.
Ayağı taşa takılınca kayadan korkmamalı.
İşine gelince sevip,
Zoru görünce bırakmamalı!

CAN YÜCEL

Son düzenleme:
Back
X