- 31 Ekim 2015
- 92
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi hayaller12
-
pardon ama görümceniz o kişiyle aldattığını bilmiyormu sizi...evet tekrar herkese merhaba konuya gireyim hatırlıyosanız yine bi konu açmış ve üzerine konuşmuştuk... ben 5 yıllık evliyim severek evlendik ilk yıl aldatıldım affettim..şimdi bi kızım var ve hamileyim dün görümceme gittim eşimin eski görüştüğü kşi onun arkadaşı telde konuştular eşimden benden konuştular sonra numarasını aldım eşimin teline baktım o numara eşimde var ve ben şokk........ama tepki göstermedim içim içimi yiyo eşimede sormadım hiç bişey bu sabah neyin var dedi sanane dedim artık eşim değilsin benimle uğraşma dedim onun yalanlarına tahammülüm yok ve gidecek yerimde...kızımı o cahillere bırakamam aslaa...mejburen sustum ama düşünceler beni bitiriyo
Bunun cevabini bende merak ettim çok tuhafdegilmi sizcedegörümcenizin arkadaşıyla mı aldattı sizi?
siz artık eşim değilsin deyince birşey demedi mi?
eşim bekarken görüşmüşler kadın evli 5 çocuk annesi görümcem yanımda iyi etmeye çalışıyo eşimde vazgeçmemiş yani bekarken evli kadınla olmuş bunu ilk yıl kaynanam söyledi ne yaptımsada olmadıpardon ama görümceniz o kişiyle aldattığını bilmiyormu sizi...
benim yaş 23 eşim 30 ve o kadın 35 görümcem biliyo ama nafileBunun cevabini bende merak ettim çok tuhafdegilmi sizcede
eşim bekarken görüşmüşler kadın evli 5 çocuk annesi görümcem yanımda iyi etmeye çalışıyo eşimde vazgeçmemiş yani bekarken evli kadınla olmuş bunu ilk yıl kaynanam söyledi ne yaptımsada olmadı
benim yaş 23 eşim 30 ve o kadın 35 görümcem biliyo ama nafile
her halde önce görümceyi boşardım, sonra kocayı tövbe tövbe ,bu nasıl kadın bilerek ve bir de senin yanında böyle bir kadınla konuşur ve arkadaşlığını devam ettirir.....yani değişik bir aileler hani bunu kv sana nasıl söyler? birde işin bu tarafı var...eşine de yazıklar olsun üfffff ne biçim aile...hayatına bak kurtar kendini,bunlar yakında başka genişlikleride sana yaşatırlar.....eşim bekarken görüşmüşler kadın evli 5 çocuk annesi görümcem yanımda iyi etmeye çalışıyo eşimde vazgeçmemiş yani bekarken evli kadınla olmuş bunu ilk yıl kaynanam söyledi ne yaptımsada olmadı
Bunun cevabini bende merak ettim çok tuhafdegilmi sizcede
ben kızımı onlara bırakamam hemde hamileyimher halde önce görümceyi boşardım, sonra kocayı tövbe tövbe ,bu nasıl kadın bilerek ve bir de senin yanında böyle bir kadınla konuşur ve arkadaşlığını devam ettirir.....yani değişik bir aileler hani bunu kv sana nasıl söyler? birde işin bu tarafı var...eşine de yazıklar olsun üfffff ne biçim aile...hayatına bak kurtar kendini,bunlar yakında başka genişlikleride sana yaşatırlar.....
Aynen galiba ikiside ayni kadın ama bu kadar midesiz bi adamla hayatini karartmaya kararlı galiba konu sahibi...anlamadım ki bekarken görüştü diye yazmış diğer mesajda..
bekarken görüşmüştü biz evlenincede ve haladaanlamadım ki bekarken görüştü diye yazmış diğer mesajda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?