- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi hayaller12
-
2.yemi hamilesin???ben kızımı onlara bırakamam hemde hamileyim
Konu sahibinn tek hatasi ilk yil aldatilip affetmesi..bak affedince herşey bitmiyo devami geliyoher halde önce görümceyi boşardım, sonra kocayı tövbe tövbe ,bu nasıl kadın bilerek ve bir de senin yanında böyle bir kadınla konuşur ve arkadaşlığını devam ettirir.....yani değişik bir aileler hani bunu kv sana nasıl söyler? birde işin bu tarafı var...eşine de yazıklar olsun üfffff ne biçim aile...hayatına bak kurtar kendini,bunlar yakında başka genişlikleride sana yaşatırlar.....
bekarken görüşmüştü biz evlenincede ve halada
cnm sen ikinciyi nasıl yaptın bu adamla yaaa....yani ne günahı var o masumların gerçekten size acayip kızıyorum şu an....ben kızımı onlara bırakamam hemde hamileyim
bekarken görüşmüştü biz evlenincede ve halada
cnm şaşırdığım nokta ikinciye hamile olması,görümcenin kadınla arkadaşlığı,kv nin bunu geline anlatması vs vs.....yoksa zaten aldatan erkek belli yani sonu....Aldatan birinin yeniden aldattigini gorunce neden sasiriyor ki kadinlar?
cnm şaşırdığım nokta ikinciye hamile olması,görümcenin kadınla arkadaşlığı,kv nin bunu geline anlatması vs vs.....yoksa zaten aldatan erkek belli yani sonu....
cnm şaşırdığım nokta ikinciye hamile olması,görümcenin kadınla arkadaşlığı,kv nin bunu geline anlatması vs vs.....yoksa zaten aldatan erkek belli yani sonu....
Olayaa nerden baksan elinde kalıyor...konu sshibi sessiz kalmaaaEşin seni 5 çocuklu bir kadınla mı aldatıyor yani .
evet malesef.....mümkün mertebe bir çözüm bulup hemen kendini kurtarması lazım,benim bildiğim, aldatma durumunda aile erkeğin arkasında olmamalı, bunlar birde gözüne sokuyor diğer kadını ,sanki bak bu seninki der gibi...yarın öbür gün seni boşatıp bunu alacağız derlerse şaşırmam yani...Bi de hamiş mi
Kelimelerim tükendi şu an...
Bende aynı fikirdeyim bide anlatabilsek hadi boşanma diyelim ortada yuva yokkkiinsan ne yaparsa kendine yapıyor
evlenmeden kadınla görüşmüş evlenince görüşmüş ikinciye hamilesin kadınla görüşmeye devam ediyor
neyi bekliyorsun
görümcen kaynanan o kadın senin kocan hepsi belli ş...... de sen niye bunların arasında oturmaya devam ediyorsun
bir de beş çocuklu kadın evli adamdan vazgeçmiyor kocasından da korkmuyor öyle mi
cem yılmazın dediği gibi mahalle tren olmuş gidiyor tövbe ya
biz aldatılanlara boşan deyince burada hep boşan diyorlar yuva yıkmak kolay mı yazanlar okumalı bu konuyu buyrun af edenlerin sonu
aynen öyleeEşin seni 5 çocuklu bir kadınla mı aldatıyor yani .
evet malesef.....mümkün mertebe bir çözüm bulup hemen kendini kurtarması lazım,benim bildiğim, aldatma durumunda aile erkeğin arkasında olmamalı, bunlar birde gözüne sokuyor diğer kadını ,sanki bak bu seninki der gibi...yarın öbür gün seni boşatıp bunu alacağız derlerse şaşırmam yani...
ben gidemem çok isterim ama eşim doğulu yani kürt bende kurdüm ama kendimi geliştirdim kuran kursu hocası oldum ve eşim bırakmadı gitmemi tamam dedim ailem arkamda değil ablam boşandı abim de boşandı hanımını aldattı bana sahip çıkan yok nasıl yapacağımı bilmiyorum ve ben çoookk fedakarlıklar yaptım hemde çokk... kızımı onlara bırakamam bana vermezler eşim anlayışsız kaba birisi yani ben pişmanım ama ne çareBu namus meselesi zaten, aile nasıl arkasında durabilir ki oğlunun?
Adamın ailesinin kendi oğlunu çekip müdahale etmesi gerekirken...
Namus kavramı bi kadın için mi var, erkek yaparsa -erkektir o- mantığı bu.
Ya o kadın da evliymiş, e onun kocası, onun ahlaksızlığı?
Onun da bilmeye hakkı var, bu rezalet bir şey.
Görümce de bunu bile bile arkadaşı yani... Sütü bozukluk bu.
Offf... Asabım bozuluyor böyle şeyler okudukça, ben burada pc başında sinir oluyorum, konu sahibi hamile haliyle yaşıyor.
Bi çözüm bulmak lazım, hangi şehirdesiniz, aileniz nerede, çıkın uzaklaşın oradan sineye çekmeyin.
Çocuklarınız böyle bozuk ahlak içinde yetişmesin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?