sessiz kaldım

Konu sahibinn tek hatasi ilk yil aldatilip affetmesi..bak affedince herşey bitmiyo devami geliyo

Aldatan birinin yeniden aldattigini gorunce neden sasiriyor ki kadinlar?

bekarken görüşmüştü biz evlenincede ve halada

o zaman toparlıyorum.. bekarken başlayan siz evlenincede devam eden bir ilişkileri var ve kadın aynı zamanda evli ve görümcenizin arkadaşı bütün ailede bunu biliyor yani..

eşiniz ve ailesi mide bulandırıcı insanlar bu durumda..
bu kadar uzun süreli ve herkesin bildiği bir ilişkiden kadının kocasının haberi yok mu?

bekarken görüşmüştü biz evlenincede ve halada

O görümcenin de kocanın da...

Hain içerideyse kapı kilit tutmaz. Görümcen görüştüğü sürece zaten eşeğin aklında hep o karpuz kabuğu duracak.
Zaten adam aldatmadan sabıkalı...
Üstelik kadın da evli

Konuşun yani, bu normal değil. (Büyük konuşmayayım ama) Ben olsam ortalık yıkılmıştı şimdiye.

cnm şaşırdığım nokta ikinciye hamile olması,görümcenin kadınla arkadaşlığı,kv nin bunu geline anlatması vs vs.....yoksa zaten aldatan erkek belli yani sonu....

Ben o hamileliklere de sasirmamayi ogrendim. Insanlarda bir cesaret var inanilmaz. Gorumce zaten ne oldugu belli, kaynana da pek rahatsiz degil bana gore. Yani ailece sorunlular.

Bi de hamiş mi

Kelimelerim tükendi şu an...
evet malesef.....mümkün mertebe bir çözüm bulup hemen kendini kurtarması lazım,benim bildiğim, aldatma durumunda aile erkeğin arkasında olmamalı, bunlar birde gözüne sokuyor diğer kadını ,sanki bak bu seninki der gibi...yarın öbür gün seni boşatıp bunu alacağız derlerse şaşırmam yani...

insan ne yaparsa kendine yapıyor
evlenmeden kadınla görüşmüş evlenince görüşmüş ikinciye hamilesin kadınla görüşmeye devam ediyor
neyi bekliyorsun
görümcen kaynanan o kadın senin kocan hepsi belli ş...... de sen niye bunların arasında oturmaya devam ediyorsun
bir de beş çocuklu kadın evli adamdan vazgeçmiyor kocasından da korkmuyor öyle mi
cem yılmazın dediği gibi mahalle tren olmuş gidiyor tövbe ya
biz aldatılanlara boşan deyince burada hep boşan diyorlar yuva yıkmak kolay mı yazanlar okumalı bu konuyu buyrun af edenlerin sonu

Bu kadar birbirinizi severek evleniyorsaniz ..
İlk yıldan neden aldatır insan ya.

Bende aynı fikirdeyim bide anlatabilsek hadi boşanma diyelim ortada yuva yokkki

Bu namus meselesi zaten, aile nasıl arkasında durabilir ki oğlunun?
Adamın ailesinin kendi oğlunu çekip müdahale etmesi gerekirken...
Namus kavramı bi kadın için mi var, erkek yaparsa -erkektir o- mantığı bu.
Ya o kadın da evliymiş, e onun kocası, onun ahlaksızlığı?

Onun da bilmeye hakkı var, bu rezalet bir şey.
Görümce de bunu bile bile arkadaşı yani... Sütü bozukluk bu.

Offf... Asabım bozuluyor böyle şeyler okudukça, ben burada pc başında sinir oluyorum, konu sahibi hamile haliyle yaşıyor.
Bi çözüm bulmak lazım, hangi şehirdesiniz, aileniz nerede, çıkın uzaklaşın oradan sineye çekmeyin.
Çocuklarınız böyle bozuk ahlak içinde yetişmesin (

Simdi diger konunuzu da okudum da sizin zaten nasil bi evliliginiz varki abinizle esinizin muhabbetleri bile mide bulandırıci bide bu aldatma konusu var acaba siz bu kadar aşağilanmaktan hoşlanıyomusunuz???? Daha 23 yaşinda 5 yıllik evli 2.ye hamile kocasi tarafindsn evli 5 cocukli biriyle yıllardır aldatılıyosunuz.eee siz bisey yapmayı düsünmüyomusunuz???

ben gidemem çok isterim ama eşim doğulu yani kürt bende kurdüm ama kendimi geliştirdim kuran kursu hocası oldum ve eşim bırakmadı gitmemi tamam dedim ailem arkamda değil ablam boşandı abim de boşandı hanımını aldattı bana sahip çıkan yok nasıl yapacağımı bilmiyorum ve ben çoookk fedakarlıklar yaptım hemde çokk... kızımı onlara bırakamam bana vermezler eşim anlayışsız kaba birisi yani ben pişmanım ama ne çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…