sessiz kaldım

bu arada gebeliklerim hep sıkıntılı geçiyo 2 bebeğimi kaybettim bunu kaybedersem belki o zaman bişeyler yaparım tabi allah korusun bebeklerimi

görümcen hala o kadınla arkadaş mı yani eşinde belli ki bırakmamış kadının peşini o numaranın ne işi var onda canım fazla kafaya takıp üzülme hamileymişsin bebeğini düşün sen öncelikle

Sen şimdiden malubiyeti kabullenmişsin,harekete geçmeyeksen çok araştırma,bırak kendi haline.

Bak bu sözlerindeki kararlılık ve cesaret lazım sana.
Konularına baktım da, kendi öz abin bile eşine ikinci kadını önermiş, değil ki eşinin ailesi... Bunlar normal şeyler değil.
Tüm bunlara rağmen üstüne bir de 2. çocuğu yapmışsın.
Kendi hakkını korumadığın için, bu hatanın bedelini ödüyorsun.

Ne denebilir ki sana... Bilemedim.
Tepkisizliğin içimi kararttı.

belkide herşeyi sil baştan yapmak gerek biraz sabretmem gerekiyo cevapları bulmak için

o abili konu konu sahibine mi aitti
insanın kendi abisi enişteye kadın önerirse eş de kabul eder tabii
o konuda da buradaki herkes yazmıştı eşin abini susturmuyorsa onunda bu durum hoşuna gidiyordur diye

konu sahibi ne zaman sesin çıkacak acaba
abin kocana ikinci eş almayı öneriyor sessiz ve pasifsin
kocan seni aldatıyor af ediyorsun
o kadını rezil etmekle bile tehdit etmiyorsun
o kadınla görümcen kanka gibi yanında konuşuyor yine sessizsin
ööfff içim karardı benim de

ben seni hatırladım önceki konundan. keşke aldattığında ayrılsaydın. ayrıca yazmışsın ya "her erkek aldatır" diye öyle bişey yok. bu düşünceyle kandırma kendini

anlamadım ki bekarken görüştü diye yazmış diğer mesajda..
Yaa arkadaşlar bayan Yazmış Eşiyle evlenmeden önce bu bayanla görüşüyorlarmış ama bayan Ozaman evliymiş. Sonra adam konu sahibiyle evlenmiş ama eşi bu bayandan vazgeçmemiş ara ara görüşmüş konu sahibide ilk yıl yakalamış geçici heves diye affetmiş ama öyle değilmiş. Adamın ailesine vazgeçmesi için uğraşmış ama vazgeçirmemiş... Yarıçapda görümcesinin bayanla görüşmesinde cabası sanki destekler gibi .. Yok yok bu Dünya'nın Çivisi çıkmış al biri etekte birinde karında iki çocuk var. Kızın başını yakmış resmen

Geçmiş olsun arkadaşım, zor bi durumdasın ,üstelik hamilesin ve daha çok üzülüyorsun, sen en son ne zaman konuşma yapıldığına baktın mı ,belki eskiden kayıtlı kalmıştır telefonu numarayı sil bence

Arkadaşlar herkez düşündüğünüz gibi tepkiler veremeyebilir. Evet bu kadar tepkisizlik kötü.ama birde batanın yapısı itibari ile düşünün bazı insan yapamaz sessiz kalır. Çok yanlış ama burda yargılamak yerine bence destek olup yol göstermeliyiz.karşımızdaki hemcinsimiz.bazı yorumlara bakıyorum sanki karşılarındaki düşmanları.
Görümcenizin görüşmesi yanlış ben olsam kibar dille nedenini sorardım.ama eşime tepkim farklı olurdu. Sanırım eşinizin ailesinde bu durumdan rahatsız ki vazgeçiremediklerini söylüyor.hangi anne isterdi evladının yuvası bozulsun böyle çirkin olaylarla gelini torunu üzülsün.sanmıyorum kimse istemez. Gidecek yerinin olmamasıda kötü bellidir eşin bundan da cesaret bulup yapıyor olabilir. Bence bir psikologdan yardım al nasıl tepki vermelisin nasıl davranmalıyım diye.allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm...

en iyi anlayan sen oldun ben konuşacak kimseyi bulamadığım için konuyu buraya açtım

teşekkürler anlayanlardansınız

Bence naçizane kendine güven kendine çeki düzen ver.içinde bulunduğun durum zor ama üstesinden gelebilirmisin o gücü kendinde bulabilirmisin bilmiyorum.güçlü durmaya çalış. Varsa bir çıkar yolun onları dene ailen yok mu onlarla paylaşsan bakın ben affettim yuvam dağılsın istemedim ama hala devam ediyor diye anlat. Bir iş bul çalış derim. Sonrada kendini toparlayıp kendine yeni bir hayat kur.o kadında 5 çocuğu bırakıp Eşinle evlenemez ama eşinin beyni buna idrak edemiyor sanırım. Ben bu erkekleri anlamam Gül gibi karıları varken niye evliyken Kocasını aldatan bu Kadınlara yanaştılar anlamam.bunlar bizim birde hemcinslerimiz olucak bazen düşünüyorum kadınlar birbirlerinin düşmanı galiba.
Bazı yorumlara bakıp şaşmamak elde değil doğrusu. Destek bekliyor bayan köstek değil ... Yapmayınnnn

Konu sahibinn tek hatasi ilk yil aldatilip affetmesi..bak affedince herşey bitmiyo devami geliyo
Yaa bu konuda sizinle hem fikirin arkası geliyor ama bayan ve eşi Doğulu o kültürle büyümüş. İşte türkiye gerçeği. Aslında öyle bir kurum Olmalı ki bu Tür bayanları Alıp sonuna kadar korumalı ve sahip çıkmalı ama nerdeeeee ...

Evet iste burda tıkaniyo insan katılıyorum sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…