- 31 Ekim 2015
- 92
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi hayaller12
-
Sen şimdiden malubiyeti kabullenmişsin,harekete geçmeyeksen çok araştırma,bırak kendi haline.ben gidemem çok isterim ama eşim doğulu yani kürt bende kurdüm ama kendimi geliştirdim kuran kursu hocası oldum ve eşim bırakmadı gitmemi tamam dedim ailem arkamda değil ablam boşandı abim de boşandı hanımını aldattı bana sahip çıkan yok nasıl yapacağımı bilmiyorum ve ben çoookk fedakarlıklar yaptım hemde çokk... kızımı onlara bırakamam bana vermezler eşim anlayışsız kaba birisi yani ben pişmanım ama ne çare
bence kesinlikle her erkek aldatır ve asla onlara güvenim yok....ben eşimle severek evlendim hemde ne zorluklarla ya ölüm yada evlencez dedik ve evlendik ama ilk yılında aldatıldım affettim dün aynı kadının numarasını gördüm telde his edip baktım ve aldatılmaya devam ediyo beni kadın his eder canları cehenneme çocuklarıma bakarım ben ve bu arada hiç birşey söylemedim kendni bi bok sanmasın diye ayrıca 5 yıllık evliyim
belkide herşeyi sil baştan yapmak gerek biraz sabretmem gerekiyo cevapları bulmak içinBak bu sözlerindeki kararlılık ve cesaret lazım sana.
Konularına baktım da, kendi öz abin bile eşine ikinci kadını önermiş, değil ki eşinin ailesi... Bunlar normal şeyler değil.
Tüm bunlara rağmen üstüne bir de 2. çocuğu yapmışsın.
Kendi hakkını korumadığın için, bu hatanın bedelini ödüyorsun.
Ne denebilir ki sana... Bilemedim.
Tepkisizliğin içimi kararttı.
o abili konu konu sahibine mi aittiBak bu sözlerindeki kararlılık ve cesaret lazım sana.
Konularına baktım da, kendi öz abin bile eşine ikinci kadını önermiş, değil ki eşinin ailesi... Bunlar normal şeyler değil.
Tüm bunlara rağmen üstüne bir de 2. çocuğu yapmışsın.
Kendi hakkını korumadığın için, bu hatanın bedelini ödüyorsun.
Ne denebilir ki sana... Bilemedim.
Tepkisizliğin içimi kararttı.
Yaa arkadaşlar bayan Yazmış Eşiyle evlenmeden önce bu bayanla görüşüyorlarmış ama bayan Ozaman evliymiş. Sonra adam konu sahibiyle evlenmiş ama eşi bu bayandan vazgeçmemiş ara ara görüşmüş konu sahibide ilk yıl yakalamış geçici heves diye affetmiş ama öyle değilmiş. Adamın ailesine vazgeçmesi için uğraşmış ama vazgeçirmemiş... Yarıçapda görümcesinin bayanla görüşmesinde cabası sanki destekler gibi .. Yok yok bu Dünya'nın Çivisi çıkmış al biri etekte birinde karında iki çocuk var. Kızın başını yakmış resmenanlamadım ki bekarken görüştü diye yazmış diğer mesajda..
Yaa konu sahibi konuyu onu yargılayalım burda bir mahkeme kuralım Avukatlık Hakimlik yapalım diye açmadı. Beyanın Can'ı sıkkın zaten neyi yargılıyorsun kiNiye cocuk yapiyon hala?
en iyi anlayan sen oldun ben konuşacak kimseyi bulamadığım için konuyu buraya açtımYaa arkadaşlar bayan Yazmış Eşiyle evlenmeden önce bu bayanla görüşüyorlarmış ama bayan Ozaman evliymiş. Sonra adam konu sahibiyle evlenmiş ama eşi bu bayandan vazgeçmemiş ara ara görüşmüş konu sahibide ilk yıl yakalamış geçici heves diye affetmiş ama öyle değilmiş. Adamın ailesine vazgeçmesi için uğraşmış ama vazgeçirmemiş... Yarıçapda görümcesinin bayanla görüşmesinde cabası sanki destekler gibi .. Yok yok bu Dünya'nın Çivisi çıkmış al biri etekte birinde karında iki çocuk var. Kızın başını yakmış resmen
teşekkürler anlayanlardansınızArkadaşlar herkez düşündüğünüz gibi tepkiler veremeyebilir. Evet bu kadar tepkisizlik kötü.ama birde batanın yapısı itibari ile düşünün bazı insan yapamaz sessiz kalır. Çok yanlış ama burda yargılamak yerine bence destek olup yol göstermeliyiz.karşımızdaki hemcinsimiz.bazı yorumlara bakıyorum sanki karşılarındaki düşmanları.
Görümcenizin görüşmesi yanlış ben olsam kibar dille nedenini sorardım.ama eşime tepkim farklı olurdu. Sanırım eşinizin ailesinde bu durumdan rahatsız ki vazgeçiremediklerini söylüyor.hangi anne isterdi evladının yuvası bozulsun böyle çirkin olaylarla gelini torunu üzülsün.sanmıyorum kimse istemez. Gidecek yerinin olmamasıda kötü bellidir eşin bundan da cesaret bulup yapıyor olabilir. Bence bir psikologdan yardım al nasıl tepki vermelisin nasıl davranmalıyım diye.allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm...
Bisey demedim yaaaYaa konu sahibi konuyu onu yargılayalım burda bir mahkeme kuralım Avukatlık Hakimlik yapalım diye açmadı. Beyanın Can'ı sıkkın zaten neyi yargılıyorsun ki
Yaa bu konuda sizinle hem fikirin arkası geliyor ama bayan ve eşi Doğulu o kültürle büyümüş. İşte türkiye gerçeği. Aslında öyle bir kurum Olmalı ki bu Tür bayanları Alıp sonuna kadar korumalı ve sahip çıkmalı ama nerdeeeee ...Konu sahibinn tek hatasi ilk yil aldatilip affetmesi..bak affedince herşey bitmiyo devami geliyo
Evet iste burda tıkaniyo insan katılıyorum sizeeYaa bu konuda sizinle hem fikirin arkası geliyor ama bayan ve eşi Doğulu o kültürle büyümüş. İşte türkiye gerçeği. Aslında öyle bir kurum Olmalı ki bu Tür bayanları Alıp sonuna kadar korumalı ve sahip çıkmalı ama nerdeeeee ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?