- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi hayaller12
-
Sizi kiracak yorum yazdiysam eger ozur dilerimm arkadasım amacim sizi yargilamak degildi asla..ama sizinki bile bile lades olmus gibi geldi ve elbet kim ne yaşiyor bilemeyiz Alalh yardimciniz olsun insallahhen iyi anlayan sen oldun ben konuşacak kimseyi bulamadığım için konuyu buraya açtım
görümcen bidemi bulandir di resmen bunlar ne allah yoksunu insanlar ya hic mi utanma yok bunlarda insanlarda hakikaten ne ar ne utanma kalmamisbenim yaş 23 eşim 30 ve o kadın 35 görümcem biliyo ama nafile
aynen oyle daha neler duyacaz burda acaba konu sahibine allah sabir versinEşin seni 5 çocuklu bir kadınla mı aldatıyor yani .
üstüne kuma diye getirirler bide utanmadan kadincagizin uzerineevet malesef.....mümkün mertebe bir çözüm bulup hemen kendini kurtarması lazım,benim bildiğim, aldatma durumunda aile erkeğin arkasında olmamalı, bunlar birde gözüne sokuyor diğer kadını ,sanki bak bu seninki der gibi...yarın öbür gün seni boşatıp bunu alacağız derlerse şaşırmam yani...
eşim bekarken görüşmüşler kadın evli 5 çocuk annesi görümcem yanımda iyi etmeye çalışıyo eşimde vazgeçmemiş yani bekarken evli kadınla olmuş bunu ilk yıl kaynanam söyledi ne yaptımsada olmadı
bekarken görüşmüştü biz evlenincede ve halada
ben gidemem çok isterim ama eşim doğulu yani kürt bende kurdüm ama kendimi geliştirdim kuran kursu hocası oldum ve eşim bırakmadı gitmemi tamam dedim ailem arkamda değil ablam boşandı abim de boşandı hanımını aldattı bana sahip çıkan yok nasıl yapacağımı bilmiyorum ve ben çoookk fedakarlıklar yaptım hemde çokk... kızımı onlara bırakamam bana vermezler eşim anlayışsız kaba birisi yani ben pişmanım ama ne çare
Bencede kadını ara kocana söyliycem de ama kocan ne yapar tepkisi ne olur.aile Faciası Olmasın.kaş yaparken göz çıkarmayalım ayy çok zor yaaa Allah yardımcın olsun inan çok üzüldüm.aslında arada çirkef olmak lazım ama işte her insan yapamaz bende yapamamAman ne uğraşıyorsun, kendin kendini gidip kapanan sikistirmissin. Şu abi muhabbetini de hatırladım.
Kadını ara tehdit et kocan anlatacağım de.
Bencede kadını ara kocana söyliycem de ama kocan ne yapar tepkisi ne olur.aile Faciası Olmasın.kaş yaparken göz çıkarmayalım ayy çok zor yaaa Allah yardımcın olsun inan çok üzüldüm.aslında arada çirkef olmak lazım ama işte her insan yapamaz bende yapamam
nesi tuhaf görümce konuşuyorsa kon sahibi koskoca kadına hesap mı sorucak.konu sahibine sanane kimle görüşecegimi sana mı sorucam dese kadın nediyebilir ki? artı şu durumda görüşen bir insan zaten kendi rengini belli etmiştir.konuşulmaz o kadınla.belki kibar bir dille sorulabilir?konu sahibinde değil ailede bir tuhaflık var.kadın böyle bir kaosun içine düşmüş sürükleniyor...Aman en güzeli kadının kocasının aklına karpuz kabuğu kaçırmak. Sonra gerçekten bir aile faciası çıkabilir. Tabi bunu yaparken emin olmak gerekiyor. Bu kV ve görümcem in işin içinde olduğu duruma ben pek inanmadim açıkçası.
Ama konu sahibinin aile ilişkileri gerçekten bir tuhaf .
Boşanma davası aç, aldattığını ispatla, nafakanı al, çalış çocuklarına bak. Çocuklar sende kalır, alamaz adam onları.evet tekrar herkese merhaba konuya gireyim hatırlıyosanız yine bi konu açmış ve üzerine konuşmuştuk... ben 5 yıllık evliyim severek evlendik ilk yıl aldatıldım affettim..şimdi bi kızım var ve hamileyim dün görümceme gittim eşimin eski görüştüğü kşi onun arkadaşı telde konuştular eşimden benden konuştular sonra numarasını aldım eşimin teline baktım o numara eşimde var ve ben şokk........ama tepki göstermedim içim içimi yiyo eşimede sormadım hiç bişey bu sabah neyin var dedi sanane dedim artık eşim değilsin benimle uğraşma dedim onun yalanlarına tahammülüm yok ve gidecek yerimde...kızımı o cahillere bırakamam aslaa...mejburen sustum ama düşünceler beni bitiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?