Sevdğiniz kişi sesini yükseltse

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar hayatınızdaki kişi size karşı sesini yükseltse bağırsa kırılırmısınız yoksa amaan olsun mu dersiniz??​
:uhm:

benim eşim biraz maço fazlaca bağırır:çok üzgünüm:önceleri çok kırılıyordum ama birşey diyemiyordum da korkudan:sm_confused::çok üzgünüm:sonraları hem bağırıp hem de özür dilemeye başladıa.sderkenn o bana bağırdığında ben de ona bağırmaya başladımjeyyarartık fazla bağıramıyor

şöyle bir örnek vereyim facebook la ilgili bizim aramızda geçen ve benim tepkim.

İlk üyelik zamanlarımızdı. Yavaş yavaş çözüyordum.
Bir gün telefonda konuşurken aynı anda facebook a bakıyordum ve fotoğraflara bakıyordum tag lendiğim. Neyse o arada dedim benimkine, aa bizim şu fotolarımızdan bir iki tane koyayım.
Tepkisi: hmm bilmem ki iyi fikir değil sanki
ben: nasıl yani?
tepkisi: yani özel hayatımızı o kadar aktarmak falan filan

bana yettiydi zaten bu iki cümle, hemen yüklemeye başladığım bir kaç fotoyu silmiştim ardından da hani her arkadaşımızı nereden tanıyoruz bölümleri vardı, orada çıkmış olduğumuz ve halen çıkmakta olduğumuz bilgisini de kaldırmıştım.

Bana "vur deyince öldürüyorsun" demişti. Ben de"ya hep ya hiç" demiştim:)))

aradan 5 ay geçtikten sonra ve bu arada bana iş yerimdeki bir kaç kişiden duvarıma mesajlar gelmeye başladıktan sonra, şakayla karışık kıskançlık durumları belirinceee, ki 3 yılda hiç böyle bir sorunumuz olmamıştı, olmadı da,
bir gün laf arasında demiştim "e millet beni yalnız sanıyor, atar mesaj falan, şaka da olabilir ciddi de" demiştim.Kötü Kazen

sizce benmi büyütüyorumm benmi çok kırılgan alınganım?? bu cevabınız benim için çok önemli çünkü şuan msj laşmıyoruzz msj atsa yine aynı konuyu açıyorum yada soğuk konuşuyorumm oda hiç atmıyor ben düzelene kadarr... sizce ne yapmalıyım??? çünkü aklım yetmiyor şuan bana

ardından bir de ne göreyim, bırak arkadaş listesini, profil sayfasında şu kişiyle ilişkide ibaresini koymuş. Yani onda da bende de kimle birlikte olduğumuz kör gözüne parmak sokarcasına ortada artıksengözlerimebaksanab

geçen gün de birkaç foto ekledim(yukarıdaki olayın üstünden 1 ay geçti ama yavaş yavaş alıştıra alıştıra yaani)

sana tavsiyem, yani ben olsam tahmin edeceğin gibi, kesinlikle kendi sayfamdan da kaldırırdım tüm fotolarımızı onunla olan, ve de ilişki bölümüne de single yapardımKötü Kazen

o bi şey sorunca da e cnm seni bilsin incelesin istemedim kimse dersinKötü Kazen

süpermiş cidden taktik süperrr cevaplar süperrrrr... peki kızlar sizce bende silsemmi benim profilimdeki resimleri çünkü aynı resimler var onun kendisini beğenmeyipte sildiği resimler yoksa dahada germiyimmi ortamı :uhm:

yorgun savaşçı yani sil diyosun benim profilimdeki resimleride ölemi tatlım???

merhaba tatlım..
facebook ve türevi şeylerden nefret ediyorum..
erkek arkadaşım askerlik yapıyor bir ara acmei birliğinden ayrılınca oradaki çocuklar facebookta görüşüyormuş bende girsem olur mu falan dedi ama böyle gözlerimi bir pörtlettim tatlicadiarzu asla müsade etmedim..şimdilerde unuttu..hiç hoşlanmıyorum..

senin durumuna gelince,benim de 2 ay sonra kıskanıp silmesi hoşuma gitmedi..
etrafındaki herkes seni tanıyordur,arkadaşları ,akrabaları vs ama sanırım yeni tanıaybilcek birileri için silmek mi istedi acaba o fotoğrafları..bilemiyorum belinay ben bu gibi durumlarda feci olumsuzumdur senin de canını sıkmak istemem..:1no2:​

wallaa o facebook filan alamaz benimkii ki birde senin resimleri silecek ordannn walla parçalarım onuuuuu klava:

hiçte büyütmüyorsun yaa o senin resimlerini kaldırıyor bu nedemek benim sevgilim yok demek sevgilisini kimse görmesin demek.. o ne derse desin ben olsam o üyeliği iptal etmeden karşıma çıkma derimmm paşa paşa silecek silmiyormuuu silecekkkk....

benim askitom cok sinirli ve bi olayı büyütmekte üstüne yok.ve sinirlenince bagırıo evet ama üzüldügümü görünce dayanamıo ve özür dilio neyse ki ...

yok yok bu çocuk beni öldürcek sinirdennnn, hiçbişi yokuş gibi davranıyooooooo hafta sonuu yüzyüze konuşucam son kez

bağırma olayına gelincede ebosh yazmışya bunları okuyunca bana çok normal geliyo diyee walla banada çok normal geliyo .. çünkü biz iyiyken bizden iyisi yok ama kötüyken öyle bağırırızki sokakta herkez bize baktıgını hatırlarım :)))

yanii ama ben benimkini biliyom sinirlenince saman alevi gibi acayip parlarrr bazen sinirinden kolumu öyle bi tutar çekerki benii acıtırr kolumuu bu konuda çok kavga ediyozzz ilerisine dairrr şimdi böyle iken ilerde nolacan diyee ama siniri hemen geçer yavru kedi gibi olurr sokulur..

bu karşındakinin kişiliğiyle ilgili benim kuzenim meselaa kızla kocası kavga eder kuzenimin kocası oturur ağlarmış tatlicadiarzu öyle bir erkekte istemem doğrusuu...

Belinaycım canım nedemek son kez konuşcam 3 yıllık ilişkiyi göz göre göre bitircem şok oldum duyunca lütfen böyle düşünme cnm ya.
Dedimya bu facebook olayı baştan yalnış keşke hiç almasaydınız hesap falan üye olmasaydınız.
Ama sakin ol çok üzüldüm bitircem falan demişsin sinirle söylemişsindir eminim
Yüzyüze konuşur halledersinizi ne ufuğun sana ne de sen ufuğuna kıyamazsın dimi ?

kardelenimmm bencilce davranması beni sinir edennnnnn ve ciddi ciddi haftasonu sonkez konuşucammm bakalım cvp ne olcakkkkk

belinay cım ben olsam aynı şekilde karşılık verirdim niye üzülüyorsun bence o sana sesini yükselttiği için üzülmeli

derin bebğim sesini yükseltme olayını geçtim tabi buda ayrı bir dert bunuda konuşucam onunla ama en önemli konu ikimizin olan fotoları silmesi ve arkadaş listesine yeni kişileri eklemesi benim zoruma giden bu??? ben çokmu büyütorum çokmu sorunluyum bilmiyorum ama ağrıma gitti bu hareketi

Kesinlikle sesimi yükseltmem,o yüzden de erkek arkadaşımın da sesi yavaş yavaş iner...Bence böyle olmalı,inanın ilişkimizde en önemli dengeyi böyle kurduk biz..Benim de sinirim bozuk olup da sesim yükselirse dikkat ediyorum o bağırmıyor..Karşılıklı bağırışmak inanın çok zararlı!!laelaelaelaelae
a.s.

Kuzum...ilk once su bagirma meselesine gelince, insaniz, bazen gelior ki kardesinle, annenle, akrabanla bir an sinirden dolayi sesini yukseltirsin, bunlar her evde, her ailede, her iliskide olabilir tabiki bagirinca agizdan çikan cumleler onemli.
o yuzden yuksek seslemi konustu ? bagirdi mi ? sen o anda cevap vermemeye çalis bitanem. bagirana bagirmakla cevap verirsen sonu felaket olur. tamam, kirilmis olabilirsin tabiki normaldir ama ilerde de bazen boyle olaylar yasayacaksin. onemli olan buyutmemek ve ortak kararlar bulmak.
lutfen bu konu uzerinde durma pek fazla...

ikinci konuya gelince, tamam silmesine anlam veremedim, neden siliyor, neden sana sormuyor, ustelik verdigi cevaplar o kadar saçma ki, anliyorum seni, yok begenmiyormus kendisini ki kime begendirmek istiyor acaba...hayir bu yanlis ama sunu soyleyim mi bebegim, facebookda uye olup da ozel fotolariniz koymaniz da yanlis bence. yani ben istemezdim.

bu konuyu fazla uzatma hayatim...birbirinizi bosa uzmus olursunuz sadece sakin bir sekilde konusun ya, ikiniz de akli basinda insanlarsiniz, birbirinizi çok seviyorsunuz, sana soylemeden yapmasi yanlis sadece bunu dile getir. bunu anlat. her dk basi bu konuyu açacagina bir kere aç, çozumleyin ve kapatin bu konuyu.

benimde fikrim budur tatlim. insallah duzelirsiniz.

opuyorum seni kocaman

dilekcimm pazar günü tam anlamıyla konuşucam herleyiiiiii

bu haftasonu gayet sakin bir şekild konuşucam ilk önce onu dinlicem sonra kendimi hissettiklerimi düşüncelerimi anlatıcamm olmuyosada 3 yıllık bi ilişkiyi göz göre göre bitiricemmm

aslında o kadar kolay deıl bıtırmekk hala sewıorumm galıba ne bılımm izne geldı askerdenn ve 1 ayda 4 keremı ne gorustukk hep kavga heppp agzını bozmamıss o kelımelerı bana sölememıs olsaa su an yanımda benım olurduuu ama bıttı baslamamak üzereeee:a015:amaaa senn sakın bı sekılde konussssss herseyı konusunnnnnn kolay deıl bu kadarrrrr sadece bagırmakla bı ılskı bıtmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…