Kızlar hayatınızdaki kişi size karşı sesini yükseltse bağırsa kırılırmısınız yoksa amaan olsun mu dersiniz??:uhm:
şöyle bir örnek vereyim facebook la ilgili bizim aramızda geçen ve benim tepkim.
İlk üyelik zamanlarımızdı. Yavaş yavaş çözüyordum.
Bir gün telefonda konuşurken aynı anda facebook a bakıyordum ve fotoğraflara bakıyordum tag lendiğim. Neyse o arada dedim benimkine, aa bizim şu fotolarımızdan bir iki tane koyayım.
Tepkisi: hmm bilmem ki iyi fikir değil sanki
ben: nasıl yani?
tepkisi: yani özel hayatımızı o kadar aktarmak falan filan
bana yettiydi zaten bu iki cümle, hemen yüklemeye başladığım bir kaç fotoyu silmiştim ardından da hani her arkadaşımızı nereden tanıyoruz bölümleri vardı, orada çıkmış olduğumuz ve halen çıkmakta olduğumuz bilgisini de kaldırmıştım.
Bana "vur deyince öldürüyorsun" demişti. Ben de"ya hep ya hiç" demiştim:)))
aradan 5 ay geçtikten sonra ve bu arada bana iş yerimdeki bir kaç kişiden duvarıma mesajlar gelmeye başladıktan sonra, şakayla karışık kıskançlık durumları belirinceee, ki 3 yılda hiç böyle bir sorunumuz olmamıştı, olmadı da,
bir gün laf arasında demiştim "e millet beni yalnız sanıyor, atar mesaj falan, şaka da olabilir ciddi de" demiştim.Kötü Kazen
olayı heemen özetlimm geçen gün faceboktaki profilime gezerken onunda profilini gezmek istedim ve ben kendi ellerimle ikimizin çekildiği fotoları yüklemiştim 2 sayfa dolusu.. geçen bi gördümkü o fotolardan ve altına yapdığım yorumlardan eser yok hepsi silinmişbunu ona sorduğumdaysa ilkcevabı şu oldu" seni başkalarının görmesini inclemesini istemedğimden kıskandığımdan sildim dedi.. aradan 5 dakika geçti tekrar aynı konuyu açtım bana danışmadan bana sormadan neden sildin onları ben ekledim oraya dedim 2. cevabıysa şu oldu " hayatım ben fotolarda güzel çıkmıyorum beeğenmiyorum kendimi güzel çıkmadığı için sildim dedi, "orda bir sürü foto vardı hiç birimi güzel değildi dedim hadi ikimizin beraber olduğu fotoları sildin benim tek olduğum fotoları neden sildin dedim kimse seni incelemesin die dedi..yahu dedim kaç aydır resimler orda yenimi geldi aklına dedim bu seferde büyütme bunda ters bişi yok diyoo bana neden sormuyosun ben ekledim fikrimi neden almıyosun dediğimdeyse susuyoo... BENCİLCE DAVRANDIĞIN ORTADA DEĞDİMİ 3 5 FOTO İÇİN BENİ KIRMAYA DEDİĞİMDEYSE SUSUYOO
sizce benmi büyütüyorumm benmi çok kırılgan alınganım?? bu cevabınız benim için çok önemli çünkü şuan msj laşmıyoruzz msj atsa yine aynı konuyu açıyorum yada soğuk konuşuyorumm oda hiç atmıyor ben düzelene kadarr... sizce ne yapmalıyım??? çünkü aklım yetmiyor şuan bana
bu haftasonu gayet sakin bir şekild konuşucam ilk önce onu dinlicem sonra kendimi hissettiklerimi düşüncelerimi anlatıcamm olmuyosada 3 yıllık bi ilişkiyi göz göre göre bitiricemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?