Sevdğiniz kişi sesini yükseltse

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keske kolay olsa bitirmek oyle....sebep ne ? yuksek sesle konusmasi mi ? fotograf silmesi mi ? aklini basina topla kuzu gelirim yanina ama aaaa

bunlar ayrilik için sebep olamaz ! kizdirma beni !

keske kolay olsa bitirmek oyle....sebep ne ? yuksek sesle konusmasi mi ? fotograf silmesi mi ? aklini basina topla kuzu gelirim yanina ama aaaa

bunlar ayrilik için sebep olamaz ! kizdirma beni !

Bencede olmaz tatlım şu an sinirlisin yüzyüze konuşunda daha detaylı konuşursunuz.Ama hemen ayrılık düşünme emi

kızlar duşa girdim kahretsinki duştada başım döndü düştü kolumun üstüneee ALLAH KAHRETSİN YAAA DENGEM BOZULDUU YAAAAA zaten düğün telaşındayızz birde bu geldi üstüne yaaaa ben ne yaptımkii yaaaa pozitif şenşakrak belinay gitti tamam kızlar haftasonu sakince konuşucammm

göğsüm Daraliyor Yüreğim Kaniyor Incinmeseydim Keşke Böle

bi bu eksikti simdi kadro tam oldu
allahim kurban oldugum neolur pazartesi hepimiz guzel haberlerle donelim buraya neolur

aciyor mu kuzu ?? :-(( dikkat etmez ki kendisine yaa
askolsun bide bana diyorsun dikkatli ol diye hay Allah geçmis olsun bebisim
sakinles biraz bakiyim...

konusun halledin tamam ? ? o kotu dusuncelerini de sil at beyninden

çok kırılırım :çok üzgünüm: moralim bozulur .veeeeeeee bende ona sesimi yükseltirim klava:

kızlar beyfendi eve çiçek göndermiş az önce geldi çiçekci aklı sıra böyle özürdiliyo notundada "seni çok seviyorum lütfen uzatmayalım hayatım" yazıyor

aynennn beyfendı aradııı uzatmayalımmm lutfen dıooo bak yarın gıdıorummm ıznımde bıttı dıooo ne yapıcammm bı fıkrım yokkkk

ikimizde karma karışığız desene tatlımmm

Hımm sen naptın peki canım tepkin nasıl oldu yumuşadınmı yoksa bir çiçekle kandıramazsın beni mi diyon?
Bence siz facebook u iptal etmekle başlayın canım yoksa daha çok başınız ağrır en iyisi olmucak kafanızda rahat olsun.

yok aslında karma karısık deılmmm yaa cokk sevıorumm ama korkuyorumm ben yuzugu cıkardım elıne verdım yaa bılmıorumm barısmak ıstıorum ama korkuyorumm yaa ewlenınce daha fena bişi oursaa yaaa

kardelen86 şuan için alttan aldım ama pazar günnü bekliyorum konuşucam duruma göre harekett edicemm tatlım

roaccutane tatlım nedimkiii sana kafanda soru işaretleri varsa düşün biraz en iyisi

Konuş hayatım konuşunca düzelcek herşey biliyorum üzülme sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun....

sağol bebeğim derdim dedin olduuu canım arkadaşım benimmmmmmmm güzel yüreklimmmmm

ya merve bılmıorumm yüzüğü cıkardıgım içinn üzgünümm bıtırmek istemıorumm ama offffffffffffffffff neden tartıstınıza gelınce kardesı msnıne baska kızları mı ne eklemızz buydu sebep yanıı ne bılım eklemedımm haberım yok dıo yemın edrmm dıoo amaaa bılmıorum offffffffff cokk laf söledı bagırdı yanımda olsaydı kotu seyler olurduu yuzugu cıkardım elıne verdım dıe cokk kızdı bosuna tartıstık bosuna bu haldeyız dedı offff offfff

kardeşi yüzünden değmemiş be canımmmm yeminde ediyooo çocukk

amaa bız daha önce bunu yuzunden tartıstıkk yaa akıl olması lazımm mantıklı dusunmesı lazımmm neden zın verıo böle seylereeee o zaman kardesı veya kuzenı bılmıorum amaa kımsee sımdı özur dılıoo

canım sana sonuna kadar katılıyorum
bu facebook böyle illet bişi ya bende çok kavga ettim neler yaşadım neler ama en iyisi kapattırmak canım inan buna nolur ben kapattım oda kapattı şu an kafam rahat emin ol sizde böyle olucaksınız çünkü bu sebepten kavga eden birbirini yıpratan kişi çok..
yinede son karar snein kuşum bu çiçek göndermeleride çok yaşadımmm hemen yumuşama bence hatasını iyice anlasın en önemlisi seni kaybetme korkusu olsunnŞeniz

Evet güzelim kızlara katılıyorum ahhh ahh bu facebook güzelim ilişkiye gölge düşürdün durduk yere ağızlarının tadını bozdun yahu...
Bak bizim yok sevgilim asla izin vermiyor bende ona vermiyorum zaten, ne gerek var niye huzurumu bozuyum diyo yada bozulmasına yol açıcak birşey yapıyım diyo ya bişi olursa sana biri birşey yazarsa yada bana biri birşey yazarsa o yüzden iptal güzelim iptal hiçbir sitede böyle kayıtlarımız yok tek msn o kadar.

bu pazar konuşucam silmesini istecimm iptal ettiricem hem benimkini hemde kendiniki kızlar SÖZZZZZ SİZİ ÇO KSEVİYORUM İYİKİ VARSINIZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…