- Konu Sahibi EU2
-
keske kolay olsa bitirmek oyle....sebep ne ? yuksek sesle konusmasi mi ? fotograf silmesi mi ? aklini basina topla kuzu gelirim yanina ama aaaa
bunlar ayrilik için sebep olamaz ! kizdirma beni !
Canım söylicem şey seni kırabilir belki kızdırabilir ama bunu samimiyetimden dolayı söylediğimi bilmeni isterim amacım kırmak yada kızdırmak değil...
Bu facebook olayınızı yeni okuyorum ve inan şaşırdım...
Sizin ciddi bi ilişkiniz var canım ve ikinizinde öyle sitelerde üyeliğe ihtiyacınız mı var ki?
Ben böyle sitelerin çiftlerin birbirine ne kadar güveni olsada ilişkiye zarar verdiğini düşünüyorum..
Yani kalkar birinizin eski sevgilisi yorum yapar bişi der ne bilimişte bişiler olur olmicak şeylerden dolayı huzursuzluk çıkar tatlım onun için böyle sitelerin çiftler için zararlı olduğunu düşünüyorum...
Bak canım 3 yıldır birliktesiniz ve neden hala silmediniz ki o üyelikleri...
Bence hemen silmelisiniz insanlar kötü canım hep dostun yok bu hayatta dost olduğu kadar düşmanda var... Ve bence sizi çekemeyenler ayırmak için uğraşanlar için büyük bi fırsattır bu facebook ve bunun gibi siteler...
İyi düşün tatlım ufukla konuşup üyeliklerinizi silerleseniz daha huzurlu olursunuz diye düşünüyorum... Bak bu facebook olmasaydı şuan siz kavgalı olmicaktınız...
umarım biran önce düzelir :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?