sevdiceğim

ben kişilik itibarımle biraz cört bir insanım canım kırılmaya gerek yok :1: sonuçta evlenince kocan olmıycak mı :33: onu kast ettim :34:

kırılmaya gerek yok afedersin yıne de :44:
çok tersledınız benı basından berıben ne desemde burdakı bazı ınsanlar benı dınledı gerısı kafasına göre yorum yaptı ılgılenenlere yardım edenlere tesekrler iyi aksamlar

önceki yorumumda da yazdığım gibi büyük ihtimalle ilk ilişkin olmasından kaynaklanan bir hassasiyet bu.

ama belli ki mantığını dinlemeyi de istiyorsun.

ayrıl demek doğru değil,ama hayal de kurma.görüş,konuş,tart,düşün...yalnız 3 ayda evlilik bahsi açıp bir de annemle oturalım

dediğine göre karşındaki ideal bir eş adayı değil.
haklısınız galıba tesekurler

zaman mı değişti ben mi delirdim anlamadım valla...tamam netten tanışmak falan normal şeyler artık alıştık yani,ama bu nasıl bi şey canım ya 3 ayda sadece kameradan görüp biz evlencez diyecek yaşta mısın kuzum sen?

gerçekten aklını başına al,ve 8 yaş da bence ciddi bir yaş farkı...resmen o 20 yaşındayken sen 12 yaşındaymışsın,bana hoş gelmiyor artık... iki taraf arasında yaş farkı makul olmalı,özellikle son zamanlarda anladım bunu.

mantıklı düşün,ve bana göre tanımadan vazgeç,babana annene de bahsedip dillendirip kendini aşık edip deli olma,aklını başına al evlilik olur ayaklarının üzerinde durabilecek olgunluğa sahip olduğunda.

olumsuz şeyler yazmak istemezdim ama orularınızın elle tutulacak bir tarafı yok
kamerada görüp 3 ay yazışıp telfnla falan konuşup naıl aşık oldun,nasıl sevdin ya
hatta 3 ay içinde kamerada gördüğün yakından hiç görmediğin birisiyle evlilik düşüncesine hazır olduğun için,ayrıca hiç tanımadığın birinın hiç tanımadığın annesiyle beraber oturmayı düşünebildiğin için kısaca MEDENİ CESARETİNDEN DOLAYI kutluyorum...........

Artık kızlar yüzünü bile görmedği sadece 3 ay tanıdığı ile evlenmeyi düşünür bide kaynana düşünür olmuş.Nedir bu bu küçük yaştakilerin evlenme merakı.Bugün duyduğum habere göre en çok boşanmalar bir hevesle küçük yaşta evlenenlermiş.Çoçuk oyuncağı değil ki bu ..Birgümn mutlaka evleneceksin ama daha yüzyüze görüşün tanıyın alışın ...kaynanan en son düşünülcek konu .

5 sene netten tanışıp konuştuğum biri vardı öylesine.yaşıtımdı binbir ısrarla görüşmek istedi..bende artık okulunu bitirmiş,askerliğini yapmış ,işini kurmuş diye ne hayellerele gittim saf saf..Ama adamın niyetini gençliğine meze etmekmiş.Gene iyi insanmış da anladı benim saf olduğumu uğraşmadı.İlk ve son oldu net olayı NOLUR ŞU İNTERNETTE İNSANLARIN EVLENME VAADLERİNE İNANMAYIN.Kız düşürmek peşinde birçoğu istisnalar elbette vardır.Yaşın genç gerçek hayatta gerçek aklınla kalbinle seveceğin biri denk gelecektir acele etme bu kadar

yas fakından once cok cıddı bı sorun var ortada oda

daha yuz yuze gelmedıgın bırıyle evlılık planları yapıp

aılene bu durumdan soz etmıs olman ve babanın bu duruma

cok normal tepkı vermesı bence cıddı sorun .

yanı sımdı kendımı senın yerıne koyuyorum ,nette tanıstıgım

yuz yuze gelmedıgım bırıyle evlenmek ıstedıgımı soylesem babama

babam "kızımı tuzaga dusurduler" dıye ortalıgı velvelıye verırdı

hatta karokal karokal gezerdı emınım :1: babanız cıdden sasırtıcı

kadar sakin .canım benım aklı basında saglıklı hıc bır bırey

nette tanıstıgı daha yuz yuze bıle gelmedıgı bırıyle evlılık asla ama

asla dusunmez .hadı sen yasından dolayı cahılsın dıyecegım hayallere

kapıldın dıyecegım ama ,yetıskın bı erkek eger saglıklıysa asla

boyle bı evlılık planı kurmaz .bu ısın altında emın ol bi bit yenıgı vardır .

ortada ıkı turlu secenek var ; sevgılın saglıklı bı ınsan degıl .

2.secenek ıse kotu emellerı senı alet etmek ıcın evlılık vaadlerı verıyor sana .

valla benım aklıma bu ıkı secenekten baskası gelmedı .

ozellıkle 2.secenek cok baskın .ne yazık kı bızım turk toplumunda

genc kızlarımıza bı evlılık baskısı yapılıyor .sen ben evlenmeyı ıstemesekde

kolu komsu akraba taraflarından evlılık baskılarına maruz kalıyoruz .

halıyle evlılık olayı kadınların en zaaf noktası oluyor .erkeklerınde

bu durum ıslerıne gelıyor .evlılık vaadlerıyle

gelen erkegede hıc bı kadın kolay kolay hayır dıyemıyor malesef .

yıl 2012 ama hala erkekler evlılık vaadlerı ıle kandırmaktan

bız kadınlarda ınanmaktan malesef bıkmadık :(

gecenlerde ınternette bı haber okudum sayısını tam hatırlamıyorum

ama yaa 36 yada 96 doktorlar evlılık vaadlerı ıle dolandırılmıs .

doktor aklı basında bırey olmasına ragmen malesef

evlılık dedınmı bız kadınların beynı resmen duruyor :(

benı yanlıs anlama lutfen canım ,sevgılınde yalan soyluyordur demıyorum

kesın olarak ama ,bana pekde normalmıs gıbı gelmedı :/

bak benım 1,5 ay once ayrıldıgım sevgılım de sanal ortamda kızları

hep evlılık vaadlerı ıle kandırıyormus .kızların hepsıne ulastım .

hangısıne sorsam hepsınden aldıgım yanıt ; " tanısır tanısmaz bana evlılık teklıfı ettı

benımle cıddı bı ılıskı dusunuyor evlenmek ıstıyor benımle "dedı .yanı hangı kızla

konussam hepsıne evlılık teklıfı etmıs .sen anla durumu canım ,kızları tuzaga dusurmek

ıcın kullanabılmek ıcın evlılık vaadlerı ıle kandırmıs .ortam cok kotu tatlım sen sen ol

bu olaya cok kapılma derım .

dun anlattım herseyı uzagız bosuna gelme senıde kandırmayayım uzamadan bıtsın dedım ole konustuk ılk once kabul etmedı sonra ben lutfenkırılmayalımpekı tamam ıstedıgın gıbı olsun dedı ve bıttı tanısmakta ıstemedım tesekrler yardımlarınız için

Back
X