- 11 Ocak 2014
- 33
- 14
- 38
- 35
- Konu Sahibi zeysmother
-
Bayanlar çok kötüyüm sevdiceğim eşim arkadaşım herşeyim Şırnak ta çok korkuyorum nefesim daralıyor bi bebeğim var ona bakarken ağlıyorum ömür kısa küçük şeyler için birbirimizi üzmeye değmez şuan bu hayattan tek isteğim neolur sağ sağlim gelsin Allahım ne olur haberleri takip etmekten yoruldum ne yediğimden içtiğimden nede gördüğümden zevk alıyorum herşey boş şimdi bana en büyük isteğim sağ sağlim gelsin yiğit yürekli sevdiğim başka bişey istemiyorum rabbim hepsini korusun tüm asker ve polisimizi dua edin sizde eylülüm kavuşsun babasına. keşke şehit olabilsem der durur benim yusufum ama rabbim bize bağışlasın
Bende pöh eşiyim bugun bir yalan haber yüzünden saatlerce kendime gelemedim çok sükür yalan çıktı ama malesef tuncelide kadır dayımızı kaybettik rabbim mekanını cennet eylesin inşallahElden gelen en guzel sey 70 milyon tek yurek olup dua etmek bu zulmun sona ermesi icin 12 bordo bereli daha sehit olmus haberi gordum instagramda. ben de bir subay esi olarak acinizi ve kayginizi paylasiyorum
Aminnn inşallahAllahım eşini sana ve yavruna bağışlasın ,doğudaki bütün askerlere sağ sağlim eve gelmeyi nasip etsin
Aminnn inşallah yetti artikRabbim tüm babaları ,kardeşleri ,eşleri ,polisleri, askerleri bize ve sevdiklerine.Sizin eşinizide Eylülünüze ve size bağışlasın inşallah.
Allah razı olsun duanı eksik etme Canım üzülme gönlünü ferah tut bana denen bu bende sana deyim bende işe yaramıyor ama belki sana faydası oluröyle zorki bir parçanın uzakta olması bi gelse dünyalar benim olacaksen beni ağlattın
Allah eşini de diğer hepsini de korusun sizlere bağışlasın hep dua ediyorum.
O belli değil işte herşey Allahtan yapacak bişe yok dua ediyorum ne mümkün sürekli bulunduğu bölgenin haberlerini takip ediyorumBi muddet haberleri izleme.. bebegini ve kendini üzme.. Herşeye gucü yeten yanliz Yaradan'dir.. Ona dua et.. Müsterih ol.. güclü ol sana yakisan budur.. ne zaman gelicek peki? Allah korusun hepsini..
Allah razı olsun duanı eksik etme Canım üzülme gönlünü ferah tut bana denen bu bende sana deyim bende işe yaramıyor ama belki sana faydası oluröyle zorki bir parçanın uzakta olması bi gelse dünyalar benim olacak
Amin amin amin....Allah kavuştursun.
Allahim hepsini korusun askerimizi polisimizi...
Bayanlar çok kötüyüm sevdiceğim eşim arkadaşım herşeyim Şırnak ta çok korkuyorum nefesim daralıyor bi bebeğim var ona bakarken ağlıyorum ömür kısa küçük şeyler için birbirimizi üzmeye değmez şuan bu hayattan tek isteğim neolur sağ sağlim gelsin Allahım ne olur haberleri takip etmekten yoruldum ne yediğimden içtiğimden nede gördüğümden zevk alıyorum herşey boş şimdi bana en büyük isteğim sağ sağlim gelsin yiğit yürekli sevdiğim başka bişey istemiyorum rabbim hepsini korusun tüm asker ve polisimizi dua edin sizde eylülüm kavuşsun babasına. keşke şehit olabilsem der durur benim yusufum ama rabbim bize bağışlasın
Bende öyleyim sürekli şehit ailelerinin yerine koyuyorum kendimi nefes alamıyorum bakıyorum kimsenin umrunda değil elbet ateş düştüğü yeri yakıyor ama bu vurdum duymazlık niye gene şükür halkımız artik farkına varıyor artık şehit sayısı o kadar çoğaldığı ya akrabası ya tanıdığıyaşamadığım halde seni çok iyi anlıyorum. çok fazla empati yaptığım için çok etkileniyorum.
dua edeceğiz başka çaremiz yok biliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun cümlemizin.
Aynen canım rabbim kardeşini Korusun hepsini esirgesin köpeklere fırsat vermesin evet dua dua dua...Rabbim dularimizi kabul etsin butun mehmetciklerimzi korusun benim kardesimde askerde ve hamileyim birsuru duyguyu ayni anda yasiyorum hergece yasin oku kaderi degistiren duadir allah hepsinin yaninda olsun insallah cok zor coook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?