- 12 Ağustos 2015
- 17
- 10
- 3
- 34
- Konu Sahibi turuncufadik
-
Bekleyecek ne var kuzum? Seviyorsanız gidin evlenin bence.
Bunu isteyip de bulamayan kaç genç kız var haberiniz var mı?
evlendiginizde biriniz isinden ayrilmak zorunda mi kalacak???
Orası öyle tabii karşılıklı sevgiden de şüphem yok ama o heves yok nedense bende ya erken olduğu fikrini aşamıyorum. O beni ikna etmeye çalışıyor ben onu.Koalisyon kurmaya çalışan genel başkanlar gibiyiz
Simdi duruma göre degisir ben evlenirken benim ceyizim bile hazir degildi yani hic yoktu birikimi birak
Ve 1,5 aylik bir tanisip flort etme durumumuz oldu cat diye nikah kiydik sok etkisi yaratti herkeste ama benim ailem arkamdaydi hala arkamda 1 yil oldu evleneli suan hic bir borcumuz yok dugunde oldu evede cıktıkillaki zorluk oldu yinede ama suan iyiyiz buna şukur
Eger sen evet bu adam diyorsan tutup yaş sınırı koymanın bir mantıgı yok senelerce flort edip ayni evde 1 sene evli kalamayanda var ,cok mutsuz olanda ..
Siz epey hızlıymışsınız yaÖemli olan sonucun ne olduğu zaten allah ayırmasın.Ben doğru insan olduğuna eminim ama sanki biraz bekleyip her şeyi sakin sakin yapsak daha güzel olacakmış gibi hissediyorum.Gerçi şimdi evlensek başımıza taş yağacakta değil ama içimde ukte kalsın istemiyorum sadece hiç bir şey.Böyle giderse onu ikna etmeye çalışırken ben he diyeceğim burada
5 buçuk yıl olmuş yahu ne erkeniYani normal standartlara göre değil
Ama siz galiba kendinizden emin değilsiniz, acaba ilişkinizde bir monotonluk falan olabilir mi?
Çünkü uzaktan bakılınca evlilik için ideal zaman ve ortam gibi görünüyor
Ailem zorlamasa ben dügün bile yapmazdım sacma sapan adetler yapacağım diye okadar uğrasamazdım ki bicogunu yapmadik tabi kimiside bayılır her adeti her biseyi yapmaya nitekim mecburen araba susleyip pasa pasa dugune gidip gobek attim bende -.- tek cocuktum anneme ukte olmasin diyenapicaksin iste kolay gelsin
Dugun oldu ama kusak baglatmadim ben anlamini tesadufen ogrenince tiksindim -.- heryerde o anlamami geliyor bilmiyorumda bekaret kusagiymis diye ogrendim ben ve onu baglatip dolasmadim kesinlikle..Ben de çok uzağım o şeylere ama yapmak zorunda kalıcam o yüzden hiç hayalini bile kurmuyorum öyle ben davul çaldırmam yok kuşak bağlatmam falan diyeÇok sağolun :')
Dugun oldu ama kusak baglatmadim ben anlamini tesadufen ogrenince tiksindim -.- heryerde o anlamami geliyor bilmiyorumda bekaret kusagiymis diye ogrendim ben ve onu baglatip dolasmadim kesinlikle..
Kabul etsen hemen evlenecek misin yani en az bir yıl sürer o zamana 26 olursun. Ama tabii istemiyorsan da evlenme o istiyor diye endişelerini ona da anlat belki anlar.
Anladigim kadariyla evlilik düsüncesi sana hos gelsede hazr degilsin henüz sana tavsiyem kendini tam anlamıyla hazir hissetmedikce asla böle bi yola girme derim..
Sevgilinede henüz evlilik icn hazir olmadigini söyle..anlayip anlamamak ona kalms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?