- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi eldevarhayat
-
kendi aldığı borcu ödemeyen insanın verdiği paraya laf etmesi de ilginçhayır ödemedi. ben de istemedim. çünkü benim karakterime yakışmaz. bu aldığım parayı ona verdiğim paraya bile sayabilirdim ufak hesaplar peşinde koşan bir insan olsam.
bu adamı lütfen hayatınızdan çıkarın onunla yola çıkılmaz arkadaşım .İnsan ne ise odur .evlendiğinizi farzedin .Kazara biraz harcamanız fazla olsa adamın çenesi çekilmez hayatı zindan eder .Sinirlerim benim bile bozuldu siz anlatırkenhayır ödemedi. ben de istemedim. çünkü benim karakterime yakışmaz. bu aldığım parayı ona verdiğim paraya bile sayabilirdim ufak hesaplar peşinde koşan bir insan olsam.
hayır ödemedi. ben de istemedim. çünkü benim karakterime yakışmaz. bu aldığım parayı ona verdiğim paraya bile sayabilirdim ufak hesaplar peşinde koşan bir insan olsam.
sen bakma onlara kardeşim önemseme .Kendi başlarına gelse feryat figan ederler ki kendi malları kıymetli demek ki aynen sevgiliniz gibi düşünüp ona hak veriyorlar ki bir ilişki yaşayan iki insanın arasında bu tür şeylerin lafı bile olmaması lazım ister koca ister sevgili .Gurursuzluk nedir yahu .arkadaşlar konuyu yazarken yuvarlayıp bir ay yazmışım. 2 hafta ile 3 hafta arası bir süre geçmişti. beni linç etmeye çalışan üyeler devam etsin. ben daha fazla yazmıyorum. iyi akşamlar.
ACik net hakkaten konuda 1ay oldu diyor burda 15gunçünkü parayı alalı 15 gün oldu. durumum ortada 1 ay sonra ödeyeceği
Her şeyden önce annenle aranda olan ilişkiyi eleştireceğim. Sen annenle durumunun müsait olup olmadığını konuşmuyor musun? Ailenden ayrı mı yaşıyorsun sen?Arkadaşlar merhaba. Çalışıyor olmama rağmen, ailemin borçları yüzünden bir süredir maddi sıkıntı yaşıyorum. Geçen ay da elimde hiç para kalmamışken annem "kredi kartını ödeyemedim. 250 lira. sen öder misin?" dedi. Param yoktu ama annemi o durumda birakmaya gönlüm razı olmadı. Sevgilimden borç istemek zorunda kaldım. Çünkü başka isteyecek kimsem yoktu. (Sevgilim de calisiyor bunu belirteyim.) Parayı verdi. Bu para verme mevzusunun üstünden 1 ay geçti. Sevgilim benim borcumu ödemeyeceğime onu kandırdığıma dair yersiz şakalar yapmaya başladı. Ve ben artık patladım. O da bana şu cümleyi kurdu. "Mesele ödememek değil. Para alıyorsan ve dediğin tarihte veremeyeceksen bana tarih verme. Ben de ona gore kendimi ayarlarım" dedi. Bu lafindan sonra hiç konuşmadık. İçimde fırtınalar kopuyor. Bu laflardan sonra ne yapacagimi bilmiyorum. Ve bu maddi konudaki imalari ve laf sokmalari ilk kez olmuyor. Ama hep sinirle demiştir deyip affettim. Şunu da belirteyim ben hicbir zaman ondan para sakinmadim ben de ona çok yardım ettim. İki üç ay önce onun da ihtiyacı oldu yardım ettim ve hic lafını edip onu utandirmadim. Hicbir zaman adam kullanma meraklısı bir kız olmadım. İlişkimiz yeni de değil. Bunu da belirteyim. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Mutsuzum.
insanlar ben para aldım onu ödemek istemiyorum ne yapmam lazım diye sormuşum gibi tavır takınıyorlar. gerçekten çok çok çok ayıp. annenin sponsoru diyen bile var. böyle bir şey olabilir mi yani. lafı bile ayıp ya. çok teşekkürler.sen bakma onlara kardeşim önemseme .Kendi başlarına gelse feryat figan ederler ki kendi malları kıymetli demek ki aynen sevgiliniz gibi düşünüp ona hak veriyorlar ki bir ilişki yaşayan iki insanın arasında bu tür şeylerin lafı bile olmaması lazım ister koca ister sevgili .Gurursuzluk nedir yahu .
bu da tabi kişisel bir rakam. Size göre küçük olabilir ama ülkenin ciddi bir kesimi için önemli bir para asgari ücretin 1/4 kadar. Bu durumda yemek parası olarak verebilecek kesimden mi bakalım erkek arkadaşı.sevgiliniz sizinle gerçekten ciddi düşünüyorsa 250tl gibi bir para için bu kadar küçültmezdi kendini
ayrıca yeri geliyor sevgili iken bir yemek için verilebiliyor bu miktar
bence ne konuşturur ne şakasını yaptırırır o parayı bulup buluşturur verirdim eline ayrıca da güzel bir tekme poposuna
boşverrrr önemseme .Herkesten mantıklı konuşmasını bekleyemezsin .Siz zaten kafa yapısı olarak farklıymışsınız .Siz ailenizin borcunu ödeyecek kadar fedakar o ise ciddi ilişki yaşadığı birine 250 TL için laf edecek kadar bencil ve utanmaz .insanlar ben para aldım onu ödemek istemiyorum ne yapmam lazım diye sormuşum gibi tavır takınıyorlar. gerçekten çok çok çok ayıp. annenin sponsoru diyen bile var. böyle bir şey olabilir mi yani. lafı bile ayıp ya. çok teşekkürler.
aynen öyle. ailemden ayrı şehirde yaşıyorum. annem de sürekli para istemez zaten. kırk yılın başı istedi. ben zaten onların borçlarına destek oluyorum kendimce.Her şeyden önce annenle aranda olan ilişkiyi eleştireceğim. Sen annenle durumunun müsait olup olmadığını konuşmuyor musun? Ailenden ayrı mı yaşıyorsun sen?
Ben annenin yerinde olsaydım erkek arkadaşından borç alıp bana vermeni asla kabul etmezdim.
Senin yerinde de olsaydım bunu anneme söylerdim.
Erkek arkadaşınla olan mevzuya da gelince. 250 TL ilişkinizin kıvamına göre arada borç adı altında olmayabilir. Ama öyle demek ki yavaştan lafları yemeye bağlamışsın.
Hiç girmemelisin bu para olaylarına.
Benim asla alışık olmad
parayı ödememişsiniz demeniz çok saçma. çünkü parayı alalı 15 gün oldu. durumum ortada 1 ay sonra ödeyeceğim ortada. yanlış örtecek bir durum da yok. ben parayı ödemeyeceğim diye iddialaşmışım gibi konuşmayın lütfen. ödeyeceğim zaten. konu söylediği laflar. beni kırmak için bilerek o şekilde konuşması.
laf olsun diye konuşmuşsunuz .Bu paranın kaç mislini alıp geri ödemeyen bir adamdan bahsediyoruz.bu da tabi kişisel bir rakam. Size göre küçük olabilir ama ülkenin ciddi bir kesimi için önemli bir para asgari ücretin 1/4 kadar. Bu durumda yemek parası olarak verebilecek kesimden mi bakalım erkek arkadaşı.
çok haklıymışsınız kesinlikle. bana ders oldu zaten.Her zaman derim; sevgiliyle/arkadaşla borç alıp vermek ilişkiyi zedeliyor.
ya bu da çok saçma.. bu insanlar sevgili. gidip de tefeciden para almıyor ki sevgilisinden esnemesi anormal mi zamanın?konunun başında 1 ay geçti demişsiniz şimdi 15 gün diyorsunuz önce sayılarda anlaşalım.eğer senin dediğin tarih gelmeden parayı istediyse ayıp etmiş.ama sen söylediğin tarihi geçirdiysen ayıp etmişsin ve adama laf söylemeye hakkın yok.ayrıca işinize gelmeyen yorumlar için o arkadaşlar yazmasın demeniz komik oluyor.dışarıdan öyle gözüküyorsunuz ki söylüyoruz yoksa babane paradan sevgilinden...
ODemedigini nerden biliyosursun adam burda yok konusamiyorda ve konu basinda alali 1ay oldu deyip sonra 15 gun oldu diye sallayan bi kiz var sadecelaf olsun diye konuşmuşsunuz .Bu paranın kaç mislini alıp geri ödemeyen bir adamdan bahsediyoruz.
Neden laf olsun diye konuşayım. Adamın parayı ödememesiyle ne alakası var? Senin tanımladığın yemek parasının.laf olsun diye konuşmuşsunuz .Bu paranın kaç mislini alıp geri ödemeyen bir adamdan bahsediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?