Sevdiğim adam beni laflarıyla ezdi geçti...

arkadaşlar ben konuyu açarken sevgilimin maaş miktarını vs belirtmem mi lazımdı anlamıyorum. kendisi asgari ücretle geçinmiyor. 3000 in üzerinde maaşı var. bunları burada belirtmem bile bana ayıp geliyor. konu maaş vs değil yani. bana ettiği laflar.

bu adam senden borç alıp ödemedi mi daha önce?

ya bu da çok saçma.. bu insanlar sevgili. gidip de tefeciden para almıyor ki sevgilisinden esnemesi anormal mi zamanın?
bu ilişkinin dinamiğine bağlı ama dakik olmaması çok sorun olmamalı bence.

tabiki saçma ama hanımefendi geciktirdiyse en azından söylemeli bence.canım ben gönderemiyorum bi 10 gün sarkıtsak mı diye.bana sanki hiç sesini çıkarmayınca adamda ima etmeye çalıştı gibi geldi.

Neden laf olsun diye konuşayım. Adamın parayı ödememesiyle ne alakası var? Senin tanımladığın yemek parasının.
Ben laf olsun diye konuşmuş olayım esas lafı sen et o zamn
olur kızdan 1000 TL borç istesin üzerine otursun kızın aldığı 250 TL ye laf etsin .Savunduğunuz ne sizin ?

tabiki saçma ama hanımefendi geciktirdiyse en azından söylemeli bence.canım ben gönderemiyorum bi 10 gün sarkıtsak mı diye.bana sanki hiç sesini çıkarmayınca adamda ima etmeye çalıştı gibi geldi.
Nereden biliyorsun tüm bunların böyle olduğunu.
kaldı ki sevgilisiyle aynı şehirdeymiş.

bunun biri de bir bini de alın teriyle kazandığı paranın hesabını yapıyordur elbet adam.

eldevarhayat bu adam senden borç aldı vermedi mi sana? eğer öyle bir şey varsa zaten hesabından düşmen lazım. eğer aranızda para bu kadar milimetrik bir kavramsa. bunun cevabını verirsen bir şey diyeceğim.

ya bu da çok saçma.. bu insanlar sevgili. gidip de tefeciden para almıyor ki sevgilisinden esnemesi anormal mi zamanın?
bu ilişkinin dinamiğine bağlı ama dakik olmaması çok sorun olmamalı bence.
bir tanıdığımız bizden para istedi.bizim de ödememiz vardı parayı ayırdık günü gelince ödemek için.allem etti kallem etti 1 haftaya kadar size öderim dedi.bizim ödememize de 10 gün vardı ve eşim verdi.1 hafta oldu ödeme yapılmadı.eşim aramaya başladı 2 güne vereceğim dedi.ödeme günümüz geldi telefonları açmadı.eşim başkasından borç alıp son dk.ödemeyi yaptı.

konu sahibinin sevgilisi de gününde veremeyeceksen gün belirtmeseydin,ben de durumumum ayarlardım demiş.belki o da başkasından borç alıp vermiştir sevgilisine.
3 yıl geçti bizim para halen gelmedi.:)

Nereden biliyorsun tüm bunların böyle olduğunu.
kaldı ki sevgilisiyle aynı şehirdeymiş.

aynı şehirde olması ne alaka... biliyorum demedim konuyu tekrar okursanız üzerinden 1 ay geçtikten sonra ima etti ben de patladım yazmış.hani ödeyemeyeceğimi söyledim değil de adam ima ettikten sonra söylemiş...ay neyse ben kaçar size iyi akşamlar...

abla çok zor işte para mevzuları. insanlara yardımcı olmak için veriyorsun sonra kendi paranın dilencisi oluyorsun. Hiç bulaşmamak lazım aslında borç mevzusuna.
ama konu sahibinin sevgilisi bundan yüklü para almış daha önce ve ödememiş geri. şimdi kendi 250 tl sini istiyormuş. bu da çok anormal.

şöyle bir durum var. ben de ona daha büyük bir meblağ vermiştim daha önce ve o da geri ödemedi. bunu da göz önünde bulundurun. ama ben isteyemedim tabi onu çok sevdiğim için kırılmasın diye. kaldı ki ben ödeyecektim zaten çok uzatmadan.

son bir şey daha söyleyip kaçıcam :) sana o kadar borcu varsa ben olsam canım seninde bana şöyle bi borcun var ben onun yerine verdiğini düşündüm der vermezdim.yok öyle iş siz emek vermişsiniz adam üstüne konmuş sizin aldığınızı istio.hesapsa hesap.

bu daha garip değil mi,kendi sevgilisinden para almışken,verdiği parayı isteyebilir mi insan.utanmaz mı bu durumda.
madem öyle konu sahibi de o parayı hatırlatsın sevgilisine

kesinlikle kırıcı olmuş.fakat birazda onun açısından düşün belki gerçekten ihtiyacı vardı paraya..ama seni mahçup etmesi çok çok yanlış.daha tatlı dille söyleyebilirdi..

canım bak. yaşın gereği biraz hassasın. yani bu tür konularda çekiniyorsun. Ama tecrübe denen şey sana zamanla öğretecek kendini ifade etmeyi ve ederken çekinmemeyi.
O yüzden açıkça diyebilirsin. Aslında sana borçlu olduğunu, bunu borcuna sayacağını vs söyle. O seni kırarken düşünmüyor da sen onu kıracağım diye yanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…