Sevdiğim adam evlenmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi 444
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanalda kaldi diyorsun ....bu iliski degil ki!

Ayrica ne munasebet , ne hakla, evlenmis birine mesaj yazma curreti gostermeye calisiyorsun!?!? Haddini ve yerini bil bir zahmet, evlendigi kadin o mesaji gorup evliligi yikilsin mi istiyorsun? Ailesi zoruyla evlenmistir diye de hayal kurmayi birak, aci gercegi kabullen.

Takintiyi birak, kendine cekiduzen ver ve insanlari rahat birak

Adamla siz sevgili olduğunuzu zannederken muhtemelen gerçek anlamda bir ilişkisi varmış ve onunla evlenmiş. Kendiniz kafanızdan onu haklı çıkaracak bahaneler bulmayı bırak bence. Ayrıca evlenmiş adama da mesaj atma sakın.
Adamdan da bir cacık olmazmış bu arada, eşini geçmişte sizinle aldattığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Hiç aklıma gelmezdi güya ciddi ilişki insanı değildi flörtöz biriydi sadık değildi nasıl oldu da evlendi acaba büyüi ile mi evliliğe zorladılar kafam karıştı
O degilde fransizcayi ana dilim gibi konusurum hic flirteuse (flörtöz) kelimesini ne kullandim nede kullanan duydum

Ayrica kullanilsaydi kadin icin kullanilirdi cunku flirteuse feminin flirteur masculin olurdu sanirim

Boyle bise varmi bilmiyorumda

Bu kafaya bunu üşenmeden anlattıgınız için takdir ettimm helal olsun

ben de buna şaşırdım çünkü kullanımına çok sık rastladığım bir kelime. tam olarak neye takıldınız anlamadım

Fransizlar bile buna fransiz kalmis ozaman
Gercekten hic duymadim
Ustelik fransizca konusulan bi ulkede yasarken
Fransa’yı ve Fransızcayı bilmiyorum açıkçası ama Türkiye’de kullanılıyor. kökeni Fransızcaymış demek

Amağnn tırtt

Fransa’yı ve Fransızcayı bilmiyorum açıkçası ama Türkiye’de kullanılıyor. kökeni Fransızcaymış demek
Bende bisey ogrenmis oldum
Neymis hic bir zaman herseyi biliyorum dememek lazimmis ben sadece hic bise biliyorum

Bu arada kucuk bi arastirma uzerine yaziyorum
Erkekler icin flörtör kadinlar icin flörtöz deniliyomus

Bende bisey ogrenmis oldum
Neymis hic bir zaman herseyi biliyorum dememek lazimmis ben sadece hic bise biliyorum

Bu arada kucuk bi arastirma uzerine yaziyorum
Erkekler icin flörtör kadinlar icin flörtöz deniliyomus
Konunun seviyesini yükseltiyorsunuz şuan 5 yıllık uzak mesafe ilişkisinin altına fransızcalar açıklamalar

O anlamıyor aşktan.
Bize tuhaf geliyor ama bazı kişilerin yetiştirilmesi, çocukluğu, anne baba ilişkileri vs. sevgiye bakış açısını değiştiriyor bayağı bizden çok farklı düşünüyorlar o yüzden 1 kere görüştüğü çocukluk aşkına bağlı kalabiliyor.

Sanki gerçek gelmedi bana konu.O yüzden ciddi yorumlar yazmadım.Hayatta hiç bir güç bu konuda aşk olduğuna inandıramaz beni.Sanal aşk!pffttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…