- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.931
- 133
bir yıl önce annemi kaybettim kanserden,fazlasıyla mücadele edip savaş verdik.Zaten kendisinin başka bi rahatsızlığı daha vardı ben içimi dökmeye yazıyorum doktor sormuyorum hastane sormuyorum yardım talep ermiyorum sadece şuan yaşadıklarımı anlatıyorum benim hayatımı onun hayatını bilmeden yargılayamazsınız bu kanserden önceki yaşadıklarımızı bilmiyorsunuz ben bildiğim kadarını kısaca yazıyorum bebekken kafa üstü düştüğü için ara sıra burnu kanıyordu bazende kan geliyordu biraz daha sıklaşmıştı kulağındada farklı bi sorun var geniz etinide aldırrıken bi sorun yaşadığı için hepsi bir araya geldi sadece ayrıca inanmaya bilirsiniz sizin kararınız ben kimseye kendimi acındırmaya yazmıyprım yada maddi bişi talep etmiyorum çok şükür maddi sorunumuz yok şuan ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum anca yaşayınca mı inanacaksınız? Rabbim yaşatmasın daha fazla birşey demiycem ben buraya içimi dökmek için yazdım...
Sizi itham etmedim sadece o derece kanama son evrede olur nasıl farkedilememiş o ilgimi çekti.