Sevdigim adam ölüyor

Yazabilir ve yazdim kocam da sevdigim de o cocugum da o .celiskiyi birakip anlamaya calissan anlarsin biraz

KK DA İLK DEFA BÖYLE KIVIRMA GÖRDÜM YALNIZ.
KAMKAM SANA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA İSTEDİ ADINI. MAİL ATACAK Kİ, DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALINABİLSİN TEDAVİ SÜRECİNİ ÖĞRENEBİLSİN.
AMA SENİN HASTALIK HAKKINDA BİLE BİLGİN YOK Kİ.
ERKEK OLDUĞUNA NEDENSE İNANMAK ÜZEREYİM. FORUMDA HEP YAZARLAR BU KONU YALAN DİYE BENDE KIZARIM
İLK DEFA KONUDA DUYGU FALAN ALAMADIM

O kadar merakliysan arastirir bulursun. Ondan demedim haddini actin diye ona laf ettigin icin soyledim . Haddini asarsan yine soylerim . Cunku senin haddine degil ona laf etmek

Sen bana haddini astin diyecek kadar buyumedin cocuk. Fake oldugun zaten belliydi simdi ismini vermeyerek daha cok belli ettin. Bundan sonra insanlarin duygularini somurme. Aslinda o kadar eziksin ki bu tur konular acarak ilgi bekliyorsun. Sana baska birsey denmez sadece "zavalli" diyerek ve senin gibi mallarla bir daha karsilasmamayi umut ederek bu konudan ayriliyorum.

kaç tane soru sordum cevap yazmadınız erkek arkadaşınız ailesinden ayrı farklı bir şehirdemi yaşıyor?eğer farklı bir şehirde değilse ailesinin mümkün değil durumunu anlamaması yani illaki hastalıktan dolayı zayıflama şişme gibi şeyler olmuştur vücudunda arkadaşınızın ee eğer farklı şehirdelersede kaç kez gittim kapılarına ama söyleyemedim gibi bişeyler dediniz o zaman kapılarına gidip geri dönmenizde biraz garip geldi şehir atlayıp gittiyseniz.ayrıca bir anne sesinden anlar çocuğunun ne durumda olduğunu ki bu kanser diyorsunuz mümkün değil anlamamaları.

Benim korkum yok telimi de veririm. Fake olmadigimi kanitlarim yalan la dolan la isim yok biraz yardim istedim hepsi bu. Eger yalansa da allah belemi versin 5 beterini cekeyim .inanip inanmamak size kalmis. Boguldugum icin girdim tanidiklarima anlatamiyorum boyle biraz rahatlayayim diye ama hep beraber burnumdan getirdiniz . Dedigim gibi dogru degilse allah bin beterini versin bana. Kimsenin duygulariyla oynamadim. Kimseye degil en cok o annesi vefat edene uzuldum cunku bende yasiyorum cok zor .cok cok ozur dilerim ondan . Eger yalansa annenizn cektigi acinin da bin beterini cekeyim

Cok iyi olur cunku bir dengesizle hic hic ugrasasim yok sllahim senin gibilerlede karsilastirmasin amiiiiin cumlemize

eğer konu açtıysanız inananda olur inanmayanda kimseyi inandırmaya çalışmak zorunda da değilsin yeminler etmene gerek yok sadece sorduğum sorulara cevap verseydin yetcekti sonuçta sizin konunuza vakit harcadım ilgilendim yavaş yavaşta suçlu olmaya başladık kabak bize patlıyor arkadaşım doğru yada değil Allah arkadaşına şifa versin sanada sabır iyi akşamlar.

Veririm niye vermeyeyim ytisemedim. Altinda bisey sen bari arama lutfen. Ben beysehirde oturuyorum o konya da .haftada gidiyorum oda geliyor buraya . Bende diyorum snnen farkinda degil mi diye belli etmiyor kimseye. Sac dokulme olmadi . Konyanin koylugunde koyleri var annesi babasi cogunluk orda kaliyor kisin konyada yazn koyde kaliyor lar

sen beni kanser ettin lafını duydum ama ben seni kanser ettim i ilk defa duyuyorum

Tey tey tey....
Bronşit olmasın canım benim o?

Neyse.
Asabımı bozamayacağım.

Son düzenleme:

Kimse icin de yemin etmedim sadece annasi veft eden arkadsniz icin cok uzuldum .ve herkez yuklenince ona karsi cok yemn ettim. Inanip inanmamak degil konu boyle biseyle alay ettigimi dusunmek . Kimse inanmasada olur bir tek o inansin yeter kimseyle oynamadigimi .

telini vermek mi?
sevgilinin ismini yazarsan doktoruna mail atıp sorabilirim yardımcı olmak için yazmıştı kankam,
yazmadın sinirlendin, yaz istersen yardımcı olalım.

İnsanlara kızma, konunda düşündürecek çok şey yazdın, yazdıkların birbirini tutmadı, hala da tutmuyor. Radyoterapi ardından kemoterapi hiç anlaşılmaması mümkün değil.

Hele kemoterapi öyle illet bir tedavi ki bir yudum su içmeye can kalmıyor insanın üzerinde.

Üstelik radyoterapi için vücudu çiziyorlar, çizme işlemini ayrı bir birim yaptığı için kaç seans yapılıyorsa yıkanamıyorsun çünkü her gidişinde yeniden çizmeleri mümkün değil. Bu çok detaylı bir tedavi.

Kırmızı ile çizilmiş o çizgileri saklamak, radyasyondan ötürü insanlardan uzak durmak, yıkanmamak vs... dahi bir çok şey var

Üstelik bu tedaviler ameliyatın ardından yapılıyor yani tümörü önce cerrahi işlemle temizleyip sonra diğer tedavilere geçiyorlar. Cerrahi olarak çıkarılamayacak bir tümörse radyoterapi verilmiyor, direk kemoterapi ile küçültmeye çalışıyorlar, tümörün konturlarına göre ameliyat planlanıyor.

Tüm bu aşamalarda çalışmak zaten olanak dahilinde değil, yanında yaşadığın bir ailede saklamak hiç mümkün değil. Kemoterapi uygulandığı doza göre saç dökmeyebilir ama kusmaların ve olası enfeksiyonların önüne geçmek, günde bir torba ilaç kullandığını saklamak mümkün değil.

Daha ne yazayım bilmem ki, üstelik bunların bir kısmını ben şahsende yaşadım, rahim ağzı teşhisiyle ameliyat oldum, çok erken bir teşhisti detaylı bir tedavi almadım, ameliyatla bitti. Buradan bakınca insanların sana inanmaması çok doğal, çünkü inanacak done yok.

Ben yinede senin kendini ifade edemediğine inanmak istiyorum, gerçekten gencecik bir adam bu hastalığın pençesindeyse Rabbim den şifa diliyorum. Çünkü etrafındakilere çok zor ama bu hastalığı yaşamak, parça parça eksilmek, her gün başka bir yetini kaybetmek, umutsuzluk çok acı. Kendi bedeninde böyle bir şey yaşamak insanın kıyameti olsa gerek diye düşünüyorum bazen.

Bu konu böyle uzar gider, daha çok içimi dökmek istemiyorum, yalansın ya da gerçeksin fark etmez, kanser herkesden ırak olsun...

Son düzenleme:

Belki ifade edemedim . Soz konusu inanilmak degil boyle bir olayla yalan soyledigimi dusunmek herkezin. Yeni degil ki bir sene olacak nerdeyse hastalik radyo dan sonra terapi gordu. Ben kizmiyormuyum saniyorsunuz annasine babasina insan her sekilde bilir evladinin aci cektigini diye .oyle cok moralim bozuldu ki ne kimseyi uzmek icin ne de uzulmek icin girdim. .

telini vermek mi?
sevgilinin ismini yazarsan doktoruna mail atıp sorabilirim yardımcı olmak için yazmıştı kankam,
yazmadın sinirlendin, yaz istersen yardımcı olalım.

Kankanizin mail atalm dedigine sinirlenmedim. O na laf etti ne gorev askiymis diye ona sinirlendim o lafina karsilik vererek yazdim .

Su sordugun soruya da cevap vereyim yeterince boxuldu moralim cikiyorum. Uni birde birakti 2008 de af cikti geri donmus arastirabilirsiniz. Yedi yil sonra okul bitmemis se kayit silinir di. Gerci simdi yok bende biliyorum olmadigini.

İstediği bir işe girmeyi başaran genç bir kadın… Başlangıçta her yolunda gidiyordu, iki ay gibi bir süreden sonra yalanları ortaya çıkmaya başlar. Hayatta neredeyse herkesin başaına gelebileceği düşünülen olumsuzluklar ve talihsizliklerle o her hafta karşılaşıyordu. Bir gün hiç yara almadan kurtulduğu trafik kazası geçirebiliyor, başka bir gün annesi zehirleniyor, bir sonraki hafta ise teyzesini kaybediyordu. Çok ilginç yine bir gün annesinin hasta olduğunu söyleyip de işe gitmediğinde annesi iş yerinden onu arıyordu. En sonunda yalanlar ortaya çıkmaya başlar ve müdüre hesap vermek zorunda kalır. Yine aynı şekilde yalanı başka bir yalanla kapatmaya çalışır…

Buradaki örneğe benzer bir çok olay belki herkesin zaman zaman karşılaştığı olaylardır. Karşınızdaki kişinin yalan söylediğine şahit olduğunuzda tepkiniz, tavrınız ne olur bilemeyiz… acaba her yalan söyleyen mitomani midir? İnciten belki de çok acıtan yalanlarla karşılaşıyor olabilirsiniz, öyleyse bu konuyla ilgili Prof.Dr.Arif Verimli’nin açıklamalarını dikkatle okumanızı öneriyoruz.

Aşağılık Kompleksleri Vardır:
Kimler mitomani hastası olur?

Mitomanlar, günlük yaşantılarında gerçek dışı fikirlerle insanları yönlendiren, aynı zamanda belli bir amacı olmayan kişilerdir.
Bu kişiler söyledikleri yalanlarla kendileri dışında çevrelerine de zarar verirler mi?
Mitomani hastalığına yakalanmış kişiler; yalan bilgiler üzerine kendilerince kurgulanan bir hayat geliştirirler. Bunun temelinde sevgi ve ilgi arayışı vardır. Bir kısmında aşağılık kompleksi altta yatan sebeptir ve genel olarak çocukluğundan beri önemsenmediğine inanmıştır.
Bilinçaltında önemseneceğine inandığı kurgusal bir hikaye hazırlar. Kendileri bunun gerçek dışı olduğunun farkında değildir. Bu durumda çevrelerinden önce ve hatta daha çok kendilerine zarar verirler.

Önce Haz Duyar Sonra Pişmanlık;

Mitomani’ye dürtü kontrol bozukluğu da denir. Kleptomani bilinen diğer adıyla çalma hastalığı, uyuşturucu ya da alkol bağımlılığı, kaş, saç yolma hastalığı gibi… Kişi yalan söylemede kendine engel olamaz. Bu, kendisinin karşı koyamadığı bir dürtüsüdür. Yalan söylerken önemli ölçüde haz duyar yalnız ardından pişmanlığını yaşar. Mitoman, yalan söylemenin suçluluğunu yaşar hatta çevresindekilere tekrarlanmayacağını söylerse de engel olamadığından yine de yalan söylemeye devam eder. Çok basit şeyler için gereksiz yere yalan söyler. Mitomanlar, yalan söylerken kandırmak amacında değildirler. Üstelik yalanları son derece gelişigüzel ve umarsızdır, bu sebeple nasıl toparlayacakları hakkında bir planları yoktur. Daha kötü olanı ise eşleriyle yaşadıkları sorunlardır.

Mitomaniye Sebep Olan Psikiyatrik Sorunlar Nelerdir?
Kişilik bozuklukları
Narsistik kişilik
Asosyal kişilik
Histerik (histriyonik) kişilik
Çocukluk yıllarında istismara uğramış olmak.
Bu bilgiler doğrultusunda biz de diyoruz ki; ailenizde ya da çevrenizde yalan söyleyen kişiler hatta mitoman olduğuna inandığınız kişiler varsa onu aşağılamak ya da dışlamak yerine tedavi olması amacıyla doğru yönlendirmelisiniz. Sonuçta önemli olan bir insanı kazanmaktır kaybetmek değil.
Sağlıklı günler diliyoruz,

Kaynak: Yalan Söyleme Hastalığı nedir, mitomani, mitomani nedir, kimler mitomani hastasıdır, neden yalan söylenir » tedavisi, belirtileri, Hakkında Bilgi, Nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…