- Konu Sahibi Frycanim35
-
ben konunun gerçekliğine inanamadım nedense çelişkili şeyler çok, yazdıklarınız birbirini tutmuyor...hem gerçekse bile burda ne işininz var gidin madem değerini geç anladığınız sizi seven adamın yanına...
Bu konuyu takip etmemeye karar verdim, zira fazlaca çelişkili
Nerde ne tedavisi görüyorsunuz vs bir sürü soru sordum gelen cevaplar tek cümle, ilgisiz. Tuhaf geldi açıkçası, ben sekiz yıl boyunca şurada şu tedavi var diyen herkesin peşinden koştum bir umuttur diye, size de bu işten çok çekmiş biri olarak belki bir faydam dokunur dedim ama pek de ilgili değilsiniz. Ben satırlarda ne sevgi ne de samimiyet göremedim. Belki ifade şekli bana göre değildir, kimsenin günahını almak istemiyorum.
Allah bütün hastalara şifa versin, kimseyi hastalıkla imtihan etmesin diyorum.
kanser hastalığı gibi hassas bir konuyu alet edip burda kafa buluyorsan, gerçek hayatta er yada geç bunun bedelini ödersin emin ol.
umarım sanıldığı gibi değildir de dönüp dolaşıp seni bulmaz bu mevzu.
Hep yanindayim zaten boguluyorunm bu yükün agirligiyla biraz moral icin girdim kimsenin bilmedigi bi olay ve tasiyamiyorum. Inanmak ve inanmamak size kalmis saygi duyarim
Nerde celiski gordunuz soylermisiniz ? Tesekkurler destek oldugunuz saygi duyarim dusucelerinize . Biraz alisamam girdigim hangi topluluk olursa olsun birden onun etkisi olabilir . Ama yemin ederim ne celiski var ne yalan . Yalan soylesem bile kendimden baska kimi kandirim ki burda ?
biz bu konu hakkında size buradan nasıl moral verebilirizki.hani kimse kimseyi kanser edemez, ne desekki geçmişte benimde erkek arkadaşımı kanser ettiğim vardı boşver takma ölünce geçermi diyelim...konunuz gerçekte olabilir bişey demiyorum ama bu kadarda kolay olmamalı bu tarz konuları konuşabilmek helede sevdiğin adamsa söz konusu insan kabullenip burda konu bile açamaz bunlar şahsi fikrimdir tabiki...
Allahim kiseye vermesin . Kimseye anlatamamak nedir bilirmisin bi dusun. En azindan paylasmak istedim birazda olsa o senin sahsi fikrin buda benim
Nerde celiski gordunuz soylermisiniz ? Tesekkurler destek oldugunuz saygi duyarim dusucelerinize . Biraz alisamam girdigim hangi topluluk olursa olsun birden onun etkisi olabilir . Ama yemin ederim ne celiski var ne yalan . Yalan soylesem bile kendimden baska kimi kandirim ki burda ?
Yazmayacağım dedim ama of yaa
Arkadaşım umarım fake değilsindir, umarım soğuk kendini ifade edemeyen bir insansındır
Ben annemin soluklarını saydım yattığı yerde, kimsesiz bir hastane odasında eve gidememekten kokuştum günlerce, 40-50 gün hiç aralıksız yattığımız oldu, dokunamazdım canı acırdı, uzaktan severdim. Bilincini yitirdiğinde bizi sayıklardı çırpınırdım başında ama orada olduğumu anlamazdı. Hastalığın başlarında umudumuz vardı ama son 4 yıl birlikte yürüdük ölüme adım adım, her ameliyatta, her tedavi de bir parça daha eksildi. Kesildi, biçildi, perişan oldu, öyle acılar çekti ki Allah ım al emanetini diye dua ettik başında, son nefesini verirken o nefesin, canın vücuttan nasıl çıktığını gözlerimle gördüm, boğazında kuş gibi çırpınan son nefesini ellerimde verdi.
Acının, mücadelenin tarifi yok, bunu yaşıyan insanlar, bu çaresizliği yaşayan hepimizin hayatı artık eskisi gibi değil. Ve eğer sen çıkıp da bununla eğlendiysen, dikkat çekmek için böyle bir konu açtıysan evet başardın, dikkatimi çektin. Burnumun direği sızlıyor iki gündür, 6 Nisan da üç yıl olacak, kanadı yine çok şükür. Umarım böyle bir şey yapmamışsındır, çünkü gerçekten çok canımı acıttın ....
Allahim kiseye vermesin . Kimseye anlatamamak nedir bilirmisin bi dusun. En azindan paylasmak istedim birazda olsa o senin sahsi fikrin buda benim
Doktorunuz kim?
Hangi ilaçları kullanıyor?
Hangi hastanede devam ediyor tedavi?
Hep yanindayim zaten boguluyorunm bu yükün agirligiyla biraz moral icin girdim kimsenin bilmedigi bi olay ve tasiyamiyorum. Inanmak ve inanmamak size kalmis saygi duyarim
ATTRAENTE nin yazdigina bak ve utan, Frycanim35 . Yazik sana gercekten yazik. Utanmada yok bunlarda yuzune tukursem yagmur yagdi der. Ilk kez bu kadar haddimi astim ama sana az bile !
Şu sorulara bir cevap versen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?