sevdigim adamin eski yasami yardim lutfen :(

zamansiz06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
59
6
13
Rize
Selam kizlar. Benim 2 yillik bi iliskim var hatta yakinda soz nisan dusunuyoruz ama aklim cok karisik. Sevdigim adami kendimi bildim bileli tanirim abimlerin arkadasi oldugu icin kendisine abi derdim kucukken ama hep ona ozenirdim esini cok mutlu eder cok mukemmel biri diye. Sonra buyuyunce birbirimize karsi biseyler hissetik ve nihayet birlikteyiz. O benim hayatimdaki ilk erkek ben ondan once kimseye bakmadim gorusmedim hatta uzun bi sure hep onu bekledim bi umuttur diye o evlenmeden evlenmem dedim. Neyse bu adamin eskiden zengin bi hayati oldugu ve rahat yetistigi icin eskort kizlarla birlikteligi olmus otel odalarinda. O kadinlarla oral bile yapmis yasamadigi bisey kalmamis cogu yabanci kadin en son birlikte oldugu turk kadin baindan gecenleri anlatip onu utandirmis ve pisman olmus 5 sene tovbe etmis. Bana bunlari 9 ay once anlatti ve ben atamiyorum icimden biz daha elele bile tutusmadik ben istemiyorum diye. Suan icimde olan bu sıkıntıların evliligimde de karsima cikmasindan korkuyorum
Esi daha once boyle seyler yasayip evlenen bayanlar yardim edin lutfen. Insanin aklina gelir mi cinsel iliski sırasında o kadınlara da boyle mi yapti diye ( bi karar vermem lazim auan cok mukemmel biri 5 vakit namazinda ibadetleri duzgun yapar ve herkez tarafindancok sevilen biri

Gecmis gecmiste kalmistir canm onemli olan bndan sonrasi pisman olmus diyosun bence at icindekileri insan daha onceki hatalarindan yargilanmamali ustelik durustce anlatmis sana senden fatkli bi beklentiside yok anldgim kadariyla sen icindekilerden kurtul seytan bole zamanlarda vesvese veriyo insanlara kanma sakin muyluysan seni sevdigine inaniyosan hrrsey gecer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Size bu kadar ayrıntıyı neden anlattı şimdi istesenizde unutamazsınız ki evlenince bile her gün aklına gelir insanın kim olsa düşünür zor bir durum Ya kendi kendinizi düşünerek yer bitirirsiniz ya da sürekli eşinizin yüzüne vurup kavga ederseniz ikiside evliliğinizi mahveder içinize sinmiyorsa evlenmeyin bence benim aklımda tek bir soru işareti bile olsa evlenmezdim

neden ben onun hayatında yoktum... onlardan banane deme erdemini göstermiyosunuz...
bundan sonra yapmıyor olması sizi ilgilendirir.

adam günah işlemiş ve tövbe etmiş sonuçta onla Allah arasında ne sen karışa bilirsin ne biz haddimiz değil çünkü o yüzden bunları düşünme insanız sınama dünyasındayız ayrıca geçmiş geçmişte kaldı onu ancak Allah yargılar umarım hepimizi rabbim affeder . Sevgilinin anlatıklarını asla yüzüne vurma vurma hakkına da sahip değilsin unut geçmişi sonuçta sen o zaman onun hayatında yoktun önemli olan şimdi ki durumu mutluysan huzurluysan sorun yok canımm kafana takma mutluluğun keyfini çıkar

Tum samimiyetine pismanligina inaniyorum cunku kucuklugunude ailesine bikiyorum kapi komsusuyduk koyden ayrintilari ben sordum ona cildirmis gibi oldum kac kisi yaslar sure ne bileyim herseyi sordum zorla anlattirdim. Merakim evlenince de aklima elir mi bi karar vermem lazim bikac aya resmiyete donebilir hersey

senden öncesi günahıyla sevabıyla yıbıyla herseyiyle ona ait , senden sonrası size ait . eger bundan sonrası için güvenini kazanmış ise gerisi boş . birlikteliğinin aşkının tadını çıkarmaya bak vesveselerinide at içinden şeytana fırsat verme

oral yapmak çok anormalmi ki:::

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla bu mantikla yola cikarsak, hic kimse bosanmis insanlarla evlenmezdi.
Olay birden fazla kadinla yatmis olmasi degil,ha 1 ha 10 ne farkeder?
Neler düşünüyorsunuz boyle? Ne sacmalik?
O zaman benim de ikinci evliligim. Esim bu sekilde mi dusunsun? Allah'im tövbe bismillah..ki onun da ikinci evliliği, oturup karisiyla en ozel anlarini mi dusunucem?
Isiniz gucunuz mu yok arkadas?
Bu mantaliteye sahipseniz evlenmeyin zaten. Adama hayati zindan edersiniz.

Benim durumumda olan evli bayan vqrmi aranizda yada ayni duumda evli bayan taniyan(

geçmişi niye bu kadar iilgilendirdi seni? sonuçta sen onun hayatında değildin..

gerçekten tövbe eden , yaşadıklarından derin pişmanlık duyan bir adam,
geçmişim hatalarla dolu der kısa ve öz konuşmaz mı?
otel odasında ki eskort kızla hangi pozisyonlarda birlikte olduğunun ayrıntısına varana dek niye anlatıyor?

üstelik daha elini bile tutturamayacak derecede ki
saf masum temiz sevgilisine bunları nasıl anlattı?

ben bi sorun göremedim?
sizden önce yaşanan yaşanmış yani.

Bi erkeğin cinsel hayatinin olması gayet normal . olmasaydi dahami iyiydi :)
Takilmayin boyle şeylere. Yasamis geçmiş bitmiş..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evli olmak farkli o zaman kendine ait esi der dusunmezdim cevremde var ikinci evlilik yasayanlar ama bu farkli benim bu yasimdaki ilkim o adam guvendigim tek insan herkezden beklerdim ondan asla diyebilirim bi sürü bu tip arkadasim oldu univde ama simdi oyle kadinlari gorunce bile icim kalkiyo yasadigindan cok yasadigi kadinlar belkide sorunum bilmiyorum cok karisigim kabuslarla uyaniyorum psikologa bile gittim ama en iyisi evli birilerinden yardim almakti buraya yazdim

benim sacma israrlarim yuzunden bende sordguma pismanim ama napayım cok agladım ve sordum guvenim kayboldu evliligine ne kaldi diye merak ettim hep

Oral yaptigindan falan bizene ki. Sen niye bu kadar ayrinti verdin acep
Gecmisini unutamayacaksan hic cikma bu yola.

Benim durumumda olan evli bayan vqrmi aranizda yada ayni duumda evli bayan taniyan(
arkadaşım eşimin benden önce birliktelikleri olmuştu.
ben bunları sorun yapmıyorum.
keşke beni bekleseymiş ama tanışmadan önce olduğu için onu bu konuda yargılamıyorum.
bunu kaldıramayacaksan evlenme zaten.
sonradan yüzüne vuracaksan (bazı erkeklerin karılarına yaptığı gibi) yol yakınken dön.
yalnız elini tutmayan adam o kadar ayrıntıyı UTANMADAN nasıl anlattı?
ben eşimin bir şeyler yaşadığını biliyorum ama hiçbir ayrıntıyı bana anlatmadı. bu bence yanlış bir hareket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…