sevdigim adamin eski yasami yardim lutfen :(

Ya bunun neresi erkekçi zihniyet? Her soyledigimi neden carpitiyorsun? Her dedigine boyun egdimi, pasif oldugumu nerenden uydurdun?

Senin gecmisten bi kuyruk acin var belli. Surda "tatile nereye gitsem" konusuna cevap yazsam, sen yine dibime gelip erkekci zihniyete baglatsin bunu. Bak yemin ediyorum ban yemeyi goze alip sovmeme az kaldi. Sabrimi zorluyorsun. Ister ezik olurum, ister buzuk olurum. Kendi hayatina bak, benimkine burnunu sokma. Forum içi mobbing yapiyorsun su an ve seni sikayet etmeme ramak kaldi!

Ben biraz empati kurmaya calistim seninle. Ben eşimin eski Kiz arkadasinin fotografini bilgisayarında görünce cildirmistim 2 sene oldu hala da aklima gelir kendi kendimi yerim. Bir de senin durumunda olsaydim düşünemiyorum artik kendimi. Bu herkesin kaldirabilecegi birşey degil. Bunun kararini sen kendin vereceksin bunu şuan kaldiramiyosan evlendikten sonra hic daha kaldiramazsin baskalari senin için referans olmasin çünkü onların düşünce yapilari seninkiyle ayni değil.

canım benim eşim de geçmişte kız arkadaşlarıyla her şeyi yapmış.bunu nişanlılık döneminde bana söyledi,çok üzüldüm,ama onu sevdiğimden,benden öncesi dedim kabullendim.şimdi evliyim eski kız arkadaşlarının facesini buldum,midem bulanıyor onlarla yaptıklarını düşününce,hem de onu onlarla hayal edip onun geçmişini kıskanıyorum şimdi sadık olsa bile

Senbenim duumumda birini taniyomusun peki yani ornek ariyorum kendime
Sayfaların tamamını okumadım ama örnek bulup ne yapacaksınız? Sonuçta herkesin kendi hayatı kendi düşüncesi.
Kimi bu durumdan rahatsız olmaz, kimi olur. Onu en iyi siz bilirsiniz başkası değil.

Adam yaptıklarına pişmansa ve bir daha tekrarlamıyacaksa sorun yok,bu anlattığın şeyler senden önce yaşanmış kafana takıp sindiremiyorsan devam etme bu ilişkiye üzülürsünüz.

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de böyleyim. Hem merak ederim, hemde üzülürüm. Benim sevgiliminde benden önce yaşadığı şeyler olmuş, ben de senin gibi zorla anlattırmıştım. 1 seneyi doldurcaz nerdeyse ama hala aklıma takılır. İlk zamanlar sevgilimi de bu konu yüzünden çok bunalttım. Hergün soruyordum, kendimle kıyaslıyordum. Beni öptüğünde "onuda mı böyle öptü" diye düşünüyordum. Ama şöyle düşün illa para karşılığı oldu diye değil senin bu içindeki üzüntün, para karşılığında olmasa bile sırf bunun için takılan kızlar da var. Öyleleriyle de takılsaydı emin ol aynı şekilde düşüncektin.
Benim sevgilime ulaşırdı mesela bir tanesi. Özledim diye.. Amacı belliydi ama sevgilimden yana içim rahattır benim. Bence seninde öyle olsun. Çünkü takmanın bir faydası yok. Ben aylarca düşündüm, üzüldüm ama elime birşey geçmedi. Geçmişi değiştiremezsin. Zamanla oturur bu düşünce sende de. Hem bir şeyler yaşamış adam bir yandan da iyi aslında. Neyin ne olduğunu bilir. Sevgiline güveniyosun çok sıkma kendini.
Ha bu arada ben bu konuyu arkadaşlarımla da konuşurum. Hep şunu derler.. Bir erkek sevdiği aşık olduğu bir kadınla birşeyler yaşadığında diğerlerinde çok farklı şeyler hissedermiş. İlk gibi heyean duyarlarmış. Bunu sevgilimde söylemişti. Ve ben bunu onda hissedebiliyorum.

bu adamla evleneceğine hugh hefnerla evlen,
aynı şey çünkü.

Birini seviyorsanız geçmişte yaşadığı şeyleri görmezden gelebilirsiniz. Bir erkek de bunu yapmalı bir kadın da. Niye olayı feministliğe döktünüz anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…