sevdigim adamin eski yasami yardim lutfen :(

Kadın ya da erkek.. Bir insan yaşadığı şeyleri olsa üçüncü bir kişiye bu kadar ayrıntılı anlatır mı? Hem de sevgilisine.. Diğer kadınlara da yeni sevgiliye de saygısızlık.. Tepki göstersen dürüst davrandım der çıkar işin içinden. Sadece "hayatıma birileri girdi, cinsellik de yaşadım" dese yetmez miydi? Hem ayıp etmiş, hem ilişkinize yazık etmiş.

açıkcası şanslısın gözü karıya kıza doymuş
her haltı görmüş
evliliğinde aldatmaz böyle adamlar
ama karısı ilk sahip oldugu kadın olan erkekler evlendikten sonra etrafa bakmaya başlıyo
ve evlenmeden çapkınlıga doysaydım diye keşke demicek
varı yoğu yuvası eşi olcak
inan bana çok iyi
cinsellik konusundada -acaba önceden başkalarınada mı bunu yapmıştı- düşüncesini at aklından
evet belki aynısını yaptı ama hiç biri sevdiği kişi değildi
sevdiğinin elini tutmaya bile cesaret edemez belki
sevişmek sevdiğin kişiyle olunca bambaşkadır
sevdiği ve sahip oldugu tek kadın olacaksın
bana güven.. geçmişi hiçç dert etme :13:

yapamam diyorsan ayrıl ama bu zamanda hiç bişi yaşamamış erkek bulursan evlenirsin yoksa evlenemzsin

Cevap vermek istemedi ben sordum demesede insan tahmin eder en nihayetinde para karsiligi olunca hersey olur asil amacim yapmadim o kaar da deili duymakti hic bi konuda yalan soylemez ama keske bu konuda siyleseydi

Senbenim duumumda birini taniyomusun peki yani ornek ariyorum kendime

onun geçmişi sizi ilgilendirmez. sizin geçmişinizin de onu ilgilendirmemesi gerektiği gibi.

Sana bunları neden anlatmış hiç anlamadım.Ne gerek varmış ki yani? Bak nasıl da sorguluyorsun.Ama geçmiş geçmişte kalmıştır bana göre onun tarafından problem yok.Ama buraya bile yazdığına göre demek sende iz bırakmış anlattıkları.Sen aşabilecek misin ona bak.Erkektir yapmıştır bitmiş yani o kadar insan içinden evlenmek için seni uygun görmüş şu anda da dinine dönmüş e daha ne boşver gerisini.Allah şaşırtmadıktan sonra kimse yapmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecmis adi ustunde niye hala bu kadar takiliyorsunuz ?
Su an sizinle birlikte, su an yaptiklarinda bir hata var mi ?
Size karsi birde durust olmus her seyi anlatmis.
Mutlu olmak istiyorsaniz sevgilinizle geleceginize bakacaksiniz.

benim sacma israrlarim yuzunden bende sordguma pismanim ama napayım cok agladım ve sordum guvenim kayboldu evliligine ne kaldi diye merak ettim hep

ağlayarak sorduğunuz şeyin sonucunda da ağlıyorsunuz..

gerek var mıydı hakikaten bu kadar merak edip sorgulamaya?
sonucunu kaldıramayacağınız bir şeyi de bu kadar merak etmek iyi değil işte...

peki aynı şeyleri siz geçmişte yaşamış olsaydınız ve
şu an çok pişman olsaydınız sizi kabul edecek miydi?

Yasim 26 ilk defa biriyle gorusuyorum vede senelerdir aklimda olan biri

yanlış anlama ama niye bu kadar önyargılısın istediğin kişiymiş daha ne istiyorsun ne yaptıysa yaptı sana ne ki. benimde eski erkek arkadaşm çok şey yaşamıştı benle gayet mesafeliydi hiçte aklıma gelmiyodu ne yaptı diye . geçmiş bitmiş böyle yapa yapa ilişkini baltalıyosun.

Ne güzel iste herşeye doymuş, merak ettiği bisey kalmamis ... Olaya bu acidan bakin.
Benim esimde ayni seninki gibiydi.ama hic sorun etmedim.

Sorun etmeyecegime inansam kurban bayrani sonrasi dugununuz olcakti o kadar bagliydim ki ona halen de oyleyim ama unutmak istiyorum sence ne yapmam lazim

Oral bile yapmis kismina takildim ben. Senden bu tip beklentileri olursa tepki verecekmis gbi yazmissin ama belli ki olucak. Gecmisi seni hic ilgilendirmez anlatmis olmasi cok yanlis. Hata etmis. Seninle beraberken yapmamis ki gunah cikarir gbi gelip anlatmis seni de durduk yere sikintiya sokmus adam. Siz elele bile tutusmadan sana kendi cinsel yasami hakkinda bu kadar ayrinti vermesi cok tuhaf gercekten. Insallah vajinismus olmazsin bjnlari kafanda kurmaktan. Sana tek diyecegim unut gitsin adama da soyle bi daha bu konulari asla acmayin.

bence o kısımlara değilde eski eşinden neden ayrıldı onu öğrenmeniz daha doğru olurdu
ne kadardır ayrılar unutmuş mu bunlara yönelseniz?

bu arada ne zaman ve neden ayrılmış?

Son düzenleme:

Size başka bir kadinla yasadigi cinselliğin ayrintilarini dahi neden anlatti?? Ne gereği vardi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kabul ederdim diyo benden onceki hersey zaten sana aittir diyo ve ederdi inaniyorum o benim ona baglandigimdan daha cok bagli bana zaten benden once de kisa sureli iki iliskisi olmus ilk aski yasiyo suan inaniyorum yalan soyleyecek biri degil onu ailem dahil taniyan herkes sever sayar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…