- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 56
- Konu Sahibi zamansiz06
-
Evliligimizi etkiler mi kiartık yapmıyorsa ve gerçekten pişmansa canını sıkma ve takılma buna aklına bile getirme
Selam kizlar. Benim 2 yillik bi iliskim var hatta yakinda soz nisan dusunuyoruz ama aklim cok karisik. Sevdigim adami kendimi bildim bileli tanirim abimlerin arkadasi oldugu icin kendisine abi derdim kucukken ama hep ona ozenirdim esini cok mutlu eder cok mukemmel biri diye. Sonra buyuyunce birbirimize karsi biseyler hissetik ve nihayet birlikteyiz. O benim hayatimdaki ilk erkek ben ondan once kimseye bakmadim gorusmedim hatta uzun bi sure hep onu bekledim bi umuttur diye o evlenmeden evlenmem dedim. Neyse bu adamin eskiden zengin bi hayati oldugu ve rahat yetistigi icin eskort kizlarla birlikteligi olmus otel odalarinda. O kadinlarla oral bile yapmis yasamadigi bisey kalmamis cogu yabanci kadin en son birlikte oldugu turk kadin baindan gecenleri anlatip onu utandirmis ve pisman olmus 5 sene tovbe etmis. Bana bunlari 9 ay once anlatti ve ben atamiyorum icimden biz daha elele bile tutusmadik ben istemiyorum diye. Suan icimde olan bu sıkıntıların evliligimde de karsima cikmasindan korkuyorum
Esi daha once boyle seyler yasayip evlenen bayanlar yardim edin lutfen. Insanin aklina gelir mi cinsel iliski sırasında o kadınlara da boyle mi yapti diye( bi karar vermem lazim auan cok mukemmel biri 5 vakit namazinda ibadetleri duzgun yapar ve herkez tarafindancok sevilen biri
Kadın ya da erkek.. Bir insan yaşadığı şeyleri olsa üçüncü bir kişiye bu kadar ayrıntılı anlatır mı? Hem de sevgilisine.. Diğer kadınlara da yeni sevgiliye de saygısızlık.. Tepki göstersen dürüst davrandım der çıkar işin içinden. Sadece "hayatıma birileri girdi, cinsellik de yaşadım" dese yetmez miydi? Hem ayıp etmiş, hem ilişkinize yazık etmiş.
Senbenim duumumda birini taniyomusun pekiaçıkcası şanslısın gözü karıya kıza doymuş
her haltı görmüş
evliliğinde aldatmaz böyle adamlar
ama karısı ilk sahip oldugu kadın olan erkekler evlendikten sonra etrafa bakmaya başlıyo
ve evlenmeden çapkınlıga doysaydım diye keşke demicek
varı yoğu yuvası eşi olcak
inan bana çok iyi
cinsellik konusundada -acaba önceden başkalarınada mı bunu yapmıştı- düşüncesini at aklından
evet belki aynısını yaptı ama hiç biri sevdiği kişi değildi
sevdiğinin elini tutmaya bile cesaret edemez belki
sevişmek sevdiğin kişiyle olunca bambaşkadır
sevdiği ve sahip oldugu tek kadın olacaksın
bana güven.. geçmişi hiçç dert etme :13:
yapamam diyorsan ayrıl ama bu zamanda hiç bişi yaşamamış erkek bulursan evlenirsin yoksa evlenemzsin
onun geçmişi sizi ilgilendirmez. sizin geçmişinizin de onu ilgilendirmemesi gerektiği gibi.
Bu gecmisler evliligi etkiler mi peki
Bu gecmisler evliligi etkiler mi peki
benim sacma israrlarim yuzunden bende sordguma pismanim ama napayım cok agladım ve sordum guvenim kayboldu evliligine ne kaldi diye merak ettim hep
Yasim 26 ilk defa biriyle gorusuyorum vede senelerdir aklimda olan biri
Ne güzel iste herşeye doymuş, merak ettiği bisey kalmamis ... Olaya bu acidan bakin.
Benim esimde ayni seninki gibiydi.ama hic sorun etmedim.
Selam kizlar. Benim 2 yillik bi iliskim var hatta yakinda soz nisan dusunuyoruz ama aklim cok karisik. Sevdigim adami kendimi bildim bileli tanirim abimlerin arkadasi oldugu icin kendisine abi derdim kucukken ama hep ona ozenirdim esini cok mutlu eder cok mukemmel biri diye. Sonra buyuyunce birbirimize karsi biseyler hissetik ve nihayet birlikteyiz. O benim hayatimdaki ilk erkek ben ondan once kimseye bakmadim gorusmedim hatta uzun bi sure hep onu bekledim bi umuttur diye o evlenmeden evlenmem dedim. Neyse bu adamin eskiden zengin bi hayati oldugu ve rahat yetistigi icin eskort kizlarla birlikteligi olmus otel odalarinda. O kadinlarla oral bile yapmis yasamadigi bisey kalmamis cogu yabanci kadin en son birlikte oldugu turk kadin baindan gecenleri anlatip onu utandirmis ve pisman olmus 5 sene tovbe etmis. Bana bunlari 9 ay once anlatti ve ben atamiyorum icimden biz daha elele bile tutusmadik ben istemiyorum diye. Suan icimde olan bu sıkıntıların evliligimde de karsima cikmasindan korkuyorum
Esi daha once boyle seyler yasayip evlenen bayanlar yardim edin lutfen. Insanin aklina gelir mi cinsel iliski sırasında o kadınlara da boyle mi yapti diye( bi karar vermem lazim auan cok mukemmel biri 5 vakit namazinda ibadetleri duzgun yapar ve herkez tarafindancok sevilen biri
kabul ederdim diyo benden onceki hersey zaten sana aittir diyo ve ederdi inaniyorum o benim ona baglandigimdan daha cok bagli bana zaten benden once de kisa sureli iki iliskisi olmus ilk aski yasiyo suan inaniyorum yalan soyleyecek biri degil onu ailem dahil taniyan herkes sever sayar..ağlayarak sorduğunuz şeyin sonucunda da ağlıyorsunuz..
gerek var mıydı hakikaten bu kadar merak edip sorgulamaya?
sonucunu kaldıramayacağınız bir şeyi de bu kadar merak etmek iyi değil işte...
peki aynı şeyleri siz geçmişte yaşamış olsaydınız ve
şu an çok pişman olsaydınız sizi kabul edecek miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?