sevdigim adamin eski yasami yardim lutfen :(

Bu konu Feriha ve Emire benzedi :) Emir playboy, Feriha saf temiz ev kizi. Yani ayni siz. Ama Emir Ferihayi sevdi ve butun gecmisini geride burakdi yalniz Feriha vardi onun icin gozu baskasini gormedi. Ve Feriha onun gecmisini biliyor ve kabulleniyordu. Bu durum da sevdiginden vaz gecsen olmaz, birlikde olsan zor olur. O yuzden sen kimsenin dedigine bakma kendi yureyinin sesini dinle. Bence zamanla alisirsin bu duruma, simdi daha yeni yeni duydugun icin ve ona cok guvenmis oldugun icin kendini bu kadar kötü hiss ediyorsun. Zamanla sikintin azalacak ama asla yok olmayacak.

kesinlikle katılıyorum.

Erkek dediğinin elbette olur böle tecrübeleri kasmayın ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merak ettim ne karar verdiniz

yahu de get yapmamıstır okadar sallıyo bu adamlar ya butun kızlarda bunların kucagına talamak ıcın beklıyor zaten hepsıne sorsan onceden cok fırlamaydı bı tanesıyle bırlıkte olmk ıcın kırk takla atmıslardır anlattıgının yarısıdr o kı tamamı oyle olsa nolcak gectı gıttı

Eyvah ya ne zor bi durum insallah hakkiniz da hayırlısı olur

Konu Sahibi arkadaşım aynı şeyleri bende yaşadım ilk duyduğumda olabilir geçmiş geçmişte kaldı ve hatta durur davrandığı içinde hoşuma gitti lakin zaman ilerledikçe bişeyler hissedince ve eski görüşmüş olduğu kadın bana msj atınca iş tersine döndü kabullenmedim ayrılmak istedim ama eşim çok direction Velhasıl 4 yıllık evliyim hatta bir ay sonra 5 olcak ve ben diyebilirim ki şu 4 5 aydır aklıma Gelmiyo Ki antidepresan kullanıyorum çok kavga ettik tartıştık ki eşim duygusal anlamadan bişeyler hissetmiş diyecem o ki düşüncem değişmiyor

Konu Sahibi arkadaşım aynı şeyleri bende yaşadım 5 yıllık evliyim inan unutulmuyo çok kavga ettik tartıştık geçmişi yüzünden doğrusu değil tabiki bununla bilincindeyim geçmiş geçm işte kalmalı ama o vesvese varya off diyorum hakkında hayırlısı olsun

Canım geçmişte kalmış, elbette aklına gelecek aynı sorunları ben yaşadım, ara ara yaşıyorum ama suan hayatnda ben varım benden önce naptysa yaptı unutmak zorundayız. Yani seninleyken olmadı bence unutmaya çalış. Ve sevdiğin insanı kendinden uzaklaştırırsn 2 yıllık berberlkte elele tutusmamak büyük bi sorun. Unutmaya çalış aklına geldikçe ilişkinizin güZelliğini aklına getir. Senin olduğunu getir

Anlatılacak şey var,anlatılmayacak şey var.Bunları sana anlatması çok çirkin.Bu kadar detaya girmeye ne hacet.Sonuçta yaşanmış bitmiş.Genelde de herkesin bir hikayesi var geçmişte.Takmanı gerektirecek bir durum yok.ASIL TAKACAKSIAN BUNLARI SANA NİYE ANLATTI ONU TAK.

Tövbe temizlenmek demektir. Tövbe edip yeni bir hayata basliyorsa neden akliniza getiresiniz ki.. Allahın affettigini kulun affetmemesi olabilir mi? Evet hiç hos degil yaşadıkları ancak.. Sevginze güvenmezseniz yola çıkmayın. Kalkıp yüzüne de vurmayın. Bazen insanin dilinden istemeden çıkıyor ama soz dikkat edin.anlatmamis gibi davranın.. zamanla zihninizden de siliniecektir.

kadının eskiden erkek arkadaşı oldu diye sayıp söven erkekler varken konu sahibi kendisi gibi temiz erkek aramakta haklı, onun böyle bir yaşamı olsa sevgilisi kabul edermiydi?

doymuştur falan diyerek resmen kadınlık onurunu ayaklar altına alıyorsunuz?

ben temizsem karşımda da temiz adam ararım. yok öyle. her türlü pisliği yapsın sonra temiz kıza yanaşsın bu adamın layığı kendi gibi pis işler yapmış bir kızdır.

Eşim müzisyen. Hatri sayilir bir kadin cevresi var. İlk sevgilisinden itibaren, hayatindan geçen bütün kadinlari, isimlerini, neler yaşadiğina kadar her ayrintiyi biliyorum. Ve bunlari bir kiskançlikla değil, hepsini merak ettiğim icin ara ara sordum. Anlatirken dalga gectim, guldum ama gram kiskanmadim. Cunku o an benim yanimdaydi ve gozleri her seyin aciklamasiydi zaten. Su an bile kocam sahneyden ona asilan, tanismak isteyen, numarasini veren kizlar zerre umrumda olmaz. Hatta bir muzisyen olarak çevre gerektiren bir is yaptigi icin, sevinirim kadin hayranlari artiyor diye. Kiskanmam, cunku bazi seyleri coktan aştigimiz icin birbirimize guvenimiz sonsuzdur.

Sen neden dusunesin ki bunlari. Neden aklina gelsin? Hayalinde eline kadin eli degmemis, cekingen, her seyden bi haber bi erkek mi vardi? Kiskanc bir yapidaysan bunlari neden anlattirdin? Sadece gecmisinde birileri oldugunu bilmen yeterdi sana.. Ama madem artik biliyorsun, gecmise bir sunger cekmen gerek. O adam seni seviyor mu? Iliskinizde senin guvenini sarsti mi hic bu konu disinda? Sen onu seviyor musun? O zaman salla. Kimle birlikte olduysa oldu. Artik seninle ve birbirinize aitsiniz. Her konuda bilincli, gormus gecirmis bir adam var karsinda. Evlenince seni nasil mutlu edecegini bilecek bir adam Cok ciddiyim takilma, sadece kendini yipratirsin.

aynı şeyleri kadın yapsaydı erkeğe de böyle düşün der miydiniz?
resmen erkekten çok erkekçisiniz yazık.... erkek olsa kendini bu kadar korurdu herhalde. adamlar her haltı yesin ama kadınlar oturup erkek beklesin istiyorsunuz.

bu erkekçi zihniyetle adamların işkenceleri bitmez elbette.

Hanfendi sen dun geceden beri bela misin benim basima? Her konuda her yazdigim yoruma bi cevap yetistirmeler? Size ne? Her yonden mutlu, ask ve tutku dolu bi evliligim var. Bu mu batiyor sana? Konu sahibi benzer durum yasayan var mi demis, ben de yazdim. Nasil cozumleyecegi kendi sorunu. Ki bu kadar aciklama bile fazla sana. Dun gece sana, sen benim medeni bir sekilde konusabilecegim bir kisi degilsin demistim. Kavga ve muhalefet olmaktan baska bir islevin yok cunku! Tekrar soyluyorum: sana ne? Hayatimdan defol!

bak bak medeniye bak erkeğin her dediğine boyun eğ sonra medeni ol banane senin kocandan evliliğinden ben millete saçma öneriler vermenden bahsediyorum. erkekçi zihniyeti senin gibi pasif kadınlar canlandırıyor farkındamısın??

aman ne güzel doymuş adam sen takılma ne demek bu kız da gitsin jigololarla birlikte olsun o zaman ne güzel sen de tecrübeli olmuşsun diyecekmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…