- 15 Mayıs 2014
- 60
- 0
- 33
- Konu Sahibi zamansiz06
-
Valla bu mantikla yola cikarsak, hic kimse bosanmis insanlarla evlenmezdi.
Olay birden fazla kadinla yatmis olmasi degil,ha 1 ha 10 ne farkeder?
Neler düşünüyorsunuz boyle? Ne sacmalik?
O zaman benim de ikinci evliligim. Esim bu sekilde mi dusunsun? Allah'im tövbe bismillah..ki onun da ikinci evliliği, oturup karisiyla en ozel anlarini mi dusunucem?
Isiniz gucunuz mu yok arkadas?
Bu mantaliteye sahipseniz evlenmeyin zaten. Adama hayati zindan edersiniz.
Selam kizlar. Benim 2 yillik bi iliskim var hatta yakinda soz nisan dusunuyoruz ama aklim cok karisik. Sevdigim adami kendimi bildim bileli tanirim abimlerin arkadasi oldugu icin kendisine abi derdim kucukken ama hep ona ozenirdim esini cok mutlu eder cok mukemmel biri diye. Sonra buyuyunce birbirimize karsi biseyler hissetik ve nihayet birlikteyiz. O benim hayatimdaki ilk erkek ben ondan once kimseye bakmadim gorusmedim hatta uzun bi sure hep onu bekledim bi umuttur diye o evlenmeden evlenmem dedim. Neyse bu adamin eskiden zengin bi hayati oldugu ve rahat yetistigi icin eskort kizlarla birlikteligi olmus otel odalarinda. O kadinlarla oral bile yapmis yasamadigi bisey kalmamis cogu yabanci kadin en son birlikte oldugu turk kadin baindan gecenleri anlatip onu utandirmis ve pisman olmus 5 sene tovbe etmis. Bana bunlari 9 ay once anlatti ve ben atamiyorum icimden biz daha elele bile tutusmadik ben istemiyorum diye. Suan icimde olan bu sıkıntıların evliligimde de karsima cikmasindan korkuyorum
Esi daha once boyle seyler yasayip evlenen bayanlar yardim edin lutfen. Insanin aklina gelir mi cinsel iliski sırasında o kadınlara da boyle mi yapti diye( bi karar vermem lazim auan cok mukemmel biri 5 vakit namazinda ibadetleri duzgun yapar ve herkez tarafindancok sevilen biri
Anormal degil ama o kadinlarla yapmak igrenc geldi bana
Anormal degil ama o kadinlarla yapmak igrenc geldi bana
Anlatılacak şey var,anlatılmayacak şey var.Bunları sana anlatması çok çirkin.Bu kadar detaya girmeye ne hacet.Sonuçta yaşanmış bitmiş.Genelde de herkesin bir hikayesi var geçmişte.Takmanı gerektirecek bir durum yok.ASIL TAKACAKSIAN BUNLARI SANA NİYE ANLATTI ONU TAK.Selam kizlar. Benim 2 yillik bi iliskim var hatta yakinda soz nisan dusunuyoruz ama aklim cok karisik. Sevdigim adami kendimi bildim bileli tanirim abimlerin arkadasi oldugu icin kendisine abi derdim kucukken ama hep ona ozenirdim esini cok mutlu eder cok mukemmel biri diye. Sonra buyuyunce birbirimize karsi biseyler hissetik ve nihayet birlikteyiz. O benim hayatimdaki ilk erkek ben ondan once kimseye bakmadim gorusmedim hatta uzun bi sure hep onu bekledim bi umuttur diye o evlenmeden evlenmem dedim. Neyse bu adamin eskiden zengin bi hayati oldugu ve rahat yetistigi icin eskort kizlarla birlikteligi olmus otel odalarinda. O kadinlarla oral bile yapmis yasamadigi bisey kalmamis cogu yabanci kadin en son birlikte oldugu turk kadin baindan gecenleri anlatip onu utandirmis ve pisman olmus 5 sene tovbe etmis. Bana bunlari 9 ay once anlatti ve ben atamiyorum icimden biz daha elele bile tutusmadik ben istemiyorum diye. Suan icimde olan bu sıkıntıların evliligimde de karsima cikmasindan korkuyorum
Esi daha once boyle seyler yasayip evlenen bayanlar yardim edin lutfen. Insanin aklina gelir mi cinsel iliski sırasında o kadınlara da boyle mi yapti diye( bi karar vermem lazim auan cok mukemmel biri 5 vakit namazinda ibadetleri duzgun yapar ve herkez tarafindancok sevilen biri
Sen neden dusunesin ki bunlari. Neden aklina gelsin? Hayalinde eline kadin eli degmemis, cekingen, her seyden bi haber bi erkek mi vardi? Kiskanc bir yapidaysan bunlari neden anlattirdin? Sadece gecmisinde birileri oldugunu bilmen yeterdi sana.. Ama madem artik biliyorsun, gecmise bir sunger cekmen gerek. O adam seni seviyor mu? Iliskinizde senin guvenini sarsti mi hic bu konu disinda? Sen onu seviyor musun? O zaman salla. Kimle birlikte olduysa oldu. Artik seninle ve birbirinize aitsiniz. Her konuda bilincli, gormus gecirmis bir adam var karsinda. Evlenince seni nasil mutlu edecegini bilecek bir adamCok ciddiyim takilma, sadece kendini yipratirsin.
aynı şeyleri kadın yapsaydı erkeğe de böyle düşün der miydiniz?
resmen erkekten çok erkekçisiniz yazık.... erkek olsa kendini bu kadar korurdu herhalde. adamlar her haltı yesin ama kadınlar oturup erkek beklesin istiyorsunuz.
bu erkekçi zihniyetle adamların işkenceleri bitmez elbette.
Hanfendi sen dun geceden beri bela misin benim basima? Her konuda her yazdigim yoruma bi cevap yetistirmeler? Size ne? Her yonden mutlu, ask ve tutku dolu bi evliligim var. Bu mu batiyor sana? Konu sahibi benzer durum yasayan var mi demis, ben de yazdim. Nasil cozumleyecegi kendi sorunu. Ki bu kadar aciklama bile fazla sana. Dun gece sana, sen benim medeni bir sekilde konusabilecegim bir kisi degilsin demistim. Kavga ve muhalefet olmaktan baska bir islevin yok cunku! Tekrar soyluyorum: sana ne? Hayatimdan defol!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?