Nasıl anlamadımNişanlandınız, sevişirken evlenme teklifi aldınız ve yeni üyesiniz; doğru anladıysam bu yaratamayıcılıkla sınıfta kaldınız!
Çünkü seviyordum ya ne bileyim nişanlandık o ara bir şey bekliyordum ama yapmadıNişanlandınız, sevişirken evlenme teklifi aldınız ve yeni üyesiniz; doğru anladıysam bu yaratamayıcılıkla sınıfta kaldınız!
Baya iyi güldüm , konuyu okurken aklıma gelenleri yazmışsınız resmenNişanlandınız, sevişirken evlenme teklifi aldınız ve yeni üyesiniz; doğru anladıysam bu yaratamayıcılıkla sınıfta kaldınız!
arkadaşım inanmamışsınız ama benzeri bi durumu yaşamıştım hoş böyle sevişirken falan değil de aileler tanıştı söz tarihi alındı benim teklifim yok ? açıkça söyledim.. 17 eylülde teklif etti 25inde sözlendik :)Nişanlandınız, sevişirken evlenme teklifi aldınız ve yeni üyesiniz; doğru anladıysam bu yaratamayıcılıkla sınıfta kaldınız!
Aynen öyle söyledin çocuklarım sorsa ne cevap vereceğiz dedim ya anlamıyorarkadaşım inanmamışsınız ama benzeri bi durumu yaşamıştım hoş böyle sevişirken falan değil de aileler tanıştı söz tarihi alındı benim teklifim yok ? açıkça söyledim.. 17 eylülde teklif etti 25inde sözlendik :)
Konuyu açan arkadaşa da söylemek istediğim şu'dur evet bazen gerçekten oldu bittiye geliyor farkına bile varmıyorsunuz nasıl bu noktaya gelindiğini nişanlar sözler ama karşılanmayan bir sürü beklentiyle kalakalabiliyorsunuz. Bunu imalamak yerine bence açıkça söylesen daha güzel olurdu yüzüğü falan da geçtim bi deniz kenarında balık ekmek yerken de söylenebilir sevişirken söylemek biraz abes olmuş. Bence hadi bana birdaha evlenme teklifi et deme ama uygun bir vakitte ne kadar kırıldığını izah edebilirsin. Çocuklarım sorsa bunu mu anlatacağım falan dersin ne bileyim :)
YokBence gayet romantik, neyini beğenmediz ki?
Amerikan filmlerinde çokça geçer bu sevişirken aska gelip 'evlenelim' deme klişesi. Siz nasıl izlediğiniz filmlerden etkilenip 'ayyy böyle bir evlenme teklifi alayim' dediyseniz o da bilinçaltına izlediği filmlerden böyle bir sahne atmıştır
Şaşırdım ama kabul ettim kısmı da ilginç. Evinize gelmiş, babanızdan istemiş. Davetiye basıp salon tutup yedi düvelin önünde göbek atmişsiniz. Hala teklife 'hayir' deme ihtimaliniz mi vardı sanki?
Aynı seyleri yazacaktım..."istediğim evlilik teklifinden bahsettim" öyle bir evlilik teklifi geldiģinde de heyecanlanıp mutlu mu olacaktınız...Evlilik teklifi erkeğe özel bir durum.
Adam içinden nasıl geliyorsa öyle eder.
Neden bu kadar büyütülür anlamam...
Aynen öyle söyledin çocuklarım sorsa ne cevap vereceğiz dedim ya anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?