Sevdiğim adamın evlenme teklifi

Evlilik teklifi etmeden nasıl nisanlandin

Ya nişanlanmışsın, sevişmişssin ne yin teklifini bekliyorsun. Sen dua et de senin kapının önüne koymasın..
Tek taş yüzük için mi milletin altına yatıyorsunuz??
Ne alakası var ya insan biraz değer görmek ister ben çok şey asla istemedim ki

Ya nişanlanmışsın, sevişmişssin ne yin teklifini bekliyorsun. Sen dua et de senin kapının önüne koymasın..
Tek taş yüzük için mi milletin altına yatıyorsunuz??
BU NE İĞRENÇ BİR ÜSLUP ? SİZ MİLLETİN NAMUS BEKÇİSİ MİSİNİZ?

Ben teklif falan olmadım
6 yıldırda eviliyim .

Bi yerım eksilmedi

Bence güzel bi teklif olmuş, romantizm tavan:) ama seninki tersten gitmiş, nişanlanmadan önce etseymiş keşke teklifini

Siz de 'o tür' insanların avukatımısınız? Sonra o ilişkiden olan çocukları çöpe atıyorlar. Ben namus bekçisi değilim pofpoflamak yerine yaşayacağı gerçeği söyledim.
tanımadığınız biri için ki bence tanısanız dahi " bir yüzük için milletin altına mı yattın" deme gibi bir cürretiniz yok size ne insanların tercihinden? ben kimsenin avukatı değilim bayanıda tanımam ama o lafı bana da söylemiş olabilirdiniz ki şansınız varmış bana söylemediniz. Söylediğiniz şeyin doğruluğu veya yanlışlığından bahsetmedim ÜSLUBUNUZUN iğrençliğinden bahsettim.

Bayagı ilğinç olmuş..hayatta unutmazsınız artık..
Hadi hayırlısı..

Evlilik teklifi nisandan önce yapılır zaten adamla nisanlanip direk evlilik yoluna girmişsin bi teklif beklemeni bu durumda saçma buldum tabiki heves etmen normal ancak o zaman oncelık sıralamasını iyi yapacaktın.. nisan dan sonra evlilik teklifi alsam şaşırırdım ben asil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…