Sevdigim adamla evlendim ama ailem tarafindan mutsuzum

Bi yerden başlamanız iyi olmuş. Her zaman çocuk yıkatacak birini bulamayabilirsiniz.

Konu sahibi dusunceliymis ama ya evi annesinin istedigi yerden almayip anne avrupa yakasinda ise evi anadolu yakasindan alsaydi? Ya o anne isten cikip karsiya gecip bir de yemek yapsaydi? Konu sahibinin esi muhtemelen yeter artik ben yatili misafir istemiyorum cocuga sen bak dedi herhalde. Hakli mi sonuna kadar hakli ama boyle de olmamis ki butun gun konu sahibi bir yerde agliyor cocuk bir yerde agliyor sanki gozumde canlanan tablo bu.

Konu sahibi dusunceliymis ama ya evi annesinin istedigi yerden almayip anne avrupa yakasinda ise evi anadolu yakasindan alsaydi? Ya o anne isten cikip karsiya gecip bir de yemek yapsaydi? Konu sahibinin esi muhtemelen yeter artik ben yatili misafir istemiyorum cocuga sen bak dedi herhalde. Hakli mi sonuna kadar hakli ama boyle de olmamis ki butun gun konu sahibi bir yerde agliyor cocuk bir yerde agliyor sanki gozumde canlanan tablo bu.
Adam da en sonunda bakmış bakmış, karısının kendine hayrı yok, ailendir sonuçta kesip atma demiş. 🤗 Amaaaan biz yine milletin işine burnumuzu soktuk yok yere, gel gidelim.

Düşünceniz için teşekkür ederiz biz bebegimize zarar vermiyoruz, değiliz anne ve babasiyiz, bebeğim gece 2 de bazen 3 te bazen 1 de uyuyunca gelip mutfakta bitane içip yatıyorum, ona kesinlikle duman falan gitmiyor evim dublex alt kattı mutfak, üst katta yatak odası,
Ağlamak istiyorum. O sigara partikülleri odada günlerce kalır. Üstünüze siniyordur, yine çocuk solur. Nefesiniz de var tabii. Hadi onu geçtim, kana da karışıyor, hücrelerinize de giriyor içindeki moleküller. Emzirirken de çocuk içiyor o kimyasalları. Kısacası çocuğunuz kimyasalları hem içiyor hem de soluyor.

annem kendi evine göre burda yaşamak istedi bana hiç birsey sormadan, eşimin parasına asla acımaz banada acıma şu adamın parasına der durur
Annenizi siz yardıma çağırmadınız mı? Çalışan biri sizin çocuğunuza ne ara bakacak? Zaten eve yorgun da geliyormuş. Sabah işe gitmeden size uğrayacak hali yok.

Zor zamanlardan geçiyorsunuz ama emin olun bu dönemleri atlatacak güç sizde var buna inanın ve kendinize güvenin. Çocuğunuza dört elle sımsıkı sarılın ona sevginizi gösteren çünkü bebeğiniz en önemli zamanlari bunlar. Aranızda güvenli bağ kurulmali bebeğiniz sizin yaninizda kendini mutlu ve güvende hissetmeli.
Aileniz sizi en zor zamaninizda yalnız birakarak büyük bir hata yapmış ama bunları düşünerek kendinizi yipranmanin kimseye bir faydası yok. Dua edin derin derin nefes alin ve bebeginizin guzel kokusunu içinize çekip Allaha şükredin🙏

Ne münasebet herkes sizin evinize yerleşecek. Kayninız ya da görümceniz size yerlesse anneniz ne tepki verecek acaba

Doğru olanı yapmışsınız, eşiniz hayat arkadaşınız tabi ki soracaktınız. Bebeğiniz hayırlı olsun. Benim ilk ay annemler yanımdaydı ama inanın onlar gittikten sonra çok daha rahat baktım bebeğime; çünkü kendi istediğim gibi bakabiliyorum ve bebeğimin tüm zamanında yanında olabiliyorum. Bebeğinizle bol bol konuşun, dans edin, dışarı çıkarın uygun şekilde giydirip; ona kitap okuyun, şarkı söyleyin, oyunlar oynatın. Zaman o kadar hızlı geçiyor ki bir daha bu günleri gelmeyecek. Lohusaliktan dolayı böyle hissediyor olabilirsiniz bir zaman sonra alışacaksınız, sabredin. Eşiniz geldiğinde bebeğinizi babasına verip, kendinize zaman ayırmaya çalışın böylece rahatlayabilirsiniz.

Evet bazı insanlar daha dirençsiz olabiliyor ama üzülmeyi bırakın.
Doğru olanı yapmışsınız.
Zaten 2 aylık olmuş kendiniz elbette bakabilirsiniz.
Bunaldığınızda arkadaşlarınızı davet edin.
Ayrıca ilkbahar gelsin bi çok rahat edeceksiniz. O zaman bebeğiniz de büyüyecek bebek arabasına atarsınız sürekli gezersinz.

O zaman konu sahibi neden kardeşini kabul etmemiş, ay ben bi gocama soram diye ayak yapmış? Amaç kendine baktırmak olsa kabul eder, sanki her şeyi kocaya soruyor gibi ben bi gocama soram demiş. Konu sahibinin derdi anası çünkü. Onu istiyor. 😬

Aile evlerinde kedileri varmış, kardeş kediyi bırakıp gelemiyormuş.

İlk önce annem geldi yıllık iznini kullanım 21 gün sonra babam geldi annem iş çıkışları gelmeye devam ett, sonra kardeşim başladı arayıp aglamaya yalnız korkuyorum artık kalamıyorum demeye geceleri yatamıyorum yemek yiyemiyorum yalnız demeye başladı, kedi var diye gelemiyordu benim evime, abla Bi konuş eniştem kabul edermi kediyi dedi bana konuştum oda napiyosan yap dedi ben akşam eve gelince senin yüzünü gülerken göreyim yeterki dedi

Ailenizin kendi evi yok mu?
Siz aileniz sizinle kalsin istiyor musunuz istemiyor musunuz anlamadim. Evde yalnizim diye uzuluyorsunuz?
Ben de ilk haftadan sonra bebegime kendim baktim. Calisiyordum izne ciktim. Herkes boyle yani tek siz degilsiniz.
Aileniz kanepede yattigina gore zaten sizle kaliyorlarmis. 2 aydir sizde yatmalari tuhaf bence.

Boğuluyorum evde tek başıma, korkuyorum endişeleniyorum, aniden çocuğum oldu eve kapandım çalışıyordum param vardı geziyordum, aniden eve kapandım psikolojim bozuldu, bunaliyorum kimsem yok bazen kizimi susturamiyorum ne istedigini bilmiyorum bende onunla birlikte ağlıyorum ve ailem tarafından en çok desteğe ihtiyacım olduğu şu zamanlarda kimsem yok, 5 gündür yikanmiyor du yavrum eşimle ikimiz yıkamaya çalıştık, gözlerim hep yaşlı, çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için Amin inşallah
Yaaa çok afedersiniz de şu yaşınızda tek başınıza bakamayacksanz neden yaptınız o çocuğu aileye güvenerek mi. Ne bu kırılganlık tamam insan üzülür ama bebeğinizi 5 gün yıkamamak ne onun için güçlü durun sevin, ne istiyor anlamaya çalışın düzenli zaman geçirip yıkayın.

8 senedir sevdiğim adamla evlendim çalışıyordum Bi kızım oldu 2 aylık şuan, işi bırakmak zorunda kaldım, eşim evimide aldı istediğim herseyi aldı, ama ailemle sorunlar yaşıyorum benim evine gelip yerleştiler hepsi kendimize kadar getirdiler, yatak almayı düşündüler, ev üstüne ev olurmu kız kardeşim evlenene kadar benimle kalicakmis annem oyle diyo, tabi anne sonucta bisey diyemiyorsun olur dedim esime sorayim dedim, niye soracakmisim, biz kimiz biz sejin ailen degilmiyiz ona niye soruyorsun diye delirdi annem kız kardeşim beni heryerden engelledi annem pis kelimeler konuşup evimden gitti, şuan yalnızım çocuğuma tek başıma bakmaya çalışıyorum, çok zorlanıyorum çok korkuyorum çok agliyo, gün içinde eşim 8den önce gelemiyo eve, yalnızlıktan kafayı yiycek gibi oluyorum, ailemin öyle yapması beni çok üzüyor, kızımı çok seviyorum eşimi de çok seviyorum, evde yalnız başıma üzülüyorum sütüm kesilecek diye çok korkuyorum çok ağlıyorum, dertleşmek istedim sadece, bana akıl verin lütfen ne yapayım nasıl hareket edeyim ben, eşim onları kesinlikle istemiyorum diyo, senin annemdir bacindir konuş diyo ama bu zor günlerini unutma diyo
Anneniz saçmalamış. Eşine tabi ki soracaksın ki. Kardeşinde olsa evinde devamlı kalması hoş olmaz. Her evin bi mahremiyeti olmalı. Üzülmeyin hiç. Yoksa sizi daha da üzmeleri için sebep verirsiniz ailenize.

Ben eşimle yeni evlendim 8 sene sevgiliydik, alimle aynı şehirde yaşıyoruz, hatta annemin istediği evi aldı eşim sırf ben dedim anneme yakın olsun gelir yardımcı olur bana diye, eşim hep şunu söyledi bana sen onların darbesini yiyeceksin diye, annenin istediği evi alıyoruz şuan ama çok pişman olucaz demişti bana
Pişmanlıklarınızda başlamış üstelik. Evliliğinizin devamını istiyorsanız uzak durum. Maddi durumunuz yerindeyse parasıylan yardımcı tutun evinize başınız ağrımaz. Tavrınızı ve mesafenizi koruyun

Boğuluyorum evde tek başıma, korkuyorum endişeleniyorum, aniden çocuğum oldu eve kapandım çalışıyordum param vardı geziyordum, aniden eve kapandım psikolojim bozuldu, bunaliyorum kimsem yok bazen kizimi susturamiyorum ne istedigini bilmiyorum bende onunla birlikte ağlıyorum ve ailem tarafından en çok desteğe ihtiyacım olduğu şu zamanlarda kimsem yok, 5 gündür yikanmiyor du yavrum eşimle ikimiz yıkamaya çalıştık, gözlerim hep yaşlı, çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için Amin inşallah

Katip kaz ve tavugu yer degistir 🤣 kaz belki de ailedir yoksa niye yardimlari dokunur bana diye gidip yakinindan ev alinsin. Niye 5 gundur yavrumu yikamadim diye aglansin.

Diyorum ya konuda tutarsizliklar var. Bu aile calisiyor sadece kardes calismiyormus. Anne yillik iznini bebegin 40i cikana kadar orada gecirmis, sonra baba gelmeye baslamis, en son kardes ben evde korkuyorum diye gelmis. Anne is cikislarinda surekli gitmis. Muhtemelen biz artik cok yorulduk en azindan kardesin calismiyor o bir sure sizde kalsin yardimci olsun gibi bir sey soylenmistir. Konu sahibinden ve esinden gecinmeye merakli aile calismazdi. Bu anne hem calisoyor hem is cikisinda kizina gidiyor.

Annem yakın olmasını istedi özellikle dolmuş parası vermemk için

Evime yatak alacakmış annem kardeşimin evlenene kadar benimle kalması için, eve gelince annemin istediği yerden alındı çünkü servisle gidip gelmek için minibüse para vermemek için, biz burdan almiycaktik evi daha güzel yerden baktık annem olmaz dedi gelemem ben dedi dolmuşa para veremem dedi, ben annemi bakıcı olarak çağırmazdım buraya annelik yapsın diye çağırdım bana ve eşime hakaret etsin diye çağırmadim, sanki ona muhtacmisiz gibi düşündü annem, kimseye değiliz çok şükür sadece çocuğum çok küçük daha Bi kaç ay daha durmasını isterdim, am bu şekilde değil tabi, 2 ay zor dayandı, yatağımı özledim, koltuk çok kötü, denirmi hiç sonuçta geçici Bi dönem sürekli degil ki, ama onlar kaliciya çevirmek istediler yatak almak istediklerine göre

Katılıyorum. Çocukları 36-37 yaşında ise anne, baba da en az 55 yaşlarında olmalılar.

Anne 2 aydır koltukta yatıyormuş , birkaç ay daha kalmasını istemiş annesinden. Kadın da, o zaman yatak alalım deyince kötü olmuş. Bu yatağın, kardeş evlenene kadar onlarda kalsın diye alınacağını sanmıyorum. Kendisi kaç ay koltukta uyur acaba ?

Son düzenleme:
Evet korktum ilk defa yikiycam sonuçta eşimde bende, ne varmış yıkamış sa çocuğumu onun torunu bari bana gelince okadarini da yapiversin

Annenizin evinde hiçbir şey öğrenmemiş miydiniz ? Annenizin siz de kaldığı süre zarfinda, anneniz bebeği yıkarken siz ne yaptınız ; bilmiyorsanız neden öğrenmeye çalışmadınız ?

Konuda ilk sizi hakli gordum ancak yorumlardan sonra kafam karisti. Hala kardesin kalma konusunda haklisiniz ama aileniz elinden gelen destegi saglamis size madem bakamicaktiniz neden cocuk yaptiniz? Kac aydir kadin koltukta yatiyormus yazik degil mi kadina

Benim anladigim aileniz sizinle kalmak istememis. Siz istemissiniz onlarin kalmasini. O da koltukta 2 aydir rahat edemeyince yatak istemis.

Sen anneni kölen falan sandın galiba. Yazık kadın herşeyine koşmuş, sonra da kötü olan o olmuş.
Konuyu okuyan da anneni paragöz bir kadın sanar, Allah evladın da hayırlısını versin :dua::dua::dua::dua::dua:

Konunun sadece ilk sayfasını okuyanlar, annesini paragöz sanıyor; ailesi hakkında da kötü yorumlar yapıyorlar zaten.

Son düzenleme:
Katılıyorum. Çocukları 36-37 yaşında ise anne, baba da en az 55 yaşlarında olmalılar.

Anne 2 aydır koltukta yatıyormuş , birkaç ay daha kalmasını istemiş annesinden. Kadın da, o zaman yatak alalım deyince kötü olmuş. Bu yatağın kardeş evlenene kadar onlarda kalsın diye alınacağını sanmıyorum. Kendisi kaç ay koltukta uyur acaba ?
Siz tam okumamissiniz galiba annem işten 5te geliyo 8 de kendi yatağımda yatiriyorum ben annemi gece 1e kadar 1den sonra da uykusunu almış oluyo tabiki yani koltuğa geçiyor Bi kaç saat sonra gidiyor zaten

Back
X