Sevdigim adamla evlendim ama ailem tarafindan mutsuzum

Siz 8 senelik evlisiniz. Bugüne kadar kış çıkana kadar nerede kalıyorlardı ? Şu anda yapılan bu önerinin sebebi nedir ?

Aileniz sizden uzakta mı yaşıyor , ailenizi bebek bakımı için siz mi çağırdınız ?
Ben eşimle yeni evlendim 8 sene sevgiliydik, alimle aynı şehirde yaşıyoruz, hatta annemin istediği evi aldı eşim sırf ben dedim anneme yakın olsun gelir yardımcı olur bana diye, eşim hep şunu söyledi bana sen onların darbesini yiyeceksin diye, annenin istediği evi alıyoruz şuan ama çok pişman olucaz demişti bana

8 senedir sevdiğim adamla evlendim çalışıyordum Bi kızım oldu 2 aylık şuan, işi bırakmak zorunda kaldım, eşim evimide aldı istediğim herseyi aldı, ama ailemle sorunlar yaşıyorum benim evine gelip yerleştiler hepsi kendimize kadar getirdiler, yatak almayı düşündüler, ev üstüne ev olurmu kız kardeşim evlenene kadar benimle kalicakmis annem oyle diyo, tabi anne sonucta bisey diyemiyorsun olur dedim esime sorayim dedim, niye soracakmisim, biz kimiz biz sejin ailen degilmiyiz ona niye soruyorsun diye delirdi annem kız kardeşim beni heryerden engelledi annem pis kelimeler konuşup evimden gitti, şuan yalnızım çocuğuma tek başıma bakmaya çalışıyorum, çok zorlanıyorum çok korkuyorum çok agliyo, gün içinde eşim 8den önce gelemiyo eve, yalnızlıktan kafayı yiycek gibi oluyorum, ailemin öyle yapması beni çok üzüyor, kızımı çok seviyorum eşimi de çok seviyorum, evde yalnız başıma üzülüyorum sütüm kesilecek diye çok korkuyorum çok ağlıyorum, dertleşmek istedim sadece, bana akıl verin lütfen ne yapayım nasıl hareket edeyim ben, eşim onları kesinlikle istemiyorum diyo, senin annemdir bacindir konuş diyo ama bu zor günlerini unutma diyo
Ailenizin eşinize saygısı yok. Bence ailenden uzak durarak doğru şeyi yaparsın. Bebeğin sendeki huzursuzluğu hissediyor olabilir. Yakında şuan ki duruma alışırsın.

8 senedir sevdiğim adamla evlendim çalışıyordum Bi kızım oldu 2 aylık şuan, işi bırakmak zorunda kaldım, eşim evimide aldı istediğim herseyi aldı, ama ailemle sorunlar yaşıyorum benim evine gelip yerleştiler hepsi kendimize kadar getirdiler, yatak almayı düşündüler, ev üstüne ev olurmu kız kardeşim evlenene kadar benimle kalicakmis annem oyle diyo, tabi anne sonucta bisey diyemiyorsun olur dedim esime sorayim dedim, niye soracakmisim, biz kimiz biz sejin ailen degilmiyiz ona niye soruyorsun diye delirdi annem kız kardeşim beni heryerden engelledi annem pis kelimeler konuşup evimden gitti, şuan yalnızım çocuğuma tek başıma bakmaya çalışıyorum, çok zorlanıyorum çok korkuyorum çok agliyo, gün içinde eşim 8den önce gelemiyo eve, yalnızlıktan kafayı yiycek gibi oluyorum, ailemin öyle yapması beni çok üzüyor, kızımı çok seviyorum eşimi de çok seviyorum, evde yalnız başıma üzülüyorum sütüm kesilecek diye çok korkuyorum çok ağlıyorum, dertleşmek istedim sadece, bana akıl verin lütfen ne yapayım nasıl hareket edeyim ben, eşim onları kesinlikle istemiyorum diyo, senin annemdir bacindir konuş diyo ama bu zor günlerini unutma diyo
Senin stresin bebeğine yansıyor o yüzden sürekli ağlıyor. Ben doğumdan itibaren hep tek başıma baktım kızıma. Eşimin arada pışpışlamak dışında bir yardımı olmadı. Ne annemden ne kv den yardım istemedim, beklemedim de. Onlara güvenip çocuk yapmadım çünkü.. annenin ve kardeşinin davranışları çok saçma senin ayrı bir ailen var, ayrı bir evin var. Daha asalak gibi sana yapışıp kalmalarının sebebi nedir? Buna hiç üzülme tam tersine araya mesafe girdiği için sevinmelisin. Sen bir kendine gel önce. Bebeğinle ilgilen. Allah kolaylık versin.

Esin cok ama cok hakli, ailen aile degil. Birak gitsinler. Üzülürsün tabi, ama inan onlar yaninda olsa daha cok üzülürsün. Ne demek evlenene kadar kalsin, belki hic evlenmicek. ne sacmalik, saygi duymadiklari adamin evine yerlesmek.

Cocukla Bol Bol disariya cik. Varsa yasina uygun bebegin oyun guruplarina katil, hem Sana hem bebegine iyi gelir. Herkes cocugunu tek büyütüyor, herkesin esi calisiyor. Ufakda olsa Parka Al götür bebegini, hem Baska annelerle tanisirsin, hem Bebegin eglenir, hem sen.

Anneniz gereksiz işlere kalkışmış. En doğrusunu yapmışsınız. Eskiden olduğu gibi çıkın gezin bebeğinizle. Ne olacak ki? Programlarınızı ona göre yapın.
Hava çok soğuk nasıl çıkarayım eşim kızar otur evinde , çocuğu hasta yapacaksın der

Ne kadar anlayışsız bir aile görüşmek zorunda değilsin bu şartlar altında . Eşin haklı ben olsam bende asla istemezdim

Ailem bu kış çıkana kadar bende kalacaklar mis kız kardeşim de evlenene kadar kalacakmış 36 yaşında kardeşim, koltuklarda yatıyorlarmış mahvolmuş annem yatak alacakmış, konuşayım dedim eşimle, o kim miş onunla konusacakmisim ben, öyle diyo annem
Zaten onlara yakın ev almışsınız neden sizde kalmak istiyorlar kombi yakmamak için falan mı? İyi yapmışsınız böyle şeylere müsaade etmeyin de 36 yaşında kadın niye sizinle birlikte yaşasın ya her talepleri ayrı saçma. Sizin eve yerleşmeleri yetmiyor bir de yatak talep ediyorlar falan. Çocuk bakmaya yardımcı olmak için gelseler bile her gün geri dönebilirlerdi amaç ne kalmak istemekte anlayamadım. Arayıp sormayın bir süre bence, konuşmaya başladığınız an bu lafları saymaya devam edeceklerdir ve duygu sömürüsü yapmaya da başlayabilirler.

Bazi anneler kizlarinin yuvasinin ortasina bomba birakmaya ne kadar merakli oluyor. Erkek ailesi de olsa, kadinin ailesi de olsa böyle bir talepte kimse zoraki bir durum yoksa bulunamaz. Dogru hareket etmissiniz. Esiniz de hakli: bu günleri unutmayin. Bebeginize elbet bakarsiniz ve büyütürsünüz. Sorulariniz olursa burda da sorarsiniz, cocuk doktorunuza da danisirsiniz. Ama yaptiklarini unutmayin. Hassas bir dönemdesiniz ve ailenizin yaptigi bencillik ve arsizlik. Evliliginizi muhakkak koruyun onlardan

Ben eşimle yeni evlendim 8 sene sevgiliydik, alimle aynı şehirde yaşıyoruz, hatta annemin istediği evi aldı eşim sırf ben dedim anneme yakın olsun gelir yardımcı olur bana diye, eşim hep şunu söyledi bana sen onların darbesini yiyeceksin diye, annenin istediği evi alıyoruz şuan ama çok pişman olucaz demişti bana

Aileniz uzakta değilmiş. 8 sene sevgililik sonrası evlenmişsiniz. Peki ne kadar oldu evleneli ?

Yaptığınız çok doğru sakın geri adım atmayın. Size yakın oldukları halde sizde kalmak istemeleri kesinlikle iyi niyetli değil Kaynana görünümlü anneye sahipsiniz maalesef

Hava çok soğuk nasıl çıkarayım eşim kızar otur evinde , çocuğu hasta yapacaksın der

Kislik giydirip cocuk arabasinda kisa gezdirseniz birsey olmaz. Bu aralar sadece baska insanlara yaklasmayin cünkü ortada salgin var. Cocuklarda rs virüsü yaygin o yüzden acik hava tercih edin.

Ailem bu kış çıkana kadar bende kalacaklar mis kız kardeşim de evlenene kadar kalacakmış 36 yaşında kardeşim, koltuklarda yatıyorlarmış mahvolmuş annem yatak alacakmış, konuşayım dedim eşimle, o kim miş onunla konusacakmisim ben, öyle diyo annem

Sizin yasiniz gercekten 37 mi? Siz butun bunlardan sonra anne sonucta bir sey diyemiyorsun olur dedim, esime sorayim dedim demissiniz. Bu tepkiler bana hic normal gelmedi. Ciddi bir dert, bir sorun, bir hastalik, onemli bir sebep vardir hayir denmez ama boyle bir durumda olur denmez. Neden agliyorsunuz bu kadar? Aileniz hayatta olmayabilirdi ya da uzak olabilirdiniz bebeginize bir sekilde bakacaktiniz. Alisirsiniz bu kadar aglamayin.

Maddi durumları yok sanirim siz maddi destek olun imkaniniz varsa yatagi siz alin kardeşiniz evlenince anneniz ne yapacak bi orda bi ordami yatacak .sutunuz kesilecek diye üzülmeyin mama verrisiniz böyle stres sutle bebegede gecer .güzel guzel konusun

Sen bir badire atlatmışsın. Üzülmen degil sevinmen gerek. Ya gelip evine yerlesselerdi ve gitmeselerdi? Evliligin mahvolurdu. Bu kadar dusuncesiz olan insanlar birak ne halleri varsa gorsunler. Sen uzulme bebeginle mutlu ol. Ailenle de fazla görüşme. Herkes kendi kendine bebegine bakiyor. Benim cok zor anlarda 1-2 gunluk yardim istedigimde bile gelmedi annem. Hep kendim baktim. Geciyor zor gunler de dert etme. Evliligin bozulursa asıl o zaman cok daha mutsuz olursun

Sizin yasiniz gercekten 37 mi? Siz butun bunlardan sonra anne sonucta bir sey diyemiyorsun olur dedim, esime sorayim dedim demissiniz. Bu tepkiler bana hic normal gelmedi. Ciddi bir dert, bir sorun, bir hastalik, onemli bir sebep vardir hayir denmez ama boyle bir durumda olur denmez. Neden agliyorsunuz bu kadar? Aileniz hayatta olmayabilirdi ya da uzak olabilirdiniz bebeginize bir sekilde bakacaktiniz. Alisirsiniz bu kadar aglamayin.
Alışmaz Gunces. Konu sahibi iflah olmaz bir aileci. Erkek modellerinin pek çoğu en azından kendi parası ile aileci, bunlar damadı yürüyen atm olarak görüyor, en nefret ettiğim şey. Ailesinin ne zaman konu sahibinden bir kârı kalmaz, o zaman bırakırlar. Konu sahibi ailesine dünyaları da verse sevilmeyeceği gerçeğini sindirir, eşine de bu konuda dürüst olursa bişeyler kurtulur. Yoksa o adamın da bi sabrı var, dolar bir gün.

Kusura bakma ama iğrenç bir ailen var aklın varsa uzak dur onlardan, sana açıkça zarar veriyorlar olsalar da olur olmasalar da olur, ne anneler var hey Allahım, merak etme bu zor günlerin geçer elbet ama sakın o ailenim evine yerleşmesine izin verme evliliğinden eşinden ederler seni...

Boğuluyorum evde tek başıma, korkuyorum endişeleniyorum, aniden çocuğum oldu eve kapandım çalışıyordum param vardı geziyordum, aniden eve kapandım psikolojim bozuldu, bunaliyorum kimsem yok bazen kizimi susturamiyorum ne istedigini bilmiyorum bende onunla birlikte ağlıyorum ve ailem tarafından en çok desteğe ihtiyacım olduğu şu zamanlarda kimsem yok, 5 gündür yikanmiyor du yavrum eşimle ikimiz yıkamaya çalıştık, gözlerim hep yaşlı, çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için Amin inşallah
Sakin ol geçecek bu günler, çeşitli videolar izle kitaplar oku daha iyi anne olabilmek için, Rabbim yardım edecek inşallah 🤲

Yani gercekden Su disarda cocuk hasta olur muhabettini sifir anliyorum. Cocugu sikica giydirince hic de birseycik olmaz.

Almanyada Yaz kis demeden yagmur camur demeden cocuklar her gün disari cikariliyor kreslerde bakicilarda. Kimsenin havaya göre giyindigi Halde hasta oldugunu görmedim.

Aksine temiz hava almadan hasta olur insan.

Back
X