Sevdiğim adamla kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama yeniden barışmak istiyorum ne yapabilirim?

Adam size hata yapmış yetmemiş, istemiyorum demiş,kızmış daha ne yapacak acaba.Acik kapi nerde ben göremedim

ergnenlikte engellemenin farklı anlamları var ok, o öyle bi dönem.
ama yetişkin olarak birini engelliyorsam iş artık tacize varmıştır, son çaredir. durduk yere niye engelleyim? bu açık kapı bırakmak değil ki, "insan gibi söyledim anladığını umuyorum" demek.

Siz burda onun için konu açıp dert anlatırken o şimdi kızları stalklıyor.

Acilen kendine gel aram diyorsa arama kaldırma adamın totosunu sal gitsin yahu sen elmayı seviyorsun diye elmanın seni sevmesi şart değil ...

Ciddımısın ?Senı engellemedı fıye acık kapı bıraktıgına ?

Bu şey değil mi ya "beni kıskandırmak için evlenmiş" diye sosyal medyada dönen geyik
İstese seni böyle üzmezdi emin ol.
Kendinş ezdirme daha fazla.

bakın şiddet olayları da böyle oluyor arkadaşlar. önce hafif şiddet uyguluyor erkek ama kadın gitmiyor köle gibi kalıyor yanında erkek sert yaptıkça kadın daha da köleleşiyor sonu kötü oluyor. bu cinsiyet meselesi de değil güçlü ile güçsüzün ilişkisi aslında

Delirmişsin zaten yeterince. Seninle sert konuşup istemiyorum diyen erkekle mutlu olacağını mı düşünüyorsun? Ki evlensen bile boşanacaksınız muhtemelen geleceğini bile bile yakmakta bu olsa gerek.

Oynamayın derken pardon? Ay o sizmiydiniz, tüh görüyomusun

Sürekli başka kızları ekliyor kendisi sosyal medya dan bi çok tanımadığı kıza istek gönderiyor hayatında biri varken başka kızları niye ekleme ihtiyacı duysun
Bu da düpedüz sadakatsizlik, sanal aldatma…Bırakın gitsin ya

Bir de şu var iyi kötü bir birliktelik belki bir durum olacak iletişim kurulması gereken o yüzden de engellememistir karşı taraf

Gerçekten istemeyen heryerden engeller yanlış bir bakıç açısı. Ben dün gece terkedildim. Hiçbir yerden engellemedi. Hala ilişkisi var gözüküyor. Ne önemi varki? Adam ağzıyla istemiyorum demiş, üstlelik bağırıp çağırmış. Çok zor ama kabullenmek lazım. Ben yarı yolda çat diye bırakıldım ama kendimi istemeyen birine zorla yamamayacağım.

Zor gelecek biliyorum ancak biraz uzak durun, bunda da bir hayır vardır deyin, ki böyle deyince mutlaka bir hayır çıkıyor. Ben de eşimle evlenmeden hemen önce böyle bir sıkıntı yaşamıştım ancak üstüne gittim çok zorladım barışmak için ve binbir kavgayla evlendik. Ancak şuan çok pişmanım, keşke peşine düşmeseydim,binyıl bekar kalsaydım daevlenmeseydim diyorum, eski gunlerimdeki mutlu hallerimi arıyorum. Özet olarak Allah sizi birşeyden koruyordur zorlamayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…