Sevdiğim adamla kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama yeniden barışmak istiyorum ne yapabilirim?

Teşekkürler

Bak burası sanal ortam ne sen beni tanırsın ne ben seni..Biz seninle arkadaş veya komşu olsak bana anlatsan bu durumu kibarca kalbini kırmadan hafif polyanna tarzında sana birşeyler söylerdim.Yani yüzüne yüzüne adam sana zerre kıymet vermemiş kızım demezdim ayıp olur diye.Siz burada da aynı şeyleri duymak istiyorsunuz pek cok konu açan üyede böyle.Gercekler acıdır.

Hayır olumsuz yorum yapabilirsiniz ama üsluplu şekilde çok dengesiz yorumlar var

Pardonda ne kadar iğrenç insanlarsınız siz kadın hata yapıyor diye doğru yolu düzgünce göstermek yerine böyle üslupsuz mu konuşuyorsunuz yazık üzülüyorum sizin gibi kadınlara
Siz kendinize üzülün bizi düşünmeyin. Koskoca 30 küsur yaşında kadın olmuşum hala beş para etmez adamların peşinde kendimi rezil ediyorum vay bana vaylar bana deyin.

Emin olun, neredeyse herkesin kendini çok düşürdüğü, öz saygısını kaybettiği, atlattıktan sonra hatırlarken bile utandığı ilişkileri oluyor. İnsan acizliğine kızıyor, karşı tarafın bir yerlerini arşa çıkaran da biz oluyoruz. Ondan bundan anlam çıkarmayın, sevmese şunu der miydi, bunu yapar mıydı demeyin. Bu kendinize yaptığınız en büyük kötülük olur. Bir hemcinsiniz olarak söylüyorum, bu internet sayfasını kapatınca yumuşatıp bildiğinizi okumayın.

Pardonda ne kadar iğrenç insanlarsınız siz kadın hata yapıyor diye doğru yolu düzgünce göstermek yerine böyle üslupsuz mu konuşuyorsunuz yazık üzülüyorum sizin gibi kadınlara
Hata olduğunun farkındasınız yani, hımm bu da bir gelişme.

Sen çok fazla konuştun bir çekil aradan ya valla her yoruma atlıyorsun düzgünce cevap vermemi bekliyorsanız öyle yorum yapacaksınız aldığım yorumların karşılığını veriyorum!
Emredersin

Seviyorum napayım konuşana kolay tabi
Biz de sevdik. Şahsen ben de sevdim. Anlıyorum.
Söylemek istemiyordum ama çoook uzun yıllar geçirdiğim kişiyle yollarımızı ayırdık. Ben istedim. Çünkü kendime saygım var. Hani şu popüler kelime olan “toksik “ var ya, ilişki toksikleşmeye başlayınca, bitirmeyi bilmek gerek. Yani aslında biz sizi anlayarak yorum yazıyoruz ama siz bizi ısrarla anlamamak için uğraşıyorsunuz.
Karşınızda babanızın kızı yok
Kardeşimiz mi?
Çünkü adam hala umut veriyor ve arama yazma diyor ardından yine umut verici şeyler yapıyor
İşte bakın, sorun da bu. Adam umut verici hareketlerde bulunmuyor. Siz adamın en ufak hareketini umut verici olarak nitelendiriyorsunuz
O zaman umut vermeye devam etmeyecekti ailemle tanıştırayım demeyecekti düzgünce ayrılacaktı bu şekilde değil

Şaka mısınız siz ya sizin sevgiliniz ailemle tanıştırayım dese ne yaparsınız kabul etmez misiniz bu nasıl bir mantık
Neredeyse tüm sülalesiyle tanışık olduğum kişiyle ayrıldım. umarım ne demek istediğimi anlarsınız. Ama pek zannetmiyorum.

Üsluptan bahseden siz misiniz? Sizin derdiniz üslup değil. Duymak istediğiniz şeylerin söylenmesi.
Saplantılı olan hiçbir insan saplantılı olduğunu kabul etmez zaten. Hep dışarıdan bakan insanlar bunu fark edip söyler
Ne alaka ya iyice saçmaladın

Böyle üsluplu mantıklı yorumlar istiyorum gerçekten teşekkürler
Üslup diyip, benim gayet nazikçe yazdığım cümleye hangi üslupla cevap verdiğinize bakın bi.

Üsluptan bahseden siz misiniz? Sizin derdiniz üslup değil. Duymak istediğiniz şeylerin söylenmesi.

Üslup diyip, benim gayet nazikçe yazdığım cümleye hangi üslupla cevap verdiğinize bakın bi.
Almış ağzına kadın kadının düşmanı
Ne denilse de bildiğini yapacağı için pohpohlanmak istiyor

Paspas?

Konu sahibi, valla okuyunca gözümde su canlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…