TeşekkürlerSiz aciz bir şekilde yapışmışsınız, kendinizi çok düşürmüşsünüz, adam da zaten size afedersiniz en hafif tabiriyle ayağının altına yapışmış sakız muamelesi yapıyor. Bu sevgi değil, aşk değil, ilişki değil. Rezillik. Yapmanız gereken kendinize öz saygınızı geri kazanmak ve bu adamla tamamen kopmak. Sizi sevmiyor, saygı duymuyor.
Hakaret geldi, kidinin dişmini kidin da geldi birazdan beddua geliyorKendini erkeğe paspas eden kadınlara biz düzgünce bişi söylemiyoruz burda kusura bakma. Kidinin dişmini kidin işti nipicin
Hayır olumsuz yorum yapabilirsiniz ama üsluplu şekilde çok dengesiz yorumlar varBak burası sanal ortam ne sen beni tanırsın ne ben seni..Biz seninle arkadaş veya komşu olsak bana anlatsan bu durumu kibarca kalbini kırmadan hafif polyanna tarzında sana birşeyler söylerdim.Yani yüzüne yüzüne adam sana zerre kıymet vermemiş kızım demezdim ayıp olur diye.Siz burada da aynı şeyleri duymak istiyorsunuz pek cok konu açan üyede böyle.Gercekler acıdır.
Siz kendinize üzülün bizi düşünmeyin. Koskoca 30 küsur yaşında kadın olmuşum hala beş para etmez adamların peşinde kendimi rezil ediyorum vay bana vaylar bana deyin.Pardonda ne kadar iğrenç insanlarsınız siz kadın hata yapıyor diye doğru yolu düzgünce göstermek yerine böyle üslupsuz mu konuşuyorsunuz yazık üzülüyorum sizin gibi kadınlara
Burda bunları saydıran adama kim bilir neler saydırmıştır.Hakaret geldi, kidinin dişmini kidin da geldi birazdan beddua geliyor
Adam canını zor kurtarmış ben üzüldüm adama
Siz kendinize üzülün bizi düşünmeyin. Koskoca 30 küsur yaşında kadın olmuşum hala beş para etmez adamların peşinde kendimi rezil ediyorum vay bana vaylar bana deyin.
Ayy vallahi uğraşılmazsın dengesizSiz kendinize üzülün bizi düşünmeyin. Koskoca 30 küsur yaşında kadın olmuşum hala beş para etmez adamların peşinde kendimi rezil ediyorum vay bana vaylar bana deyin.
Emin olun, neredeyse herkesin kendini çok düşürdüğü, öz saygısını kaybettiği, atlattıktan sonra hatırlarken bile utandığı ilişkileri oluyor. İnsan acizliğine kızıyor, karşı tarafın bir yerlerini arşa çıkaran da biz oluyoruz. Ondan bundan anlam çıkarmayın, sevmese şunu der miydi, bunu yapar mıydı demeyin. Bu kendinize yaptığınız en büyük kötülük olur. Bir hemcinsiniz olarak söylüyorum, bu internet sayfasını kapatınca yumuşatıp bildiğinizi okumayın.Teşekkürler
Gördüm ben. Tam da böyle bir şeydi.Saplantı değil siz saplantı görmemişsiniz
Di mi? Gelin ata binmiş ya nasip demiş.Senin mantığın gibi
Bnce şaka sensin
Her tanışan evleniyor mu sanıyorsun
Erkeklerin sözünü kaldıysa ooo
Günlük kıdının dişmını kıdın dozumuzu da aldık şükür.Kadının düşmanı kadın değil bence, kendisi
Hata olduğunun farkındasınız yani, hımm bu da bir gelişme.Pardonda ne kadar iğrenç insanlarsınız siz kadın hata yapıyor diye doğru yolu düzgünce göstermek yerine böyle üslupsuz mu konuşuyorsunuz yazık üzülüyorum sizin gibi kadınlara
EmredersinSen çok fazla konuştun bir çekil aradan ya valla her yoruma atlıyorsun düzgünce cevap vermemi bekliyorsanız öyle yorum yapacaksınız aldığım yorumların karşılığını veriyorum!
Biz de sevdik. Şahsen ben de sevdim. Anlıyorum.Seviyorum napayım konuşana kolay tabi
Söylemek istemiyordum ama çoook uzun yıllar geçirdiğim kişiyle yollarımızı ayırdık. Ben istedim. Çünkü kendime saygım var. Hani şu popüler kelime olan “toksik “ var ya, ilişki toksikleşmeye başlayınca, bitirmeyi bilmek gerek. Yani aslında biz sizi anlayarak yorum yazıyoruz ama siz bizi ısrarla anlamamak için uğraşıyorsunuz.Benim yıllarımı çalmış bir adama ne yapmamı bekliyorsun kolayca bitirip atayım mı ne kadar basit geliyor size ya o zaman kimsenin hayatına girip duygularıyla oynamayın bizde böyle yapışıp hesap sormayalım!!
Kardeşimiz mi?Karşınızda babanızın kızı yok
İşte bakın, sorun da bu. Adam umut verici hareketlerde bulunmuyor. Siz adamın en ufak hareketini umut verici olarak nitelendiriyorsunuzÇünkü adam hala umut veriyor ve arama yazma diyor ardından yine umut verici şeyler yapıyor
O zaman umut vermeye devam etmeyecekti ailemle tanıştırayım demeyecekti düzgünce ayrılacaktı bu şekilde değil
Neredeyse tüm sülalesiyle tanışık olduğum kişiyle ayrıldım.Şaka mısınız siz ya sizin sevgiliniz ailemle tanıştırayım dese ne yaparsınız kabul etmez misiniz bu nasıl bir mantık
Saplantılı olan hiçbir insan saplantılı olduğunu kabul etmez zaten. Hep dışarıdan bakan insanlar bunu fark edip söyler
Ne alaka ya iyice saçmaladın
Üslup diyip, benim gayet nazikçe yazdığım cümleye hangi üslupla cevap verdiğinize bakın bi.Böyle üsluplu mantıklı yorumlar istiyorum gerçekten teşekkürler
Ama anlayanaDi mi? Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Son olarak şuna da cevap verip gideyim.Cidden ya kadının düşmanı kadınmış onu şimdi daha iyi anladım moral verici şeyler söylemeniz gerekirken konuşma üsluplarınıza bir bakın hata yapıyorsam da düzgünce söyleyin!!
Almış ağzına kadın kadının düşmanıÜsluptan bahseden siz misiniz? Sizin derdiniz üslup değil. Duymak istediğiniz şeylerin söylenmesi.
Üslup diyip, benim gayet nazikçe yazdığım cümleye hangi üslupla cevap verdiğinize bakın bi.
Paspas?Kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama onu seviyorum yeniden olmak istiyorum yazma dedikçe yazdım aradım sordum dün beni aradı istemiyorum zorlama artık dedi sert bir dille konuştu ama hatalı olan oydu güzel birşey söylesemde kızıyor bağırıyor çağırıyor istemediği konusunda çok net soğudum senden olmaz artık diyor ama açık kapı bırakıyor gerçekten istemeyen heryerden engeller ama ona ulaşma fırsatı da veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim?
Konu sahibi, valla okuyunca gözümde su canlandıKendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama onu seviyorum yeniden olmak istiyorum yazma dedikçe yazdım aradım sordum dün beni aradı istemiyorum zorlama artık dedi sert bir dille konuştu ama hatalı olan oydu güzel birşey söylesemde kızıyor bağırıyor çağırıyor istemediği konusunda çok net soğudum senden olmaz artık diyor ama açık kapı bırakıyor gerçekten istemeyen heryerden engeller ama ona ulaşma fırsatı da veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?