Sevdiğim adamla kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama yeniden barışmak istiyorum ne yapabilirim?

Haklısın aslında belkide birgün Allah kurtarmış diyeceğim

Sana önerim böyle insana parmağını bile kibirdartma değmez. Sonra üzülen yine sen olursun..

Cok peşimden koşan birisi vardı, engellemedim neden mi? Paylaştığı şeyler egomu okşuyordu, benim yüzümden acı çekmesi acayip hoşuma gidiyordu. Bide bu erkek yani oyle engellemekle falan uğraşmaz.
Cidden ya kadının düşmanı kadınmış onu şimdi daha iyi anladım moral verici şeyler söylemeniz gerekirken konuşma üsluplarınıza bir bakın hata yapıyorsam da düzgünce söyleyin!!
Kadının düşmanı kadın değil bence, kendisi.

Böyle üsluplu mantıklı yorumlar istiyorum gerçekten teşekkürler

Bende size

Sen çok fazla konuştun bir çekil aradan ya valla her yoruma atlıyorsun düzgünce cevap vermemi bekliyorsanız öyle yorum yapacaksınız aldığım yorumların karşılığını veriyorum!

Haklısın aslında belkide birgün Allah kurtarmış diyeceğim
Kesinlikle diyeceksin, sen önce kendi değerini bil. Kimseye hakettiğinden fazla değer verme, ilerde sana hakettiğin değeri veren biri mutlaka çıkacaktır. Boşver onu da kendi yoluna gitsin. Sevgi tek taraflıysa asla yürümüyor, Rabbim sana hem sevip hem sevildiğin bi ilişki nasip etsin inşallah. O zaman gülersin bu gün yaptıklarına hatırlayınca :)

Şu yazdıkların hiç akıllı işi değil, bir psikologdan yardım almalısın bence

Üzgünüm ama açık kapı yok siz öyle olsun istiyorsunuz mutluluğunuz için unutun.

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Cidden ya kadının düşmanı kadınmış onu şimdi daha iyi anladım moral verici şeyler söylemeniz gerekirken konuşma üsluplarınıza bir bakın hata yapıyorsam da düzgünce söyleyin!!
Kendini erkeğe paspas eden kadınlara biz düzgünce bişi söylemiyoruz burda kusura bakma. Kidinin dişmini kidin işti nipicin

Kendini erkeğe paspas eden kadınlara biz düzgünce bişi söylemiyoruz burda kusura bakma. Kidinin dişmini kidin işti nipicin
Pardonda ne kadar iğrenç insanlarsınız siz kadın hata yapıyor diye doğru yolu düzgünce göstermek yerine böyle üslupsuz mu konuşuyorsunuz yazık üzülüyorum sizin gibi kadınlara

Siz aciz bir şekilde yapışmışsınız, kendinizi çok düşürmüşsünüz, adam da zaten size afedersiniz en hafif tabiriyle ayağının altına yapışmış sakız muamelesi yapıyor. Bu sevgi değil, aşk değil, ilişki değil. Rezillik. Yapmanız gereken kendinize öz saygınızı geri kazanmak ve bu adamla tamamen kopmak. Sizi sevmiyor, saygı duymuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…