- 17 Ağustos 2011
- 25.654
- 163.358
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Saçma salak bir şeymiş.Discord
Team speakin son yıllarda popüler ve yaygın olanı gibi
Inandinmi gerçekten yogsam bize fake mi atiyosunaynılarını söyledi bana hatta ailevi problemlerimi anlatmayı uygun bulmuyorum falan bile dedi
Vanessa kac yasında sevdigin bey?aynılarını söyledi bana hatta ailevi problemlerimi anlatmayı uygun bulmuyorum falan bile dedi
Yaşlı diyişime hep bir ağızdan çemkirerek ne kadarda haklı olduğumu gösterdiğiniz için teşekkür ederim teyzelerimüzülmeyin sizlerde bir zamanlar gençtiniz
Nooption benneyanginlargordum @Yabanelma
Anaaa aynısı başıma geldi ama adam benden sonra evlenmişti, çocuğu olduğu halde yazmıştıKonusacak hic kimseyi bulamayinca msj atar canim seni ruyamda gordum kotu haldeydin merak ettim diye.
Aklıma bu geldiaynılarını söyledi bana hatta ailevi problemlerimi anlatmayı uygun bulmuyorum falan bile dedi
Bizim zamaninizda bir tek msn vardiYaşlı diyişime hep bir ağızdan çemkirerek ne kadarda haklı olduğumu gösterdiğiniz için teşekkür ederim teyzelerimüzülmeyin sizlerde bir zamanlar gençtiniz
Nooption benneyanginlargordum @Yabanelma
20 yaşındayım bu bey de 24Vanessa kardesin yaşı küçükmüş bilemedim
E tamam küçüksün işte20 yaşındayım bu bey de 24
Benim eski sevgilimde beni terk ettikten sonra beni arayip ben vuruldum ambulansta senin adını sayıklamışım demisti hshshsh yersenAnaaa aynısı başıma geldi ama adam benden sonra evlenmişti, çocuğu olduğu halde yazmıştı
Banko geri donme mesajidirAnaaa aynısı başıma geldi ama adam benden sonra evlenmişti, çocuğu olduğu halde yazmıştı
Sizinki baya abartmis ruya daha iyiymisBenim eski sevgilimde beni terk ettikten sonra beni arayip ben vuruldum ambulansta senin adını sayıklamışım demisti hshshsh yersen
Üsküdar'a gider iken de ıslanır mıydı20 yaşındayım bu bey de 24
İyi de hanımı çocuğu vardı sadece seni merak ettim dedi baya azarladım ölüm kalım meselesi de olsa yazma dedim tamam dedi. Niye yazmıştır ki bebeği olan adamBanko geri donme mesajidir
Ne dinliyorum ozellıgı vardı, hoslandıgın beye dınledıgın sarkıyla ustu kapalı mesaj gonderıyordunBizim zamaninizda bir tek msn vardioturum açildi mi böyle yandan bildirim çıkardı hey gidi heyy .acana kadar o simgelerin dönüşü gözümde canlandı koskoca mazi
Dalga mı geçiyorsun ciddi misin emin olmadığım için yorum yapamıyorum bir türlü, arada kaldım20 yaşındayım bu bey de 24
Vurulması gercektide sayiklamasina inanmamıştımSizinki baya abartmis ruya daha iyiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?