Sevdiğim bey galiba öldü

Discord
Team speakin son yıllarda popüler ve yaygın olanı gibi
Saçma salak bir şeymiş.
Konu sahibi; Adam da sizi sevgili yerine koysaydi telefon numarasını verirdi, hiç yoktan ondan bundan arardiniz.
DC dediği ne ki, çıkar başka hesap açar. Ya da ömür boyu kullanmaz, dert mi yani? Ama WhatsApp öyle mi? İki aylık netten tanıştığı bir kadın için kimse WhatsAppini komple kapatmaz. En azından çift çizgisini görürdünüz.
Yani, boş ver.. bu lavuga bile baglandiysan demek ki sevgiye aç bir haldesin, bu şekilde enerji yaymaya devam edersen yakın zamanda gerçek biriyle tanışabilirsin bence, ben böyle hissettim (yengeç hislerim vardır)

Bizim zamaninizda bir tek msn vardi oturum açildi mi böyle yandan bildirim çıkardı hey gidi heyy.acana kadar o simgelerin dönüşü gözümde canlandı koskoca mazi

Bizim zamaninizda bir tek msn vardi oturum açildi mi böyle yandan bildirim çıkardı hey gidi heyy.acana kadar o simgelerin dönüşü gözümde canlandı koskoca mazi
Ne dinliyorum ozellıgı vardı, hoslandıgın beye dınledıgın sarkıyla ustu kapalı mesaj gonderıyordun
Yaralıjojuk_25 oturum actı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…