- 21 Nisan 2016
- 3.762
- 7.116
- 158
- 28
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Kalbimiz temiz hshshshshBizde saf gibi inaniyoruz işte
Diğerlerini bilmemde ben konusuna gelirsek Kaynanan mı Lexa mı deseler, kaynananı seçersin biliyoruzDu bakayım hiçbirini de sevmem
Wowwwww msn ye bile mi yetişemedin? Teyzeydin artık Hacı Teyze oldun.rezalet. msn de yetişememişim ben..
teknolojik flörtün hiç bir nimetinden fayadalanamadan göçücem bu dünyadan
Lexacommander mutlu musun?
Benim öküz ex'im flört zamanı böyle ölü taklidi yapmıştı üç gün. Döndüğünde de Palu ailesini izlemeye dalmışım kusura bakma demişti ey gidi...
Şunu da ekleyeyim o da seninki gibi 24 yaşındaydı. Seninki şimdi kim bilir hangi sürükleyici olaya kapıldı
Aaaahhaaaahhhaaaaaa ayın mesajı seçiyorumKarısı dogum yapmistir
Diğerlerini bilmemde ben konusuna gelirsek Kaynanan mı Lexa mı deseler, kaynananı seçersin biliyoruz
Benım gozumde teoamanın 17 sarkısındakı 17sın senrezalet. msn de yetişememişim ben..
teknolojik flörtün hiç bir nimetinden fayadalanamadan göçücem bu dünyadan
Lexacommander mutlu musun?
Yanıyoruz yanıyoruzHassas kalpler ıcın adeta cehennem.......
Bu cevabın üstüne başka cevap yakışmazdı saygıyla cevabını selamlıyorumBenım gozumde teoamanın 17 sarkısındakı 17sın sen
Salata olsaydı kendısı olurdu ama su asamada cacık bile olmaz.yani hanımlar diyorsunuz ki bu çocuktan bir cacık olmaz
Hıyar bile olmazyani hanımlar diyorsunuz ki bu çocuktan bir cacık olmaz
aaynen kardeş koşarak kaç ardına bile bakmayani hanımlar diyorsunuz ki bu çocuktan bir cacık olmaz
Ôldûyse helva yakisir zaten, napican cacigjyani hanımlar diyorsunuz ki bu çocuktan bir cacık olmaz
Aşkım yaşı geckin teyzelerimiz anlamaz ama senin gamer olduğun ihtimalinden yola çıkarak anlayacağın dilde konuşayım. Lol oynuyorsanız o çocuk kendine çoktan yeni bir support bulmuştur. Metin 2 oynuyorsanız kendine yeni bir Şaman bulmuş ona kutsatıyordur. Cs go oynuyorsanız başkasına drop atıyordur falan bence sen vazgeç bu sevdadanyani hanımlar diyorsunuz ki bu çocuktan bir cacık olmaz
güzel özetlemişsizniz durumumuAşkım yaşı geckin teyzelerimiz anlamaz ama senin gamer olduğun ihtimalinden yola çıkarak anlayacağın dilde konuşayım. Lol oynuyorsanız o çocuk kendine çoktan yeni bir support bulmuştur. Metin 2 oynuyorsanız kendine yeni bir Şaman bulmuş ona kutsatıyordur. Cs go oynuyorsanız başkasına drop atıyordur falan bence sen vazgeç bu sevdadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?