Sevdiğim bey galiba öldü

Karısıyla tatıle gıtmıştır

Birde dc adresı ne ?

Ölmemiştir merak etme. Sabah kalkiyordur oyun oynuyordur, öğlen bir kaç kıza yazıyordur, yemek yiyordur, oyun oynuyordur, tuvalete giriyordur, bir kaç kıza daha yazıyordur, oyun oynuyordur sonra yatağa giriş ve kapanış. Ölmüyordur ama buna da yaşamak denirse

Hayır bi de adam vere vere dc diye bir hesabını vermiş. Vatsap bile vermemiş nesini seviyordun bu kadar anlamadım. Sevgilisi vardır ya da dediğim gibi yağlı yağlı elleriyle oyun oynuyordur

Ölmemiştir o ölu numarasi yapıyordur.Azicik daha arayış içinde gezer bulamazsa hortlar

Konu 10 numara, bizim geyikçi ekip de burada, daha ne olsun

VanessaRinki çok mu iyi niyetlisiniz yoksa şaka mı yapıyorsunuz?
Bey deyince 40 yaş üstü sandım 24 yaşında çocukmuş meğer, genç delikanlı kanı kaynıyordur, başka kızlarla da yazışınca size kibarca hoşçakal demiştir.
24 yaşında ve evliyse zaten eşinin korkusuna hesabı kapamıştır, siz arkasından dua okuyun en iyisi.

Dc nedir bizim hatunlar sayesinde öğrendim, çok Amerikan filmi seyrettiysem demek, dc deyince beynim washington'la bağlantı kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…