- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Altı üstü 27 kere banlanmamda rol oynadın o kadarcık
Gıcık olduğum zamanlar olsa da seviyorum ben seni yav yoksa bu kadar uğraşmam seninleyoksa sen beni sevmiyor musun
Canım kaynanam ise hassas noktam onu hiç karıştırma
sizin de mi böyle bir durumunuz varDC hesabı ne Ola ki?
Bütün banlanmalarina sebep beni biliyorsan çok yanılıyorsunAltı üstü 27 kere banlanmamda rol oynadın o kadarcık
Derler güzelim derler. Daha neler neler derleraynılarını söyledi bana hatta ailevi problemlerimi anlatmayı uygun bulmuyorum falan bile dedi
Vanessa sen kafa buluyorsun besbelli.güzel özetlemişsizniz durumumu
He yok canım işin şakası oBütün banlanmalarina sebep beni biliyorsan çok yanılırsun
Bir elin parmağını geçmez aldığım rol sayısı
Nasıl bir durumumneden sordunuz ki yoksa
sizin de mi böyle bir durumunuz var
discord yani wp gibi ama oyuncuların kullandığı tel numarası yokNasıl bir durumumdc hesabı ne demek bilmiyorum sadece
Oyun oynanan bir hesap herhalde? Kaç yaşında bu arkadaşdiscord yani wp gibi ama oyuncuların kullandığı tel numarası yok
Peki team speak neDiscord
Team speakin son yıllarda popüler ve yaygın olanı gibi
o 24 ben 20Oyun oynanan bir hesap herhalde? Kaç yaşında bu arkadaş
Karısıyla tatıle gıtmıştıryaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
Birde dc adresı ne ?yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
Ölmemiştir merak etme. Sabah kalkiyordur oyun oynuyordur, öğlen bir kaç kıza yazıyordur, yemek yiyordur, oyun oynuyordur, tuvalete giriyordur, bir kaç kıza daha yazıyordur, oyun oynuyordur sonra yatağa giriş ve kapanış. Ölmüyordur ama buna da yaşamak denirseo 24 ben 20
Kuşaklar arasındaki bu bilgi kopukluğuna son vermek için amme hizmetidir.Peki team speak ne
Ölmemiştir o ölu numarasi yapıyordur.Azicik daha arayış içinde gezer bulamazsa hortlaryaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?