Sevdiğim bey galiba öldü

Dc nedir şimdi öğrendim. Cahil kalmışım iyice.
Evet ölmüş olabilir. Paralel evrendeki ikizi ise kesinlikle başkalarıyla konuşuyordur, size sıraladığı tüm bahaneleri unutun. Ha inanmayı tercih ediyorsanız, daha yaratıcı yalanlara hazırlıklı olun. İyi olan kazanır.

Ölü taklidi yapiyor.

Benimde 5 senedir kelime oyunu oynadığım biri vardı. İstisnasız her gün bir iki oyun oynardik.
Cinsiyetini bile bilmiyorum. Sohbet hep kapalıydı. Adı izmirdi.

İzmir depreminden sonra bir daha hiç online olmadı.. İsmiyle ilişki kurunca , Sanıyorum ki o da bu diyardan göçtü.

Sizin konunuzda yine içlendim. Ölüm sanalda bile gelince insan bir tuhaf oluyor yaş ilerledikçe.
....

Ara verelim demiş size. Yani kısacası yok olmus ortadan. Hesabını öğrenmiştir eşi.

Insallah yasiyordur Izmir, ben de uzuldum ölmüş olma ihtimaline, hic tanimasamda.

Oynadığınız oyun kelimelik miydi?

olaya çok üzüldüm umarım yaşıyordur

Aman diyeyim Mune, dc nedir bilmeyene teyze diyorlar burada, bir dışlama, hor görme, kim yapıyor derseniz o kendini biliyor

Bilmesek bile belli etmemek gerekiyor onu anladım.

Ben de Izmır deyim. Evim hasarlı yıkıldı. Belki onun da evi yıkıldı oyun oynayacak şartları yok eşyalarımızi bile alamadık ki

Çocuk adam daha 24 yaşındaymış sevgilisi yakalamıştır, ya da reelde sevgili yapmıştır.
Sen de hemen adamı mezara koydun.
Bir de üniversitelerin sınav zamanı sanırım belki öğrenci ders çalışıyor

Gercek olmasin ya bu durum!ayy yazik siz simdiden bi helva kavurun sevabina.sonucta cok guvenilir adam yani size dc adresini vermis(bu arada ben ev adresi sanip yazim hatasi falan yapti konu sahibi sanmistim:)))cahil kalmisim:))
Arkadasim lutfem bi sirkelen! Adam yeni bi site falan bulmuştur sana da gule gule demis iste

Karısı dogum yapmistir

karısı doğum yaptığı anasının evinden dönmüştür
bir kac hafta sonra doner sorumlarin vardi ailemle, sana anlatamam, uzaklasmaya ihtiyacim var, iyi degilim vs der.
dc adresi nedir bu arada?
pek sevdiginiz bey de degilmis aslinda 2 ayda.. arazi olmus dupeduz.. siz fazla iyi niyetlisiniz.
hanım kızımız da bütün sevgi pıtırcıklığı ile ıssız adamımızı iyileştirmeye çalışır

lol de ulti atılıyor ( atılan bişeymi tam emin olamadım )
naberrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…