- 27 Haziran 2010
- 6.966
- 14.448
- 773
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Dc nedir şimdi öğrendim. Cahil kalmışım iyice.yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
Ölü taklidi yapiyor.yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
Insallah yasiyordur Izmir, ben de uzuldum ölmüş olma ihtimaline, hic tanimasamda.Benimde 5 senedir kelime oyunu oynadığım biri vardı. İstisnasız her gün bir iki oyun oynardik.
Cinsiyetini bile bilmiyorum. Sohbet hep kapalıydı. Adı izmirdi.
İzmir depreminden sonra bir daha hiç online olmadı.. İsmiyle ilişki kurunca , Sanıyorum ki o da bu diyardan göçtü.
Sizin konunuzda yine içlendim. Ölüm sanalda bile gelince insan bir tuhaf oluyor yaş ilerledikçe.
....
Ara verelim demiş size. Yani kısacası yok olmus ortadan. Hesabını öğrenmiştir eşi.
Oynadığınız oyun kelimelik miydi?Benimde 5 senedir kelime oyunu oynadığım biri vardı. İstisnasız her gün bir iki oyun oynardik.
İzmir depreminden sonra bir daha hiç online olmadı.. İsmiyle ilişki kurunca , Sanıyorum ki o da bu diyardan göçtü.
Sizin konunuzda yine içlendim. Ölüm sanalda bile gelince insan bir tuhaf oluyor yaş ilerledikçe.
....
Ara verelim demiş size. Yani kısacası yok olmus ortadan. Hesabını öğrenmiştir eşi.
olaya çok üzüldüm umarım yaşıyordurBenimde 5 senedir kelime oyunu oynadığım biri vardı. İstisnasız her gün bir iki oyun oynardik.
....
Hep aynı taktik.. Allah bilir kaç kıza yaptı bunu.. sizinle konuşurken başkasıyla bile konuşuyordur.aynılarını söyledi bana hatta ailevi problemlerimi anlatmayı uygun bulmuyorum falan bile dedi
Aman diyeyim Mune, dc nedir bilmeyene teyze diyorlar burada, bir dışlama, hor görme, kim yapıyor derseniz o kendini biliyorKonu 10 numara, bizim geyikçi ekip de burada, daha ne olsun
VanessaRinki çok mu iyi niyetlisiniz yoksa şaka mı yapıyorsunuz?
Bey deyince 40 yaş üstü sandım 24 yaşında çocukmuş meğer, genç delikanlı kanı kaynıyordur, başka kızlarla da yazışınca size kibarca hoşçakal demiştir.
24 yaşında ve evliyse zaten eşinin korkusuna hesabı kapamıştır, siz arkasından dua okuyun en iyisi.
Dc nedir bizim hatunlar sayesinde öğrendim, çok Amerikan filmi seyrettiysem demek, dc deyince beynim washington'la bağlantı kuruyor
Ben de Izmır deyim. Evim hasarlı yıkıldı. Belki onun da evi yıkıldı oyun oynayacak şartları yok eşyalarımızi bile alamadık kiBenimde 5 senedir kelime oyunu oynadığım biri vardı. İstisnasız her gün bir iki oyun oynardik.
....
Gercek olmasin ya bu durum!ayy yazik siz simdiden bi helva kavurun sevabina.sonucta cok guvenilir adam yani size dc adresini vermis(bu arada ben ev adresi sanip yazim hatasi falan yapti konu sahibi sanmistim:)))cahil kalmisim:))yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Karısı dogum yapmistir
Öldü degildir o, öldü olsa duramazsin. O sadece yeni asklara yelken acmaca, zaten yasamakta oldugu iliskide hissettigi boslugun gectigini farketmece ya da sizden daha yakin hissetigi birini bulmaca gibi seceneklerden birini yasiyor su an. Bakin yasiyor diyorum; cunku ölmedi
Ha bu arada karisi dogum yapmistir ihtimaliBen benneyanginlargordum
hanım kızımız da bütün sevgi pıtırcıklığı ile ıssız adamımızı iyileştirmeye çalışırbir kac hafta sonra doner sorumlarin vardi ailemle, sana anlatamam, uzaklasmaya ihtiyacim var, iyi degilim vs der.
dc adresi nedir bu arada?
pek sevdiginiz bey de degilmis aslinda 2 ayda.. arazi olmus dupeduz.. siz fazla iyi niyetlisiniz.
Nedir sahi?Aman diyeyim Mune, dc nedir bilmeyene teyze diyorlar burada, bir dışlama, hor görme, kim yapıyor derseniz o kendini biliyor
Bilmesek bile belli etmemek gerekiyor onu anladım.
Benım gozumde teoamanın 17 sarkısındakı 17sın sen
Aşkım yaşı geckin teyzelerimiz anlamaz ama senin gamer olduğun ihtimalinden yola çıkarak anlayacağın dilde konuşayım. Lol oynuyorsanız o çocuk kendine çoktan yeni bir support bulmuştur. Metin 2 oynuyorsanız kendine yeni bir Şaman bulmuş ona kutsatıyordur. Cs go oynuyorsanız başkasına drop atıyordur falan bence sen vazgeç bu sevdadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?