- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Ahahahha evet atılan bişeylol de ulti atılıyor ( atılan bişeymi tam emin olamadım)
naberrr
Ne güzel gülüyordum ya konuda ki yorumlara ....Benimde 5 senedir kelime oyunu oynadığım biri vardı. İstisnasız her gün bir iki oyun oynardik.
Cinsiyetini bile bilmiyorum. Sohbet hep kapalıydı. Adı izmirdi.
İzmir depreminden sonra bir daha hiç online olmadı.. İsmiyle ilişki kurunca , Sanıyorum ki o da bu diyardan göçtü.
Sizin konunuzda yine içlendim. Ölüm sanalda bile gelince insan bir tuhaf oluyor yaş ilerledikçe.
....
Ara verelim demiş size. Yani kısacası yok olmus ortadan. Hesabını öğrenmiştir eşi.
Ahahahha evet atılan bişeyBu bilginden dolayı Hacıyı kaldırdım düz teyzesin.
Masumlar apartmanındaki gülben gibiYalniz ben bu ozguven patlamasini sevdim
Sana yazmiyorsa ölmüştür. Bulusalim derse gelinlikle git
Masumlar apartmanındaki gülben gibi
Esat : aşağıya iner misin bişey konuşacağız ?
Gülben : Düğünümüzü salonda mı yapalım ? kır mı olsun ?
Esat : ''Anladın değil mi kötü değiliz seni arkadaş olarak seviyorum.''evet ya gulbenin o sahneleri bir yandan buruktu ama bir yandan cok güldüm Allah affetsin
bi de diyor ya Esat -anladin dimi kötü degilsin ama arkadas olarak seviyorum sadece falan diye
Gulben diyor anladim ben anladım (abimden utandigi icin bizi ayirirlar diyeymis o da seviyor )
Aynı şeyleri düşünüyorum.evet telefonu yok oğlanın o yüzden onu kullanıyorlar zaten.
çıkarandan Allah razı olsun. telefon diye beynimizi yerdi yoksa
Bilgisayarı açarken ilk discordun açılışınla karşılaşmamak için ne yapmak gerek onu da söylerseniz beni büyük dertten kurtarırsanız. Resmen son dönemlerde taktım onaKuşaklar arasındaki bu bilgi kopukluğuna son vermek için amme hizmetidir.
Eki Görüntüle 2724153 Eki Görüntüle 2724154
Benim üyeliğim var bi gün daha yeni kullanmaya başlamıştım, bi sohbet yaptık böyle 20 30 kadınla tanımam etmem sadece nick gözükür zaten no gözükmüyor.E hadı bizde uye olalım sjsjsjsjsjs
2 ay tanıyorsunuzyaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
Eşim kullanıyor bunu. Online oyun da oynar . 1 haftadır şehir dışında kullanamıyor. YoksaaKuşaklar arasındaki bu bilgi kopukluğuna son vermek için amme hizmetidir.
Eki Görüntüle 2724153 Eki Görüntüle 2724154
Eşim kullanıyor bunu. Online oyun da oynar . 1 haftadır şehir dışında kullanamıyor. Yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?