sevdiğim çocuğa açılmayı düşünüyorum hata mı olur sizce yardım :((

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Kızlar hoşlandığım çocuğa açılmayı düşünüyorum sizce hata mı yaparım ondan mı beklemeliyim, bakışıyoruz ama ondan bi adım gelmiyor daha önce sevdiği kişiye açılan varmı aramızda

Son düzenleme:
açılmanda bir sorun olmaz sadece aşırı davranışlardan uzak dur, tavlamaya çalışır gibi konuşma sadece durumum bu olursa olur olmazsa sorun yok der gibi davran, hatta sevgili olmak değil de tanımak istediğini söyle hoşlandığını asla söyleme ama hoşlanmadığını da söyleme ciddi ve mesefali ol offff bu ne yaaaaaaa

Şımdı kı erkek arkadaşıma bundan 3 buçuk sene önce ben teklıf etmıştım.
Hıç pışman olmadım, oda asla bununla ılgılı bırşey söylemedı benı üzecek..

Duygularından emınsen, neden olmasın?

Doğrudan söyleme. Hareketlerinle belli et. Söyleyebilecek kadar cesursun madem o zaman tanış. Sohbet et. Davranışlarınla belli et ama konuşma.

Aaah bakismak herkesin derdi bakismak var devaami yok ya sen erkeksin bakiyosan gel bi konus bi sey yap dimi?Ben suana kadar hic cesaret edemedim acilmayi ama sen edersen mutlaka sonucunu bildirrrr bence konus ne yasanacaklar yitiyo cesaret yuzunden

Son düzenleme:

canım sen çok şanslısın ama bütün erkekler öyle olmuyor sonradan sen istedin ilk zaten diye şeyler söylerse yada beni istemezse rezil olurum hep görüyorum çünkü ondan adım beklersem daha çok beklicem biliyorm ama

Aaah bakismak herkesin derdi bakismak var devaami yok ya sen erkeksin bakiyosan gel bi konus bi sey yap dimi?Ben suana kadar hic cesaret edemedim acilmayi ama sen edersen mutlaka sonucunu bildirrrr bence konus ne yasanacaklar yitiyo cesaret yuzunden

aynen canımm yaa anca öküz trene bakar gibi bakıyor bi faaliyet yok ama çekingen biraz onun açılacaığını sanmıyorm ben adım atarsamda sene sonuna doğru atarım cnm çünkü şimdi reddedilirsem bidaha onu görünce utancımdan ölürümm

Seneler önce bende bılemezdım kı kabul edeceğını
belkı benıde red ederdı kım bılır
denemeden bılemezsın kı..
Pışman olmak var ucunda, mesela ben hıç pışman değılım kabul etmesede pışman olmazdım
denedım olmadı dersın en azından, az cesaretlı ol
belkıde bızım gıbı olursunuz :))

kaç yaşında? tutup da dalga geçebilecek biriyse söyleme derim.
ha yok saçmalamaz diyorsan bence söyle, ben daha önce söylemiştim.
olmadı, ama söylediğime de pişman olmadım.
her hareketinden anlam çıkartıp platonik bir şekilde beklentiye girmektense birbirinizi tanıyıp sağlamca ilerlemek daha mantıklı diye düşünüyorum

evet hata edersin. sakın öyle birşey yapıyım deme. onun yerine onunla muhabbet etmeye çalış, samimiyet kur... belki ona da cesaret vermiş olursun....

22 yaşında ben 20 yaşındayım aynı üniversitedeyiz hep bakıyor hatta arkadasmla yolda giderken uzaklaştık okula girerken bi döndürdük kafamızı baya bir uzaktan hala bakıyordu şok olduk arkadaşımla kafasınıda çevirmedi benm gördüğümü bile bile biraz daha beklesem açılmazmı sence? bir kız olarak ilk adımı ben atmak istemiyorum çünkü tanışmışlığımızda yok yoldan geçerken merhaba yada günaydın desem çokmu saçma olur

ben arkadaşın olduğunu düşünmüştüm :)
hiç konuşmadıysanız tabi ki seni seviyorum deme gidip, ama gülümseyebilirsin bir daha ki karşılaşmanızda.
yada muhabbetin olan arkadaşı varsa adı ne gibi basit sorular sor kulağına gider zaten

Eşime ben açılmıştım
Hem de direkt ve net olarak "Ben sana aşık oldum" dedim
Bence açılmakta problem yok aksine kendine güvendiğini gösterir zaten gerçek bir kadın seçilmez, seçer ama teklif falan yapma böyle böyle hissediyorum ne yapacağın sana kalmış havası olursa çok daha etkili olur :)

her kadının seçme ve seçilme hakkı vardır
bana çok uzak geliyo "ilk adımı erkekten bekle" mantığı.Salak masallarla kandırılan neslin büyümüş hali işte,prens gelsin-uyuyan güzeli öpsün <3 mutlu son,prens gelsin pamuk prensesi öpsün <3 mutlu son,prens gelsin-bu papuç ayağına uydu,artık benim kadınımsın <3 desin...mutlu son
neden ille de prens beklenir ki,mantığı nedir yani.
ilk adım erkekten gelince ilişkinin beti bereketi de çok olmaz,bakın etrafınıza.Hemen hemen herkesin ilişkisi o şekilde başlamıştır ama kavgalar gürültüler gırla...
demek ki iş "kim önce açılacak"ta bitmiyor.
hem neden "ileride bu durumu önüme getirir" korkusu yaşıyosunuz ki??? Eski sevgilimi terk ederken kafasında kırılmamış bardak bırakmamıştım,içimden gelen bütün kötü sözleri söylemiştim ama "üç sene köpek gibi koştun peşimden,bunlar bana reva mıydı" demek aklıma bile gelmemişti :) sanmıyorum yani bunu hangi insan söyler ki???
benceeee atın aklınızdan bu gereksiz korkuları.İki kişiden biri accık cesaretli olacak ki bi ilişkiye başlanabilsin.
eğer kadınlık gururu falan diyecek olursanız da tavsiyem bu kadınlık gururunu şimdi salmayıp sevgiliniz kıskançlık krizlerine girdiğinde,size sesini yükselttiğinde ya da başkalarına baktığında falan ortaya çıkarın.Kadınlık gururu o günler için lazım

*bu arada o kadar yazmışım ama bi erkeğe bile açılmadım.Kimsenin de bana açıldığını bilmem,spontane gelişir bende olaylar :))
hem açılmaya,kelimelere dökmeye ne gerek var ki,madem bakışıyorsunuz ilginizi belli edecek şeyler yapın.Derin derin baktığınız bi ara iç çekip kafanızı başka yana çevirin mesela:)) ne zaman çok aşık olsam böyle yapıyorum istemsiz olarak,vardır heralde vücut dilcilerince bir anlamı :)))
ilginizi belli edinn,daha daha çok edinnn.Azıcık cesaret verin adama :)

biraz daha özelime gireyim hayatımdaki çocukla başlama hikayemi anlatayım sana
bundan yedi hafta önce arkadaşımla bi kafeye gitmiştik.Yabancı bi garson ilgilendi bizimle,böyle peltek peltek konuşuyo-ezbere cümleler.Bayıldım çocuğun türkçesine,gelip gittikçe muhabbet kurdum.Bi çay getiriyo nerelisin,nargileyi közlemeye geliyo adın ne
iki hafta sonra bir kez daha gittik,bu sefer birbirimize isimle hitap etmeler,melün melün bakmalar...Yanımdaki arkadaşım "karda kışta sokakta kalmış yavru kedi gibi bakmasana lan çocuğa" diye uyardı da zor toparladım kendimi..
üç hafta da gitmedim,özlettim kendimi.O üç haftada da özel hayatımdaki bazı şeylere çekidüzen vermem gerekiyodu.İşte üçüncü gidişimde karşılıklı paslaşmaların sonunda pazartesi izin günü olduğunu söyledi,bende gülümsedim :)
eneeee oldu da bitti.İki haftadır maşallahımız var
ne benim açılmama gerek kaldı böylece ne onun.Ben böyle gördüm böyle biliyorum :)
Dediğim gibi siz de açılmaktan ziyade cesaret verici ataklarda bulunun.
yardım neyim isteyin ,ben bi keresinde şehir dışına gidiyorum diye evcil hayvanımı emanet etmiştim mesela hoşlandığım çocuğa
böylee böyle bişiler yapın
hadin kolay gelsin,gelişmeleri yazarsınız ^^

canım madem hiç muhabbetiniz olmadı..drek pat diye açılma..ufak ufak başla..gülümse. gözgöze gelince. yada bakışlarını kaçırma gözleriniz konuşsun:) ama drek ben seni seviyorum deme herkes şanslı olmuyo sonrada senin başına kakmayacağını bilemezsin temkinli davran

bundan tam 1 yıl önce ilan-ı aşk ettim ve hayatımın en büyük pişmanlığıydı. çünkü erkeklere ilan-ı aşk edince "çantada keklik" gözüyle bakıyolar. ayrıca bana "ilerde deneriz" demişti ve 1 yıldır bekliyorum. ama köpek gibi seviyorum hala. ayrıca sevgisinden de emindim sürekli ilgi gösterip seni seviyorum derdi. ilan-ı aşk ettim her şey bitti abi hayatımın hatasıydı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…