- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Kızlar hoşlandığım çocuğa açılmayı düşünüyorum sizce hata mı yaparımondan mı beklemeliyim, bakışıyoruz ama ondan bi adım gelmiyor daha önce sevdiği kişiye açılan varmı aramızda
Şımdı kı erkek arkadaşıma bundan 3 buçuk sene önce ben teklıf etmıştım.
Hıç pışman olmadım, oda asla bununla ılgılı bırşey söylemedı benı üzecek..
Duygularından emınsen, neden olmasın?
Aaah bakismak herkesin derdibakismak var devaami yok ya sen erkeksin bakiyosan gel bi konus bi sey yap dimi?Ben suana kadar hic cesaret edemedim acilmayi ama sen edersen mutlaka sonucunu bildirrrr bence konus ne yasanacaklar yitiyo cesaret yuzunden
canım sen çok şanslısın ama bütün erkekler öyle olmuyor sonradan sen istedin ilk zaten diye şeyler söylerse yada beni istemezse rezil olurum hep görüyorum çünkü ondan adım beklersem daha çok beklicem biliyorm ama
kaç yaşında? tutup da dalga geçebilecek biriyse söyleme derim.
ha yok saçmalamaz diyorsan bence söyle, ben daha önce söylemiştim.
olmadı, ama söylediğime de pişman olmadım.
her hareketinden anlam çıkartıp platonik bir şekilde beklentiye girmektense birbirinizi tanıyıp sağlamca ilerlemek daha mantıklı diye düşünüyorum
22 yaşında ben 20 yaşındayım aynı üniversitedeyiz hep bakıyor hatta arkadasmla yolda giderken uzaklaştık okula girerken bi döndürdük kafamızı baya bir uzaktan hala bakıyordu şok olduk arkadaşımla kafasınıda çevirmedi benm gördüğümü bile bile biraz daha beklesem açılmazmı sence?bir kız olarak ilk adımı ben atmak istemiyorum çünkü tanışmışlığımızda yok yoldan geçerken merhaba yada günaydın desem çokmu saçma olur
Kızlar hoşlandığım çocuğa açılmayı düşünüyorum sizce hata mı yaparımondan mı beklemeliyim, bakışıyoruz ama ondan bi adım gelmiyor daha önce sevdiği kişiye açılan varmı aramızda
yapma..ben geçen hafta yaptım çocuk şimdi yüzüme bakmıyo mal gibi kaldım.iyice düşün derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?