Sevdiğim kişi evleniyor bu acıyla nasıl başa çıkarım?

_rose_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
671
771
103

Bu konunun devamı hanımlar… Neredeyse 2 ay geçti ancak ben bu adamı kafamdan silip atamadım. Hoşlantı sanıyordum farkında olmadan çok bağlanmışım daha önce açtığım konuda yapılan yorumlar hep doğruydu abisinin vefatı vs gerçekten hep bahaneymiş. Ortak çevremiz çok fazla benden hemen 2 hafta sonra bir kızla görüşmeye başlamış nişan yaptılar bu hafta önümüzdeki ay da evleneceklermiş. Bir anda etrafımda tüm bu haberlerin konuşulması çok canımı acıtıyor. Her şey şu 2 ay içerisinde oluyor üstelik kız lise sonda olması gereken 17-18 yaşında bir kızmış böyle apar topar evlilik haberlerini almak üstelik kızın bu yaşta olması üzüntümün üzerine bir de şok ekledi. Bu arada çocuk 26 yaşında böyle birisi için hala üzülüyor olduğumdan kendime de çok kızıyorum ne yapacağımı bu duygudan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum 🥺

Ah canım.. benimde başıma geldi. İnan bana ilk öğrendiğimde bu da mı başıma gelecek dedim? Kafamda neler döndü, birbirlerine dokunacaklar, sabah beraber uyanacaklar bir sürü şey düşündüm. Evden çıkamadım. Gururumu hiçe sayıp yalvardım. Ama emin ol geçiyor. İyi ki evlenmiş iyi ki onunla gelecek kurmamışım. İyi ki bu bana tecrübe olmuş. Onun sayesinde güçlüyüm . Lütfen sabret. Biraz aci çekeceksin, ama geçecek söz❤️❤️ bu arada benim onu unutma sürecim çivi çiviyi sökerek olmuştu.

Aklima gelen ilk ihtimal gencecik kizi hamile birakmasi oldu. Ailesi ogrendiyse apar topar nikah kiyilmis olabilir. Boyle bir serefsiz hayatina girmedigi icin dua et
Benim de aklıma bu geldi ilk ama çocuk hala abisinin acısını yaşıyor madem kızı seviyor kızla evlenirse belki toparlar demiş ailesi 🙄

Ah canım.. benimde başıma geldi. İnan bana ilk öğrendiğimde bu da mı başıma gelecek dedim? Kafamda neler döndü, birbirlerine dokunacaklar, sabah beraber uyanacaklar bir sürü şey düşündüm. Evden çıkamadım. Gururumu hiçe sayıp yalvardım. Ama emin ol geçiyor. İyi ki evlenmiş iyi ki onunla gelecek kurmamışım. İyi ki bu bana tecrübe olmuş. Onun sayesinde güçlüyüm . Lütfen sabret. Biraz aci çekeceksin, ama geçecek söz❤️❤️ bu arada benim onu unutma sürecim çivi çiviyi sökerek olmuştu.
Bir daha güvenir sever miyim bilmiyorum :( Neden bunu yaşıyorum ben bu adamla neden karşılaştım hayat bana bunu mu layık gördü diye kendimi sorguluyorum sürekli…

Nasıl ya?
Aile bile bile ateşe atabiliyor mu kızını?
Çok sinir bozucu ne.
Annesi babası ayrıymış abi sorunluymuş ailede de problemler varmış bayağı bu çocuğun ailesi de biraz varlıklı kızın 17 yaşında olmasıyla birlikte şurada tam 2 ay bile olmadı birbirlerini tanıdıkları çok şaşırıyorum çok….

Benim de aklıma bu geldi ilk ama çocuk hala abisinin acısını yaşıyor madem kızı seviyor kızla evlenirse belki toparlar demiş ailesi 🙄

Pardon ama bir tarafımla güldüm bu açıklamaya. 17 yaşındaki kıza hallenen, onu evlenebilecek olgunlukta gören biri benim için yerin dibindedir. Siz tutku duyuyorsunuz, sevgi yaşadığınızda anlarsınız. Sevgi böyle istemek, gözü kapalı peşinden gitmek değil. Sevgi tamamen birini kabul edebilmek sevilmek, onun incinmesini istememek, konuşmasını tamamlayabilmek, karşılıklı konuşmadan da anlaşabilmek, tekamül içerisinde birine kendini teslim edebilmek, endişe olmadan biriyle sade mutluluk yaşayabilmek demek. Gerisi aşk, hoşlanır, tutku, etkilenmek

Bence insan kendini baskasi icin böyle üzmemeli. Sebebine gelirsek: Adam baskasini seviyor, baskasiyla evlenecek ve yuva kuruyor ve siz kisaca umrunda degilsiniz. Sizi umursamayan bir insan icin normal "ay serefsiz beni tercih etmedi" sürecinden fazlasi almanlarin lafi ile "incileri domuzun önüne atmak" olur. Kendi hayatiniza odaklanin.

Pardon ama bir tarafımla güldüm bu açıklamaya. 17 yaşındaki kıza hallenen, onu evlenebilecek olgunlukta gören biri benim için yerin dibindedir. Siz tutku duyuyorsunuz, sevgi yaşadığınızda anlarsınız. Sevgi böyle istemek, gözü kapalı peşinden gitmek değil. Sevgi tamamen birini kabul edebilmek sevilmek, onun incinmesini istememek, konuşmasını tamamlayabilmek, karşılıklı konuşmadan da anlaşabilmek, tekamül içerisinde birine kendini teslim edebilmek, endişe olmadan biriyle sade mutluluk yaşayabilmek demek. Gerisi aşk, hoşlanır, tutku, etkilenmek
Ben de her şeyi beklerdim inanın benimle aynı zamanda başla görüştüğü benim gibi 24-25 yaşlarında birisi olsa, aldatma vs bulunsa daha az şiddetli bir tokat yemiş olurdum. Kabullenemiyorum nasıl böyle birini sevdim ve hala acısını hissediyorum diye

26 yaşındaki birinin 17 yaşında bir kızla nişanlanması, evlenmesi nedir ya bu adam resmen pedofili. Bunu düşünüp bolca soğuyun.

%100000000
İğrenç.
Onca yetişkin kadın varken 17 yaşında bir çocukla evlenmek gerçekten mide bulandırıcı. Ne iğrenç bir herifmiş böyle.

Bir daha güvenir sever miyim bilmiyorum :KK43: Neden bunu yaşıyorum ben bu adamla neden karşılaştım hayat bana bunu mu layık gördü diye kendimi sorguluyorum sürekli…
Bu sana verilen bir imtihanmış:) ben de öyle düşünüyordum. Emin ol başkasını sevebiliyorsun :) güçlü ol zaten o evlilik uzun sürmez anlattıklarına bakılırsa iyi ki böyle bi adamla değilsin

Back
X