sevdiğim ve ablası

ilk önce yazının uzun olmasından ziyade cumlelerin o kadar devrik ki zor anlayabildim..

yaşadığın olayda mahvoluncak,bitilcek,hayallerini berbat eden ah ah vah vah hiç bir şey bulmadım..o onun ablası..kraliçesi de olur,basının tacida..ayrica arabada onde oturmuş arkada oturmuş ne var bunda?seni gördüğü için arabadan inip özel bir karşılama mı yapicak?hava soğuk diyorsun,niye insin kız arabadan?ben olsam bende inmem..o yüzden de onde oturmuş,zaten daha sonra sen one oturmuşsun..o kadar abartmissin ki yani,sok oldum..niye onun ablası olduğu gercegini kabullenmiyorsun?ablası bana göre hicte yanlış bir hareket yapmamış..hiç bir sucu yok hemde..sen tamamen kendin kurmussun..kusura bakma..
benim erkek arkadasiminda ablası var..bazen yemeğe çıkıyorlar,beni davet ettikleri halde gıtmıyorum..abla kardes basbasa olsunlar diye..bir de onların arasındaki bağ çok güzel arkadas gibiler..herhaftasonu mutlaka ablası,eniştesi,ben,erkek arkadasım takılırız..tatile 4umuz gideriz..ablasinin evinde kalırız..erkek arkadasım olmadan ablasiyla yemeğe çıkarım..ablasiyla beraber kaldığımız bile olmuştur..o onun ablası..isterse öpücüklere boğsun,ne biliyim gitsin kucağına otursun ya umrum olmaz!ağzımı acmam!ne haddime??eniştesi olmadıgı zamanlar ablasını alır bara götürür mesela..hatta sevgili gibi resimleri çıkmıştı bı kere dergide :)) ne var bunda yani??Allah askına yapmayın söyle ya!ablası yahu yanına da oturur,basının ustunede!

işte nedemek istediğim anlaşılmıyor dien biri olsa herşey desin demek istiyorum ama yapı olarak değil. yani yapısı öyle öpücükler falan ablamla onu yapıyım bunu yapıyım tarzı değil yani ondan demek istiyorum kraliçem demesi çok garip geldi herşeyide büyütünce oda kırdı beni demek istiyorum inşallah anlaşılırım...

bak atladığın olay şu canım diyorsunki ablasıyla yapar eder tamam yapsın etsin ama yapısı o değil yani öyle tanımış olsam tamam normalde abla der o kadar ben kırılmışken kötü hissetmişken onu demesi üzücü anlatabiliyormuyum yoksa normalde ablasıyla bowlinge de giderler ağzımı açmam bana düşmez demek istediğim ben o akdar kırgınım ve belli etmişim AMA SADECE SEVGİLİME oda bunu bile bile davranışı olmayan bir hareket yapınca kötü oldu yani

yok canım o kadar değil kızın hakkını yiyemem ya sanırsam kızın suçu yok tamamen sorun benim sözlümde

arkadaşlar oradaki mafoldum falan yazanlar simgeydi ben öyle bir şey yazmadım simge ekledim eklenmemiş sildim bende .
teşekkür ederim kızlar bazılarınız ne kadar ters olsada ilgilendiğiniz için saolun.

canım benim çok hassassın sen sanırım ondan biraz sıkıntı yaşamışsın

biraz bazı şeyleri ok kurcalama benim de erkek kardeşim var 9 yaş küçük benden aradaki yaş farkı sizde nedir nilmem ama ben mesela ablayla aynı durumda olsm inip de yerimi vermezdim çünkü herşeyden önce her ne kadar insanlar bunu kabul etmek istemese de arabayı sahibi kullanıyorsa daha yaşlı olan bayan önde oturur ayrıca benden küçük birine o derece hürmet etmem hiçbir zaman çünkü iinip brine yerini vermek hürmettir saygıdan daha fazlasıdır unutma bunu

zaten kızcağız da sonra sana önde oturmanı teklif etmiş zaten eğer kötü niyetli olsa bunu yapmazdı

evet bence de ama seni gördüğünde arabadan inip selam verebilirdi ama hem hava kötüymüş hem de düğüne gidiyorlardı demişsin acaba kıyafeti ayakkabısı felan nasıldı dikkat ettin mi belki üzerindekilere titizlendi ben mesela düğüne felan abiye ayakkabı giyeim bir tanesi saten kalı havada felan inmek istemesdim arabadan mecbur kalmadıkça belki yer çamurlu felandı çok üstüne alma o yüzden

ben sözlünün senin ablasına surat yaptığını düşündüğünü bu nedenle sana tepki olarak Kraliçem felan dediğini düşünüyorum çünkü ne olursa olsun o onun ablası

kaldı ki zaten sözlün hem onun hem senin kapını tutmuş eğer onunkini tutup seninkini tutmasa haklısın ama ikinize de kibarlık yapmış ki ablası kardeşlk bağından öte onun büyüğü

sıkma hiç canını böyle şeylerle ablası sana doğrudan tavır almıyor da olabilir ben de erkek kardeşimin kız arkadaşlarıyla çok da muhattap olup aşırı ilgi göstermiyorum sonradan ilişkiniz daha sıcak olacaktır mutlaka madem evleneceksiniz

kardesi olmayan biriyle olmak harika birsey..cunku mutlaka boyle iliskilerde erkegin kız kardesi veya ablasının ukalıkları oluyor asıl bence erkek tarafının kadınlarında bir kıskanclık var cok tuhaf hakikatten..sen fazla takma bosver ileride daha buyuk sorunlar yaarsan napıcan bide onudusun bence sen sakin davran

öyle güzel yazmışsınki gerçekten haklısınız doğru yani ben çok ince düşünüp sıkıntı yapınca herşeyi ters anladım ve öyle gitti kendimede bunu itiraf edemedim sanırım

kıyafeti gayet normalde çizme normal sade bir elbise üstüne hırka yani inilemicek pozisyon yoktu aslında bakarsanız önde oturma olayının üstünde duruldu genelde ama ablası ilk karşılaşmamızdada bana soğuk davranan oydu ve o antipatiyle bende sevmediğim bir olay olunca daha çok yanlış anladım gitti öyle

gerçekten yorumunuz için teşekkür ederim

evet haklısın ama ilk olunca dokundu bana demekki bundan sonrakilerinde neler yapmamın daha doğru olacağını kestirebilirim sanırım teşekkür ederimmmm:1hug:

ben anlamadım arabanın ön koltuğunda oturanlar önemli , arka tarafında oturanlar önemsiz mi oluyor?

açıkçası anlatmaya çalıştığınız durumda sevdiğinizin ablasının davranışlarında hiç anormal birşey görmedim...

o soğuk havada arabadan inip size selam neden versin onu da anlamadım...siz zaten arabaya bineceksiniz ...orda selamlaşabilirdiniz...

abla ve kardeş arasında düğünde güzel sohbet oluşmuş siz de trip yaptığınız için o güzel sohbetin içinde dahil olunmak yerine kendi kendinizi soyutlamışsınız...

ve ablasına KRALıÇE demesi neden size o kadar dokunmuş onu da hiç anlayamadım...

sonuçta onlar abla kardeş ve benden çok küçücük bir tavsiye onların arasına girmeye çalışmayın yani aralarını açmak gibi...yok ablan bana neden öyle davrandı gibi triplere girmeyin sevgilinize...kaybeden siz olursunuz...

açıkçası yazdıklarınızdan şunu çıkardım - siz sevgilinizin dünyasında tek ve en önemli olmak istiyorsunuz...ama daha evlenmemişsiniz bile... bence beklentileriniz çok yüksek ve imkansız...

siz yine onun dünyasında önemli kişi olun , ama ailesindeki bireyleri arka plana atmaya çalışarak değil...

ben kimsenin arasına girmeye çalışmıyorum yakında aile arası bozan kız ilan edilicem sanırım ama hiçte öyle dğeil ablasyla arası bozulduğunda benim ricalarımla arasını düzelmiştiki kopma noktasına gelmişlerdi hiç öyle bir niyetim yok ben sadece tam olarak yanlış mı doğrumu nerede hata yaptığımı bilmek istedim ama bu kadar olacağını tahmin edemedim pişman oldum konu açtığıma ama yine teşekkür ederim ilgilenip yazan arkadaşlarıma...

bu kadar uzun yazmaya üşenmiyorsunuz, bi nokta koymaya üşeniyorsunuz.hiç bişey anlamadım.okadar karışık ki okurken sıkıldım valla..konu yada yorum yazan arkadaşlar,yazdığımızın anlaşılması için,noktalama işaretlerine dikkat edelim lütfen.

şimdi sevgılın suclu ama ablası da suclu, oyle masum rolu yapmalar falan
sen sinirliyken haha hihi gülüşmeler... sımdı boyleyse ilerde ne olur bılınmez

boşuna mı sinir oldun canım sen?!

canım valla buna güldüm çok teşekkür ederim:1hug: o kadar tepkiler aldım bende dedim artık yanlışım belliki tek ben böyleyim diretmenin anlamı yok
.Şu var herkes yanlış diyebilir evet ama his vardır bazen sevgiliniz size ya dur bir dese bile alınabilirsiniz oan size verdiği hise bakar orda ben iyi hisler hisssetmediğim için böyle büyüdü olaylar...

ben aman nokta işaretleri , virgüller diye düşünmedim o an içimden geleni yazdım o kadar ...

bazı ablalar var böle kardeşlerini sahiplenir kıskanır çekemez sevgilisi olmasını yazık sende buna denk gelmişsin varya çekersin az buz çekersin ablalarına laf kondurmazlar analarına laf söle ablalarına söyletmezler ehh var işte böle tipler ne yapacan kader

arkadaşım burası okul degil noktaya virgüle dikat edelim karşımızda dilbilgisi ögretmeni yok düzgün türkçeye uygun yazdıgımız sürece bence sorun yok neticede yazımıza degil konumuza yorum alacagız dimi ama yazdıgın noktalamalarla ilgili konu bana saçma geldiyerimseniben

Kendince haklı olduğun yerler var elbette ama bazı yerlerde bence yanlış düşünmüşsün.

Kendini hazır hissettiğinde görüşmek istemen ve kendine çeküdüzen verme isteğini zaten karşıdakine verdiğin değerden dolayı olarak görüyorum. Kapıda beklemekte seni bayağı sıkmış. Beklemek beni de deli eder çünkü. Bu kısma kadar hak verdim sana.

Yanlız, şimdi seni almaya geldiklerinde ablasının arabadan inmesi saçma olur çünkü sen zaten arabaya bineceksin değil mi, hava da soğuk ve orda biryere oturmayacaktınız sonuçta değil mi, senin arabaya binmen daha mantıklı bu durumda. Ve abla eğer önde oturuyorsa ,sen geldin diye arabanın önünden kalkıp, sana yer veremezdi sonuçta. Bunu bir değer ölçüsü olarak algılama. Ve yanlış okumadıysam eğer, zaten oturup kalktıktan sonra sana önde oturmanı söylemiş. Bu anlayışıda göstermiş. Ayrıca erkek arkadaşın ablasının kapısını örtmüş ama aynı şekilde seninkini de örtmeye kalkmış, seni ayırt etmemiş.

En son söylediği veda sözleri ise, kırıcı değil ama ilginç gelebilir. Tarz meselesi. Belki daha klişe bir veda olabilirdi. Ya da beklentin seni erkek kardeşinin eşi olacak insan gibi görüp, daha ağır davranması olabilir. Ama kötü birşey söylememiş.

Aralarında ki ilişkiyi biraz kıskanmış olabilirsin , olabilir. Kabul etmesen de. Ve bunu düşünmene sebep olan bazı davranışlar görmüş olabilirsin. Bir erkek elbette aradaki farkı görebilmeli. Ama ablasının yanında senin elini tutmaya bile kalkmış, seni unutup tamamen ihmal etmemiş yani.

Şimdilik öyle çok canını sıkacak bir durum gözükmüyor bence.
Hayırlısı olur inş.

teşekkürler canım yazdıkalırn için .

ya aslına bakarsan pekte öyle bir durum değil ama kıskanç ablam var demişti bir keresinde ama ben beni kıskancağını hiç düşünmedim bende kıskanmıyorum çünkü sadece böyle abartılı davranınca anlam veremedim çok kırıldım bir an iiçin ama dediğin gibi böyle konutuğumda ben fesat oldum arkadaşların dediği gibide abla kardeş arasını bozan olucakmışım ama aslında niyetim sadece bu davranışlar normal mi çok üzüldüm çok kırdı beni paylaşmak istemiştim hassas olan benim bu belli ama:)

o arabadan inme konusunda herkes aynı fikirde bende orada hak verdim daha iyi gördüm şimdi o anı düşününce haklısınız evet.

son cümle sözlümde yanlış olduğunu kabul etti o zamana kadar kullanmadım senin kırıldığını gördüğüm halde kullanmam hataydı dedi

herşey üst üste gelince bende daha kötü hissettim kendimi ama şimdi biraz daha rahatladım böyle yargılamadan daha olumlu ama doğruyu yanlışı gösteren kişiler olunca teşekkür ederim gerçekten

aslında kıskanmadım öyle bir şey yok şaşırdım ve kırıldığımı bildiği halde yapmadığı davranışları yapınca '' ne o ablasının yanında değişicek mi'' dedim kendi kendime ve sinirden dolayı kendime bunu kabullendirdim sanırım....

canım bende konunun daha iyi anlaşılması için diyorum.noktalama işareti gerekli diye.çok karışık olmuş arkadaşın yazdıkları.daha iyi anlaşılması açısından diyorum.bilmem anlatabildimmi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…