- Konu Sahibi papatyaaaaa
-
Ben zaten belirttim ilk yazımda da soğukta beklemek iletişim kopukluğu da olmuş sinirlerin de gerilmiş, ama orada bitmesi gerekirdi, sen o günden beri hala kafaya takıyorsun, ilk göz ağrım diyebilir ama kraliçem demesi tuhaf diyorsun hala çok fazla inceliyorsun, bence o hitapta hiç bir şey yok, ablam sana tapıyorum deseydi sevgilin işte o tuhaf olurdu, ilk göz ağrımda der kraliçem de der onun ablası kanı canı, böyle detaylara hiç takılma, hele ki bunlar için sevgilinle tartışma, ailemi istemiyor hoşlanmıyor diye yargı oluşturursun...
ilk önce yazının uzun olmasından ziyade cumlelerin o kadar devrik ki zor anlayabildim..
yaşadığın olayda mahvoluncak,bitilcek,hayallerini berbat eden ah ah vah vah hiç bir şey bulmadım..o onun ablası..kraliçesi de olur,basının tacida..ayrica arabada onde oturmuş arkada oturmuş ne var bunda?seni gördüğü için arabadan inip özel bir karşılama mı yapicak?hava soğuk diyorsun,niye insin kız arabadan?ben olsam bende inmem..o yüzden de onde oturmuş,zaten daha sonra sen one oturmuşsun..o kadar abartmissin ki yani,sok oldum..niye onun ablası olduğu gercegini kabullenmiyorsun?ablası bana göre hicte yanlış bir hareket yapmamış..hiç bir sucu yok hemde..sen tamamen kendin kurmussun..kusura bakma..
benim erkek arkadasiminda ablası var..bazen yemeğe çıkıyorlar,beni davet ettikleri halde gıtmıyorum..abla kardes basbasa olsunlar diye..bir de onların arasındaki bağ çok güzel arkadas gibiler..herhaftasonu mutlaka ablası,eniştesi,ben,erkek arkadasım takılırız..tatile 4umuz gideriz..ablasinin evinde kalırız..erkek arkadasım olmadan ablasiyla yemeğe çıkarım..ablasiyla beraber kaldığımız bile olmuştur..o onun ablası..isterse öpücüklere boğsun,ne biliyim gitsin kucağına otursun ya umrum olmaz!ağzımı acmam!ne haddime??eniştesi olmadıgı zamanlar ablasını alır bara götürür mesela..hatta sevgili gibi resimleri çıkmıştı bı kere dergide :)) ne var bunda yani??Allah askına yapmayın söyle ya!ablası yahu yanına da oturur,basının ustunede!
bence ablası senı sevmemıs,
baksana önce arabadan inmemıs sonra yanınızda el tutusmanıza bır sey dememıs saygısızlık yapıyorsunuz dıye düşünmus aşagılamıstır sizi, sonra da kralıcem dedırtecek kadar üzüldüğünü ıfade etmıs sen arabanın önune bınınce.
ablası bıraz bozuk atmıs sana bence sızı ayırabılır bıle dıkkat et bundan boyle. hem bu sekıl bır olay 1 kere geldıyse basına, yenıden gelecektır daha beterlerı dıkkatlı ol derim.
canım benim çok hassassın sen sanırım ondan biraz sıkıntı yaşamışsın
biraz bazı şeyleri ok kurcalama benim de erkek kardeşim var 9 yaş küçük benden aradaki yaş farkı sizde nedir nilmem ama ben mesela ablayla aynı durumda olsm inip de yerimi vermezdim çünkü herşeyden önce her ne kadar insanlar bunu kabul etmek istemese de arabayı sahibi kullanıyorsa daha yaşlı olan bayan önde oturur ayrıca benden küçük birine o derece hürmet etmem hiçbir zaman çünkü iinip brine yerini vermek hürmettir saygıdan daha fazlasıdır unutma bunu
zaten kızcağız da sonra sana önde oturmanı teklif etmiş zaten eğer kötü niyetli olsa bunu yapmazdı
evet bence de ama seni gördüğünde arabadan inip selam verebilirdi ama hem hava kötüymüş hem de düğüne gidiyorlardı demişsin acaba kıyafeti ayakkabısı felan nasıldı dikkat ettin mi belki üzerindekilere titizlendi ben mesela düğüne felan abiye ayakkabı giyeim bir tanesi saten kalı havada felan inmek istemesdim arabadan mecbur kalmadıkça belki yer çamurlu felandı çok üstüne alma o yüzden
ben sözlünün senin ablasına surat yaptığını düşündüğünü bu nedenle sana tepki olarak Kraliçem felan dediğini düşünüyorum çünkü ne olursa olsun o onun ablası
kaldı ki zaten sözlün hem onun hem senin kapını tutmuş eğer onunkini tutup seninkini tutmasa haklısın ama ikinize de kibarlık yapmış ki ablası kardeşlk bağından öte onun büyüğü
sıkma hiç canını böyle şeylerle ablası sana doğrudan tavır almıyor da olabilir ben de erkek kardeşimin kız arkadaşlarıyla çok da muhattap olup aşırı ilgi göstermiyorum sonradan ilişkiniz daha sıcak olacaktır mutlaka madem evleneceksiniz
kardesi olmayan biriyle olmak harika birsey..cunku mutlaka boyle iliskilerde erkegin kız kardesi veya ablasının ukalıkları oluyor asıl bence erkek tarafının kadınlarında bir kıskanclık var cok tuhaf hakikatten..sen fazla takma bosver ileride daha buyuk sorunlar yaarsan napıcan bide onudusun bence sen sakin davran
şimdi sevgılın suclu ama ablası da suclu, oyle masum rolu yapmalar falan
sen sinirliyken haha hihi gülüşmeler... sımdı boyleyse ilerde ne olur bılınmez
boşuna mı sinir oldun canım sen?!
bu kadar uzun yazmaya üşenmiyorsunuz, bi nokta koymaya üşeniyorsunuz.hiç bişey anlamadım.okadar karışık ki okurken sıkıldım valla..konu yada yorum yazan arkadaşlar,yazdığımızın anlaşılması için,noktalama işaretlerine dikkat edelim lütfen.
bu kadar uzun yazmaya üşenmiyorsunuz, bi nokta koymaya üşeniyorsunuz.hiç bişey anlamadım.okadar karışık ki okurken sıkıldım valla..konu yada yorum yazan arkadaşlar,yazdığımızın anlaşılması için,noktalama işaretlerine dikkat edelim lütfen.
bazı ablalar var böle kardeşlerini sahiplenir kıskanır çekemez sevgilisi olmasını yazık sende buna denk gelmişsin varya çekersin az buz çekersin ablalarına laf kondurmazlar analarına laf söle ablalarına söyletmezler ehh var işte böle tipler ne yapacan kader
Kendince haklı olduğun yerler var elbette ama bazı yerlerde bence yanlış düşünmüşsün.
Kendini hazır hissettiğinde görüşmek istemen ve kendine çeküdüzen verme isteğini zaten karşıdakine verdiğin değerden dolayı olarak görüyorum. Kapıda beklemekte seni bayağı sıkmış. Beklemek beni de deli eder çünkü. Bu kısma kadar hak verdim sana.
Yanlız, şimdi seni almaya geldiklerinde ablasının arabadan inmesi saçma olur çünkü sen zaten arabaya bineceksin değil mi, hava da soğuk ve orda biryere oturmayacaktınız sonuçta değil mi, senin arabaya binmen daha mantıklı bu durumda. Ve abla eğer önde oturuyorsa ,sen geldin diye arabanın önünden kalkıp, sana yer veremezdi sonuçta. Bunu bir değer ölçüsü olarak algılama. Ve yanlış okumadıysam eğer, zaten oturup kalktıktan sonra sana önde oturmanı söylemiş. Bu anlayışıda göstermiş. Ayrıca erkek arkadaşın ablasının kapısını örtmüş ama aynı şekilde seninkini de örtmeye kalkmış, seni ayırt etmemiş.
En son söylediği veda sözleri ise, kırıcı değil ama ilginç gelebilir. Tarz meselesi. Belki daha klişe bir veda olabilirdi. Ya da beklentin seni erkek kardeşinin eşi olacak insan gibi görüp, daha ağır davranması olabilir. Ama kötü birşey söylememiş.
Aralarında ki ilişkiyi biraz kıskanmış olabilirsin , olabilir. Kabul etmesen de. Ve bunu düşünmene sebep olan bazı davranışlar görmüş olabilirsin. Bir erkek elbette aradaki farkı görebilmeli. Ama ablasının yanında senin elini tutmaya bile kalkmış, seni unutup tamamen ihmal etmemiş yani.
Şimdilik öyle çok canını sıkacak bir durum gözükmüyor bence.
Hayırlısı olur inş.
arkadaşım burası okul degil noktaya virgüle dikat edelim karşımızda dilbilgisi ögretmeni yok düzgün türkçeye uygun yazdıgımız sürece bence sorun yok neticede yazımıza degil konumuza yorum alacagız dimi ama yazdıgın noktalamalarla ilgili konu bana saçma geldiyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?