- Konu Sahibi papatyaaaaa
-
iliskinin ciddiyetini soz, nisan degil gonuller belirler. o yuzden arada daha ciddiyet bile yok diyenlere hic katilmiyorum. benim de ne sozum ne nisanim olmadi. esimle aramizda iki uyduruk yuzuk takmistik sadece o kadar. on koltuk meselesine takilmamaniz gerekirdi, bu anlamsiz bana gore. ha on ha arka bir sey fark etmez. ablasi sizi ilk defa goruyor, kardesiyle degil de sizinle konusup, muhabbeti baslatip ve de herhangi bir yerden sohbet konusu bulup sizinle konusmasi gerekiyordu bana gore, sizi tanimaya calismaliydi. o konuda cok buyuk saygisizlik yapmislar ama ablasi kadar erkek arkadasin da suclu bu konuda. ben de senin gibi ustume basima cok onem veririm, ustelik ilk bulusma ben de takinti yapabilirdim bu konuda haklisiniz. o gun neler yasadiniz biz bilemeyiz, burdan okuyup yorum yapmak kolay. eger o gun yasananlardan rahatsz olduysaniz vardir bir sebebi. daha sevgilinizin ablasini taniyacaginiz ilk gun bu tur seyler yasamayi siz de istemezdiniz muhtemelen. sizin sinirlerinizi bozmuslar belli ama tepkiniz biraz fazla olmus gibi...erkek arkadasiniz sizi anlayacaktir bence. bize anlattiklarinizi ona da anlatin derim...en azindan icinizde kalmaz :hulya:
bizim toplumuzda erkek ailesinin saygısını kazanabilmek için arada söz, nişan ya da düğünle olayın ciddiyet kazanması gerekiyor. sadece kız arkadaşı olunca gelip geçici gibi bakılıyor ve ona göre davranılıyor olabilir. bu doğru değil elbette ama genelde geçerli bir durum. ben sevgilinizin ablası olsaydım asla ve asla kalkıp yerimi size vermezdim, niye vereyim? ikinizinde büyüğü olarak oturduğum yerde oturmaya devam ederdim. ki eğer o yer verseydi de ben asla kabul etmezdim, lütfen oturun derdim... bence olayları çok büyütmüşsün, kendini ablasıyla kıyaslama, üzme kendini. sevgilinde sanki biraz seni kıskandırmaya ya da ilişkilerini göstermeye mi çalışmış anlamadım ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?