- Konu Sahibi papatyaaaaa
-
sözlün söylemiş olabilir ama ben olsamda kardeşimin sevgilisi gelicek olsa kardeşim bana dese abla bu konularda hassa diye ben kalkıp da benden küçük birine gel sen öne otur dmem yani...cnm şimdi annesi babası gelse sen yine mi öne oturmak isticeksin k.bakma ama ozamn derler bu ne saygısız kızmış diyelmaz:önde oturmayı bu kadar gözünde büyütme
Evet canım bak orda sen haklısın arabadan inip sana merhaba diyip nereye oturcaksa tekrar binmesi gerekirdi
Peki sen arabaya binince sana merhaba felan demedi mi ?
Ne dedi sana arabaya bindiğinde
Evet canım bak orda sen haklısın arabadan inip sana merhaba diyip nereye oturcaksa tekrar binmesi gerekirdi
Peki sen arabaya binince sana merhaba felan demedi mi ?
Ne dedi sana arabaya bindiğinde
benim için gerçekten çok önemli bilmyiorum ya tek benim böyle düşünen sanırım.
anne baba farklı hepsini aynı kefeye konmaması lazım bilmiyrum ben bu konuda çok farklı düşünüyorum
Bence siz bu yaşadığınız günü boşverin.. güzel bir havada sohbet edebileceğiniz bir yer seçin, orada silbaştan yapın kaynaşmanızı..
Daha sıcak bir ortam yaratmaya çalışın..olumsuzluklarla başlarsa ileride öyle devam edebilir..
Sözlünüzle böyle bir gün palnlayın bence..hem bu ,ilişkinizin sağlığı açısından da bir telafi olabilir..
sonuçta aile büyükleri cnm saygı bekliyolar zaten sen bi iki defa teklif etsen siz geçin oturun diye bi dahaki çıktınızda emin ol ablası der gel cnm sen otur diye her şey karşılıklı bu kadar takma kendini üzersinlmaz:
Şimdi bir de şöyle bir değerlendirme yapalım..kar kıyamet,hava soğuk..yollar kapanmış..
Böyle bir ortamda kız arabandan dışarı çıksın..papatyanın yanına gelsin,kar buz,soğuk..tekrar arkaya geçsin..Pek uygun ortam değilmiş..
Ben olsam o havada bende inmezdim..aynı ablanın yaptığı gibi..
ama arabaya bindiğinde selamımı gülümsememi eksik etmezdim..
ZAten abla da cafeden arabaya gidince ,sen öne geç demiş..kız daha naaapsın..
YApması gerekeni yapmış..
Çok teferruatlara da takılmamak lazım..
Şimdi bir de şöyle bir değerlendirme yapalım..kar kıyamet,hava soğuk..yollar kapanmış..
Böyle bir ortamda kız arabandan dışarı çıksın..papatyanın yanına gelsin,kar buz,soğuk..tekrar arkaya geçsin..Pek uygun ortam değilmiş..
Ben olsam o havada bende inmezdim..aynı ablanın yaptığı gibi..
ama arabaya bindiğinde selamımı gülümsememi eksik etmezdim..
ZAten abla da cafeden arabaya gidince ,sen öne geç demiş..kız daha naaapsın..
YApması gerekeni yapmış..
Çok teferruatlara da takılmamak lazım..
ya bende saygıda kusur etmedimki ablasına bir şey demedim binerkende dedim istersen sen otur diye aynı dediğin gibi yaptım aslında
peki bir şey sorabilirmiyim
sen dışarda olsan gelin inmese arabadan merhaba gel otur demese ne düşünürdün ?
neden bu kadar tepkili cevaplar verdiniz anlamadım gerçekten
şunu demeliyim ablaya evet kesinlik bitanem canım falan denilir ama kraliçem en üst mertebedir benim gözümde yoksa çok mu ince düşünüyorumm bilmiyorum
ablasına saygısızlık yapmadım bellide etmedim yüz yaptığımısadece sözlüm anladı başka kimse değil
ben bunları anlatınca sevgilimde anladı nelere taktığımı oda anlamıştı çok uzun yazdım ve silmek zorunda kaldım
önde oturmada tamam yanlış olabilir katılıyorum ama bazen kalbine geçiremiyorsun işte bende mantıklı ama kalbime söz geçiremediğim için bana güzelce bir kaç şey söylemenizi istemiştim siz beni asıcak pozisyona getirdiniz
Papatya ben kendi adıma çok tepki vermedim, belki öncesinde yaşadıkların da var bilemem, ama konuyu açarken verdiğin tepkiler abartı geldi, ön koltuk meselesi ayağına gelmemesi, ablasına kraliçe demesi senin bunlara mahvoldum yıkıldım tarzında tepkiler vermen...
üstelik daha şimdiden bu tür ufak tefek şeyleri kafaya takıp tavır alırsan ilerisini düşündüğünüzde görümce olaylarına zemin hazırlamış olursun değil mi? yerimseniben
İleride daha büyük ve farklı sorunların olabilir, o zaman ne yapacaksın..
Bunlara takılırsan, onları hiç alt edemezsin, benden söylemesi..
ben kişiye indirgemedim tepkiyide mesajları okuduğumda herkes bir anda tepki verince ne dedim ben ya dedim .
ben ilk başta herşeyi açıkça yazdım ama çok uzun oldu ilk mesaj yazan arkadaşımız çok uzun diyince yazdıklarımı sildim böyle oldu olayda ablasının ayağıma gelmesini istemedim kesinlikle sadece ben zaten gidiyorum 2 tanınan kişi başkası geldiğinde onu içlerine almak için hamle yapması gerektiğini düşünüyorum o olmadı dmeek istedim ve üşüyünce daha çok ters oldum bu nedenle büyüdü olay benim kafamda.
aslında bakarsanız balasına bitanem canım falan diyen bir insan değil kimseye kullanmaz kolay kolay sevdiğimde diyor bunu bende gördüm bu kadar olay geçtikten sonra benim moralim bozuk olduğu halde kraliçem diyince dahada ağrıma gitti yoksa bitanem canım işte ne biliyim ilkgöz ağrım atıyorum herşey diyebilir ama o tip bir konuşma tarzı yok doğal oalrak herşey üstüste yapmadığı davranışları yapınca ne bu değişiklik diye düşünüp kırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?