sevdiğim ve ablası

benim için gerçekten çok önemli bilmyiorum ya tek benim böyle düşünen sanırım.
anne baba farklı hepsini aynı kefeye konmaması lazım bilmiyrum ben bu konuda çok farklı düşünüyorum

Bence siz bu yaşadığınız günü boşverin.. güzel bir havada sohbet edebileceğiniz bir yer seçin, orada silbaştan yapın kaynaşmanızı..
Daha sıcak bir ortam yaratmaya çalışın..olumsuzluklarla başlarsa ileride öyle devam edebilir..
Sözlünüzle böyle bir gün palnlayın bence..hem bu ,ilişkinizin sağlığı açısından da bir telafi olabilir..

Evet canım bak orda sen haklısın arabadan inip sana merhaba diyip nereye oturcaksa tekrar binmesi gerekirdi

Peki sen arabaya binince sana merhaba felan demedi mi ?

Ne dedi sana arabaya bindiğinde

dedi bende merhaba dedim hiç konuşmadım değil nasılsın iyimisin dedim ya gidemediniz düğünede kötü olmuş falan konuştuk ben kenara tam çekilmedim yani ben açtım bir kaç konu pek konuşulmadı onlar tanımadığım kişilerden bahsedince bende he öyle mi kötü iyi o biçim dedim yani

Evet canım bak orda sen haklısın arabadan inip sana merhaba diyip nereye oturcaksa tekrar binmesi gerekirdi

Peki sen arabaya binince sana merhaba felan demedi mi ?

Ne dedi sana arabaya bindiğinde

Şimdi bir de şöyle bir değerlendirme yapalım..kar kıyamet,hava soğuk..yollar kapanmış..
Böyle bir ortamda kız arabandan dışarı çıksın..papatyanın yanına gelsin,kar buz,soğuk..tekrar arkaya geçsin..Pek uygun ortam değilmiş..
Ben olsam o havada bende inmezdim..aynı ablanın yaptığı gibi..
ama arabaya bindiğinde selamımı gülümsememi eksik etmezdim..
ZAten abla da cafeden arabaya gidince ,sen öne geç demiş..kız daha naaapsın..
YApması gerekeni yapmış..
Çok teferruatlara da takılmamak lazım..

benim için gerçekten çok önemli bilmyiorum ya tek benim böyle düşünen sanırım.
anne baba farklı hepsini aynı kefeye konmaması lazım bilmiyrum ben bu konuda çok farklı düşünüyorum

sonuçta aile büyükleri cnm saygı bekliyolar zaten sen bi iki defa teklif etsen siz geçin oturun diye bi dahaki çıktınızda emin ol ablası der gel cnm sen otur diye her şey karşılıklı bu kadar takma kendini üzersin lmaz:

evet hakısınız çok teşekkür ederim bende kötü anlaşmak niyetinde kötü gelin niyetinde olmak istemiyorum sadece ben mi çok büyüttüm yada olaylar gerçekten mi sorun diye düşündüm ilkte çok tepki çektim ama anlaşılmaya başladım sanırım

ya bende saygıda kusur etmedimki ablasına bir şey demedim binerkende dedim istersen sen otur diye aynı dediğin gibi yaptım aslında

peki bir şey sorabilirmiyim
sen dışarda olsan gelin inmese arabadan merhaba gel otur demese ne düşünürdün ?

Evet elbette hava şartlarını unutmamak lazım
Abla arabaya binince selam vermiş zaten.
İndikleri zaman da sen geç istersen demiş doğru bak orası abla daha napsın.

Konu sahibi arkadaşım bence fazla takılma sen bu konuya.
Takıldıkça inceleyip durursun kendi kendini daha fazla huzursuz edersin çünkü.

teşekkür ederim arkadaşlar tam demek istediğimi anlatamadım ama yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkr ederim ...

peki bir şey sorabilirmiyim
sen dışarda olsan gelin inmese arabadan merhaba gel otur demese ne düşünürdün ?

Canım inan bişey düşünmezdim..Hava şartlarını yazdım bir önceki mesajda..onuda göz önünde bulundururdum..yüzünde tebessüm varsa ,daha altında birşey aramazdım..

Çok takılma böyle ayrıntılara, dert sahibi olursun yok yere..

Papatya ben kendi adıma çok tepki vermedim, belki öncesinde yaşadıkların da var bilemem, ama konuyu açarken verdiğin tepkiler abartı geldi, ön koltuk meselesi ayağına gelmemesi, ablasına kraliçe demesi senin bunlara mahvoldum yıkıldım tarzında tepkiler vermen...
üstelik daha şimdiden bu tür ufak tefek şeyleri kafaya takıp tavır alırsan ilerisini düşündüğünüzde görümce olaylarına zemin hazırlamış olursun değil mi? yerimseniben

sanırım dediğin gibi çok ince ayrıntılara takılmam ama yapım bu ne yazıkki biri bana dünyaları verse umrumda olmaz ama bir bakışıyla samimiyetine inandım mı canımı veririm ve değer verdiğim insan sayesinde kötü hissedincede insan daha kötü hissediyor ne yazıkki ama teşekkürler çok isterdim buradaki çoğu arkadaş gibi aman ne var bunda demeyi ters bir insanım belliki ben...

ıleride daha büyük ve farklı sorunların olabilir, o zaman ne yapacaksın..
Bunlara takılırsan, onları hiç alt edemezsin, benden söylemesi..

ben kişiye indirgemedim tepkiyide mesajları okuduğumda herkes bir anda tepki verince ne dedim ben ya dedim .
ben ilk başta herşeyi açıkça yazdım ama çok uzun oldu ilk mesaj yazan arkadaşımız çok uzun diyince yazdıklarımı sildim böyle oldu olayda ablasının ayağıma gelmesini istemedim kesinlikle sadece ben zaten gidiyorum 2 tanınan kişi başkası geldiğinde onu içlerine almak için hamle yapması gerektiğini düşünüyorum o olmadı dmeek istedim ve üşüyünce daha çok ters oldum bu nedenle büyüdü olay benim kafamda.
aslında bakarsanız balasına bitanem canım falan diyen bir insan değil kimseye kullanmaz kolay kolay sevdiğimde diyor bunu bende gördüm bu kadar olay geçtikten sonra benim moralim bozuk olduğu halde kraliçem diyince dahada ağrıma gitti yoksa bitanem canım işte ne biliyim ilkgöz ağrım atıyorum herşey diyebilir ama o tip bir konuşma tarzı yok doğal oalrak herşey üstüste yapmadığı davranışları yapınca ne bu değişiklik diye düşünüp kırıldım

evet kendini alıştırman lazımm ilerde evlendiğinzde de sen bu kadar ince düşünürsen çok üüzülürsünn kend,ni yıpratırsın

İleride daha büyük ve farklı sorunların olabilir, o zaman ne yapacaksın..
Bunlara takılırsan, onları hiç alt edemezsin, benden söylemesi..

ben sevdiğimle ilgili bu tip şeyleri yapmamsını rica ettim ondan böyle bir şey görmediğim sürece iyi niyetime inandığı sürece diğer sorunlara karşı dayanıklığım hassas noktam bu benimde

Ben zaten belirttim ilk yazımda da soğukta beklemek iletişim kopukluğu da olmuş sinirlerin de gerilmiş, ama orada bitmesi gerekirdi, sen o günden beri hala kafaya takıyorsun, ilk göz ağrım diyebilir ama kraliçem demesi tuhaf diyorsun hala çok fazla inceliyorsun, bence o hitapta hiç bir şey yok, ablam sana tapıyorum deseydi sevgilin işte o tuhaf olurdu, ilk göz ağrımda der kraliçem de der onun ablası kanı canı, böyle detaylara hiç takılma, hele ki bunlar için sevgilinle tartışma, ailemi istemiyor hoşlanmıyor diye yargı oluşturursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…