sevdiğim ve ablası

papatyaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
149
0
96
İstanbul
sevgilim ve ablası:çok üzgünüm:

size olayı anlatayım ;

bir gün ablasının arkadaşının düğünü var.Ona götürecek ablasını '' hani istanbulda çok kar yağdı zamanlar varya o zamanlar''.,,Bunlar beraber çıktılar yola sevgilim hiç ulaşmadı bana hiç konuşmadık.Beni de davet ettiler ama erkek arkadaşım istemedi gitmeyi işimi falan bahane etti bende doğal olarak onun gitmesine tepkiliydim.Trip attım biraz neyse bunlar köprü kapandığı için geri dönmek zorunda kalıyorlar , bir yere gidiyorlar zaman geçsin, Hava soğuk araba sorun yapamasın diye ...Sonra beni arıyor sevgilim ben iş yerinde olduğumdan görmedim sessizdeydi tel 2 kere aramış biz geliyoruz seni almaya .Gelme dedim tripli tripli ben giderim şimdimi geliyorsun ablanla hiç buluşmadık görüşmedik...
''şimdi yani kızlar böyle dememin sebebide o kadar dağılmışımki saçlar bir yerde kıyafet bir yerde hastayım sevdiğim adamın ailesinden biri beni böyle görsün istemem bilir böyle bir şey olacaksa beni 1 hafta dahi evvelinden bildir diye abarttığım bile olmuştur ''

neyse ''gelicem alıcam'' dedi.Ben birşey demedim '' tamam bari'' dedim gelme diye zorlasam kız diyecek ne o istemyiormu sevgilin beni görmek bilmem ne aman sevdiğime laf gelmesin dedim bari en azından toparlıyım kendimi sonra iş yerindende hadi kapatıyoruz çıkın demesinler mi daha montumu giymeden kaldım dışarıda o kadar dağılmışımki neyse toparlandım falan hava resmen buz gibi en soğuk olduğu gün 45 dk dışarıda bekledim onları gelecekler diye bana mesaj atıyor ablası bin arabaya git binip gitsem kötü olacam beklemedi falan bekledim geldiler. sevgilim indi arabadan merhaba falan ablası inmiyor arabanın önünde oturuyor 45 dk bekledim ya bana bu davranış öyle saygısızca geldiki o kadar beklemiş donmuş bir insana bir inip merhaba denilmesi gerekirdi ve arabanın arkasına oturması gerekirdi bu hiç istifini bozmadı
neyse ben varya öyle bir bozuldumki inanın kızlar içim çok acıdı arabada da öyle pek konuşmadım yine sustum moralim bozuk sevgilim 2 dir önem verdiğim şeyleri ablasının yüzünden çiğniyor bildiği halde. neyse indik arabadan geçtik bir yerde oturduk ben konuşmuyorum pek bunlar ikisi sanki hiç görüşmemişler gibi gülüşüyorlar falan dert anlatıyorlar ben sadece ''he öyle mi alla alla bak şu işe'' gibi laflar ediyorum arada o kadar sevgilimde elimi tutmaya çalışyıor daha önce ablasının yanında tutmamıştı tutulmazmış bende elini ittirdim bunalr devam etti falan sonra çıktık oturduğumuz yerden ne yaptı sevgilim dersiniz kızlar ablasıyla arkadan geldi dedim ablasına sen geç otur öne ben arkaya yöneldim kırıldım sonuçta yok olur mu flalan neyse ben öne geçti

sevgilim gitti ablasının kapısını açtı oturmasına yardım etti ve kapıyı kapadı

baka kaldım öyle varya kızlar sonra ben oturdum öne kapımı kapatmaya çalışıyor o an kapıyı çektim hızlıca ama eli sıkışıcak diye yavaşlattım ve suratım bir karış oldu çok üzüldüm içim o çok yandı hayallerim resmen çöktüm afoldumben bunlar ben yokum gibi konuşmaya devam sonra sevgilim dedi abla seni bırakıyım sonra beni bırakıcağını söyledi ben sustum ablası inerken dedi laf şu

HADı YAVRUM GÖRÜŞÜRÜZ KRALıÇEM

ya ben oradayım ve bunu diyor kaldım öyle sonra konuşmaya çalıştı falan ben bağırdım sen ne yaptığını sanıyrsun diye sonra sus ilgimi dağıtıyorsun hava karlı olduğu için arada dengesi kayboluyormuş sustum konuşturmaya çalıştı sadece sustum evin önüne geldi ve indim eve gidip sadece ağladım hayallerim yıkılmıştı .
işte böyle kızlar ablası ne zaman görüşülecek olsa direk sorun oluyor ben mi büyütüyorum acaba diye düşünüyorum benmi bu sorunu yapıyorum çünkü diyorki hani ablam çok saf düşünüyor sen fesatsın sonra bende doğal oalrak git ablanla mutlu mesut yaşa ablanla sevgilin arasındaki farkı bilmiyorsan ablanla ol diyorum olay büyüyor hep ablası sorun mu oalcak kızlar benim buradaki hatalarım nedir olay tam bu bir yol gösterin ..

Son düzenleme:
ya keske bu kadar uzun yazmamis olsaydiniz
ama yinede fikrimi söyliyim sonucta abla o okadar da
büyük bir rol oynamaz bence takmayin kafaniza

valla yazacaklarımdan alınmayın ama burnuma buram buram kıskançlık kokusu geliyor. bu ne hiddet biraz sakin olun öncelikle.. öne oturan koskocaman ablaya "sevgilim geldi hadi güzelim sen arkaya" denmesini beklemiyorsunuz herhalde.. öncelikle size tavsiyem şu "ön koltuk" takıntısından kurtulun bir an önce.
insanların birden bire sizi senelerdir tanıyor gibi bağırlarına basmasını beklemeyin. her şey zamanla oturacaktır, siz onları tanıyacaksınız onlar da sizi.. ama siz daha ortada nişan- nikah yokken adamın burnundan getirir, iki arada bırakırsanız zararlı çıkan siz olursunuz.. size tavsiyem olaylara bir de "abla" gözünden bakın yerimseniben

bazi yerlerde siz hatalisiniz, bazi yerlerde ne hissetitigizi anlayabildim..
ornegin dugune goturme olayina hic bozulmaniza gerek yokmus. ayni sekilde on koltukta oturma mevzusu da... sizin orda 45 dakka beklemeniz tamamen sanssizlik.. onlarin pek bir sucu yok. sizi aldiktan sonra ayni yere gitmissiniz, dolayisiyla ablasinin da inmesine gerek varmiydi arabadan bilemedim. ben olsam dikkatimi bile cekmezdi, nasil olsa birlikte bir yere gitcez. ama siz yokmusunuz gibi muhabbet etmeleri, hic gorusmemis gibi birbirlerinin iclerine dusmeleri saygisizlik olmus. abla-kardes olalim onemli degil. orda ilk defa tanistigin bir insan var, hic umrunda degilse bile onu tanimaya calisiyormus gibi yapip, dikkatimi ona verirdim ben olsam. burda sevgiliniz de ablasi da suclu. ayni sekilde size hoscakal dememesi de yanlis olmus.

"ya ben oradayım ve bunu diyor kaldım öyle sonra konuşmaya çalıştı falan benim bir bağrışım vardır kardeşim kulaklarını kapar bütün bina duyar buna bir bağırdım sen ne yaptığını sanıyrsun diye ben bile sesimden korktum sonra sus ilgimi dağıtıyorsun hava karlı olduğu için arada dengesi kayboluyormuş sustum konuşturmaya çalıştı sadece sustum evin önüne geldi ve indim eve gidip sadece ağladım hayallerim yıkılmıştı çok kötüydümsenağlama

işte böyle kızlar ablası ne zaman görüşülecek olsa direk sorun oluyor ben mi büyütüyorum acaba diye düşünüyorum benmi bu sorunu yapıyorum çünkü diyorki hani ablam çok saf düşünüyor sen fesatsın sonra bende doğal oalrak git ablanla mutlu mesut yaşa ablanla sevgilin arasındaki farkı bilmiyorsan ablanla ol diyorum olay büyüyor hep ablası sorun mu oalcak kızlar benim buradaki hatalarım nedir olay tam bu bir yol gösterin lütfenn"

Çok ayıplmaz:

Son düzenleme:
ya işte olayı baştan almıştım yanlış anlaşılma olmasın diye özellikle ama çok uzun olduğu için sildim kıskançlık yok yani kıskanmam genelde kıskanılcak bir durum yok ama oradaki his öyleki ben çok önem veriyorum yanlış sanırım sizde öye dediğinize göre ama şu önde oturma durumunda hassasım yanlışta olsa uyarmıştım ama sevgilim bildiği halde bunları yapınca ağrıma gitti tabiki sen çık sevgilim oturacak denmez ama o ortam oluşmamalıydı gibi geliyor alındığım şu aslında yani hassas olduğum konuya dikkat edilmesi gerekirdi gibi geliyor bilmiyorum

olayı çok yanlış yerden almışsın ilk defa sevdiğime onu gösterdim yani cadoloz biri değil kötü bir şey yaşasam dahi susuarım ama bana çok dokunduğu bide bunu anlamayıp devam etmesi hiçmişim gelince hani çoğu insanda olur ya mideden üzüldün mü sesini kontrol edemezsin onun için o kadar ses çıtkı bide bana dediğimi davranmayınca oradaki histen dolayı öyle dedim pişman oldum sonra ama o kızgınlıkla söylenen bir şey

ama sen sunu anlamiyorsun, sirf sen hassassin diye sevgilin ablasini arkaya gonderseydi, ablasinin tavri sana toptan beter olurdu... ayrica genelde ortada yasca buyuk akraba varsa, on koltuk onlara teklif edilir...

öldüm gülmekten siz şu farkı hala anlamadınız canım benim o sevgilinin ABLASI sen sevgilisisin tabiki ablasına düşkün olucak . çok abartmışsin birde çok kaprislisin sanırım sen yok üstüm böyleydi bekledim arabadan inmedi ne var yani arabaya binip surat asmadan konuşsan sonuçta ablasının bir hatası yok bence çok an fazla abartmışın arada söz nişan bile yok sanırsam

evet haklısın burada sen böyle diyince o anda şunu fark ettim o zamana kadar hiç görüşmedim şimdi hiç istemediğim en kötü olduğum bir günde buluşturuyor bizi sinirleniyorum doğal olarak sonra 45 dk beklemekle donmak sonrada hassam olduğum bir konuda böyle bir şey görüyorum buda doğal olarak pireyi deve yapmama sebep oluyor olay aslında tamamen bundan kaynaklanıyor sanırım

dünün görüntüsü bugün ne başına geleceğin habercisidir yani ilerdede hep gıcıklık yapacak ablası buna hazır ol derim yoksa hep üzülen sen olacaksın gibi ,alsanaalsanasmile

yada çok üzlmiyeceğim diyorsan açık açık konuş hani senin durumun

tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok

senin durumunda böyle olmuş ,

açık açık konuş halen böyle tavırları küstah ise sende aynısı cevaben ve hareketinle
ona iade et
yasakkelime

gülünecek bir şey bulamadım ben ama sizi eğlendirdim sanırım iyi ne mutlu o zaman .
ne olursa olsun ben sonuçta üzülmüşüm birinin bana gülmesini değilde yanlışta olsam yol göstermesini beklerdim yargılamasını değil
üstelik kaprisli değilim hiç doğru düzgün görüşmediğiniz birisinin yanına gidiceksiniz üstelik gelin gördükleri biriyle görüşeceksiniz ona karşı saygı diye görürüm ben örfüm adetim odur karşımdakine saygı amaçlı güzel görünmek isterim bu nedenle önemlidir.
üstelik sevdiğim sözlüm olur ortada bir söz var

teşekkür ederim yorumun için gerçekten
yok sevgilime söyledim zaten hani rahatsızım ama kafamda yaptıkları kaldı bende paylaşarak yanlışsam kendimi tamir etmek istedim

ben evli bir erkek kardeşi olan ablayım;
öncesinde ;hiç kimse için ne kadar beklediği beni ilgilendirmez arabadan inipte merhaba demem bende bayanım bayan bayana erkek nezaketi gösrtermez insan donmuşsa kendini arabaya atar karşılıklı merhabalaşılır. ortam buluşma ortamı değil ki inipte tokalaşayım. bu durumda ön koltuk vs lafını bile etmiyorum.
birde o kapı çarpma durumunda ben olsaydım eğer sizin derdiniz ner beni ilk defa görüyorsunuz paylaşamayıp taşırdığınız bu gerginlik nerdir diye sorardım. ister darılsınlar ister darılmasınlar. yanıma ilk defa eglen biri bu yapıyorsa benımde çenem boş durmaz yani.
ben kardeşimin sevgilileriye tanıştığım zaman onalrı gelin adayı yok bilmem ne diye görmem ve bunu onlara belli ederim. onlar birlikte olan bi çift her şey kısmet kimseyi tiribe sokmaya kandırmaya gerek yok. olacağına varır. hoşlanmadıklarımla görüşmedim. hoşlandıkalrıma abla oldum. kardeşim olmadan bile buluştuklarım var. ama kimseyi amanda bize gelinmiş amanda karşımdaki ben ablayım diye 3,5 olmuş yok tavır almış diyemem.ben rahatım onalrda rahat olsun.
bende evlenmeden önce erk. ark. ailesiyel tanışmaya gittiğimde onlara damat adayı ailesi gözüyle bakmadım banda da gelin gözüyle bakılmasını istemedim. sadece birbirimizin hayatındayız karşılıklı tanışalım siluetimizi bilelim.
bence siz biraz heyecan birazda gerginlik yapmışsınız. ama yok önde oturdu yok bilmem ne dedi derseniz kusura bakmayın ama onlar kardeş önce siz sevgili ile abla arasında farkı görün. o abla sizin sevgilinize bağırsa nedeni siz olsanız ne yaparsınız.

peki örfünüzde adetinizde sözlünüzün ablasının yüzüne bakmamak surat asmak saçma cvplar vermek arkaya geçmedi diye trip atmak da mı var ? böyle ufak şeylerden kavga çıkartırsan evlenemeyebilirsinde o kişiyle. senin ailenden birine sözlün böyle davransa çokmu hoşuna gider biraz olayları tart bence. güzelliğinizi gayet iyi göstermişsiniz surat asarak.

yo yo kendinize bile itiraf edemiyorsunuz ama çok ciddi boyutta kıskanmışsınz, öyle ki buraya ablasına söylediği"kraliçem"i bile büyük harfle yazarak sinirinizi göstermişsiniz.
valla bazen düşünüyorum da 25 yaşında erkek kardeşim var, canım da der, bitanem ablam da der. gelin adayının bu laflara canı sıkılacaksa keyfi bilir valla. kusura bakmayın yaptığınız kapris. hem tabi ki ablasıyla mutlu mesut yaşayacak, ablası onun hayatında hep var olacak değil mi? sıfat kargaşası yapmasak hayatımız daha bir güzel olmaz mı aslında hı :1closedeyes:

allahım ne kadar çok abartmışsın ya, anaokulu çocukları gibiisin:1shok:
allah kardeşime senin gibi gelin vermesin diye dua ettim vallaakannehirakannehir
ne varsa bunda bu kadar bağırıp çağırıp trip atacak
:bbo:

işte bu yazıdan sonra başka bişey demiyorum tebrik ederim:1hug:

kuzum kaç yaşındasınız?15 mi:)

arkaya niye geçsin önde gelmiş kız tabiki oturmaya devam edicek sana yer verecek değil...

sen oturacaksın diye arkadamı gelseydi erkek arkadşında özel şoförü gibi dururdu..

bu takıntıdan kurtulun ister önde ister arkada gittiğiniz yer aynı yer:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…