- Konu Sahibi papatyaaaaa
-
"ya ben oradayım ve bunu diyor kaldım öyle sonra konuşmaya çalıştı falan benim bir bağrışım vardır kardeşim kulaklarını kapar bütün bina duyar buna bir bağırdım sen ne yaptığını sanıyrsun diye ben bile sesimden korktum sonra sus ilgimi dağıtıyorsun hava karlı olduğu için arada dengesi kayboluyormuş sustum konuşturmaya çalıştı sadece sustum evin önüne geldi ve indim eve gidip sadece ağladım hayallerim yıkılmıştı çok kötüydümsenağlama
işte böyle kızlar ablası ne zaman görüşülecek olsa direk sorun oluyor ben mi büyütüyorum acaba diye düşünüyorum benmi bu sorunu yapıyorum çünkü diyorki hani ablam çok saf düşünüyor sen fesatsın sonra bende doğal oalrak git ablanla mutlu mesut yaşa ablanla sevgilin arasındaki farkı bilmiyorsan ablanla ol diyorum olay büyüyor hep ablası sorun mu oalcak kızlar benim buradaki hatalarım nedir olay tam bu bir yol gösterin lütfenn"
Çok ayıplmaz:
öldüm gülmekten siz şu farkı hala anlamadınız canım benim o sevgilinin ABLASI sen sevgilisisin tabiki ablasına düşkün olucak . çok abartmışsin birde çok kaprislisin sanırım sen yok üstüm böyleydi bekledim arabadan inmedi ne var yani arabaya binip surat asmadan konuşsan sonuçta ablasının bir hatası yok bence çok an fazla abartmışın arada söz nişan bile yok sanırsam
dünün görüntüsü bugün ne başına geleceğin habercisidir yani ilerdede hep gıcıklık yapacak ablası buna hazır ol derim yoksa hep üzülen sen olacaksın gibi ,alsanaalsanasmile
yada çok üzlmiyeceğim diyorsan açık açık konuş hani senin durumun
tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok
senin durumunda böyle olmuş ,
açık açık konuş halen böyle tavırları küstah ise sende aynısı cevaben ve hareketinle
ona iade et yasakkelime
gülünecek bir şey bulamadım ben ama sizi eğlendirdim sanırım iyi ne mutlu o zaman .
ne olursa olsun ben sonuçta üzülmüşüm birinin bana gülmesini değilde yanlışta olsam yol göstermesini beklerdim yargılamasını değil
üstelik kaprisli değilim hiç doğru düzgün görüşmediğiniz birisinin yanına gidiceksiniz üstelik gelin gördükleri biriyle görüşeceksiniz ona karşı saygı diye görürüm ben örfüm adetim odur karşımdakine saygı amaçlı güzel görünmek isterim bu nedenle önemlidir.
üstelik sevdiğim sözlüm olur ortada bir söz var
ben evli bir erkek kardeşi olan ablayım;
öncesinde ;hiç kimse için ne kadar beklediği beni ilgilendirmez arabadan inipte merhaba demem bende bayanım bayan bayana erkek nezaketi gösrtermez insan donmuşsa kendini arabaya atar karşılıklı merhabalaşılır. ortam buluşma ortamı değil ki inipte tokalaşayım. bu durumda ön koltuk vs lafını bile etmiyorum.
birde o kapı çarpma durumunda ben olsaydım eğer sizin derdiniz ner beni ilk defa görüyorsunuz paylaşamayıp taşırdığınız bu gerginlik nerdir diye sorardım. ister darılsınlar ister darılmasınlar. yanıma ilk defa eglen biri bu yapıyorsa benımde çenem boş durmaz yani.
ben kardeşimin sevgilileriye tanıştığım zaman onalrı gelin adayı yok bilmem ne diye görmem ve bunu onlara belli ederim. onlar birlikte olan bi çift her şey kısmet kimseyi tiribe sokmaya kandırmaya gerek yok. olacağına varır. hoşlanmadıklarımla görüşmedim. hoşlandıkalrıma abla oldum. kardeşim olmadan bile buluştuklarım var. ama kimseyi amanda bize gelinmiş amanda karşımdaki ben ablayım diye 3,5 olmuş yok tavır almış diyemem.ben rahatım onalrda rahat olsun.
bende evlenmeden önce erk. ark. ailesiyel tanışmaya gittiğimde onlara damat adayı ailesi gözüyle bakmadım banda da gelin gözüyle bakılmasını istemedim. sadece birbirimizin hayatındayız karşılıklı tanışalım siluetimizi bilelim.
bence siz biraz heyecan birazda gerginlik yapmışsınız. ama yok önde oturdu yok bilmem ne dedi derseniz kusura bakmayın ama onlar kardeş önce siz sevgili ile abla arasında farkı görün. o abla sizin sevgilinize bağırsa nedeni siz olsanız ne yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?