takkedustukelgorundu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Mart 2017
- 356
- 189
- 53
- 33
- Konu Sahibi takkedustukelgorundu
-
Eski konunuzu baz alarak söylüyorum 4 aylık ilişki için aileyi karşı almaya gelmez.
Eski konunuzu hatırladım 3 ay demiştiniz eski sevgili sorunları vardı sanırım.onun oncesıde var ama ...
kacmak ne ya?? akliniz karismis ikinizinde. siz neden cocugu arayip vermiorlar diorsun.devlet memuru kendisi işi iyi çok şükür çıkarılma gibide bi durum söz konusu değil kuzeni orda müdür çünkü.
senin yuzunfen.gozu.kararmis.genc erkek iste... o da ne yapacagini bilmiyor demek.ki.. siz azicik daha olgunlasin. ve evlenme isteme isini erteleyin.ama erkek arkadasımı aksam zorla aratcaklar bana senı sevmıyorum arama benı dedırtmek ıcın bende bunu soyledım ona dedım boyle dedırtcekler ama ben senı sveıyorum ortam durulana kadar en azından rahat bırakana kadar benı dedım oda ay sonuna kadar sure verıyorum baktın ıkna olmuyorlar kac gel alıyım senı dedı o yuzden kararsızım ve gozu karadır gercekten.
birliktelik.suresi cok.kisa. yaslar kucuk.olgunluk az. aileler huy suy olarak da az farklilarsa bu.is olmaz demislerdir.ailen neden istemiyor sebep ne?
işsiz güçsüz bi tipse tabiki hayır diyecekler.
ben ne olursa olsun aileni dinle derim.
önümde sadece 2 haftam var ve o surede nasıl onu unutamadıgımı hala onu ıstedıgımı anlatabılrıım ıkna etmek amaclı?
ben o aptal hatayı kendim yaptım 8 senelikte evliyim barıstık ama en ufak bisey icin bile icimde öfke birikti seviyosum cok guzel hepımız severek evleniyoruz valla suan yasım 30 simdikı aklım olsa kimse icin bırak kacmayı kavga bile etmem ayyy biz cok uyumluyuz biz asla kavga etmicez faso fisosunada inanmayaklaşık 5 6 aylık bir ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz aileler geldi geçen hafta ama ailem hiç beğenmedi onları ve beni vermek istemiyorlar ayrıl diyorlar. ama biz birbirimizi çok seviyoruz en son ailem pazar gunu vermeyiz seni dediler ve son sözlerini söylediler bende bunu erkek arkadasıma anlattım oda annesiyle konustu sen nasıl tavır sergıledın neden boyle karsı cıkıolar daha sonra ablamı aradı ve ablamda cok ustune gıdınce eger sevdıgım ıstıyorsa kımseye soz dusmez alırım onu demıs daha sonra bayagı bır tartısma falan oldu evde aksam erkek arkadasımı aılem arıyor annem konusuyor anneme kızınız ıstıyor bız bırbırımızı sevıyoruz sız engel olamazsınız kımsınız dıo evet burda yanlıs kelıme kullanmıs kabul edıyorum ama bızı ayırmaya calıstıkları ıcın cıldırmıs durumda kalkıp evıme gelıcekmıstı ama aılesı tutmus ve ben gelme dedım ve o aksam evde sıddette gordum kapılar ustume kıtlendı ve sevdıgım adam bana kac gel bana alıyım senı dıo ama ben arada kaldım gıtsem aılem arkada kalcak gıtmesem sevdıgımı kaybetcem gercekten cok sevıyoruz ve dun babası aramıs aılemı konusmus kesınlıkle hayır dıo aılem erkek arkadasımın aılesıde sevıosa kız senı gelsın kızımız olsun ayrılmayın konus demıs sızce ne yapmalıyım bana bır akıl verın ama cok sevıyorum onu gunlerdır bırsey yemıyorum aglıyorum sureklı bana yardımcı olurmusunuz? teşekkür ederim şimdiden herkese...
evet sordum bana dedıklerı tek cevap aılesı donuk hıc sıcakkanlı degıl annesı sen onlarla yapamazsın aılemıze sokmayız oyle ınsanları bence bu gecerlı bır sebep degıl varsada sebeplerı bana soylemıyorlar
5-6 aylık ilişkide tanışmak hatalı
İlk geldiklerinde söz nişan muhabbeti bekleyen annen hatalı
Kv donuk ise dağa iyi kızıma karışmaz işte ne güzel demeyen annen hatalı
Hemen celallenip herkese saran sevgilin hatalı
Şimdiden dört yanlış oldu bir doğru gitti bile
Aceleniz neden
Bekleyin azıcık sakinleşin ailen bence başka bir nedenle olmaz diyor Kv susmuş oturmuş diye kız vermemek olmaz
Giyimlerini tavırlarını memleketlerini din ırk mezhep vs vs bir başka şeylerini beğenmemişlerdir
Pat diye mi geldiler önce yumuşak geçiş yapmak lazım bu işlerde, beklentiler yüksek ise şaşırıyor insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?