Sevdiğimin nişanlanlısı bu nişanı atar mı?

HaticeAli15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
1
-15
1
30
Merhaba, her kese iyi günler dilerim. Benim hikayem şöyle. 2 yıl önce çalıştığım yerde iş arkadaşımla bir birimizi sevdik. Yani 5-6 ay iş arkadaşı gibi tanıdık bir birimizi sonrasında garip bir şekilde sevgili olduk. İlk o sevdi, bense zamanla çok sevdim. 1 yıl sevgili olduk ama bu çocuk cesaretsiz olduğu için geçen ay ailesi söylediği kızla nişanlandı. 1 ay boyunca da tik tok hesabımı izledi durdu, her yerden de takipleşiyorduk, çıkarmadık yani. Numaralarımız da hala duruyor. Ben 1 ay yazmadım, zamanla whatsapp durumlarımı beğenmeye başladı, ben yine yazmadım. Neyse sonra bu aniden, sabah sabah bana yazdı, hal hatır sordu, ben de kısa kısa cevaplar verdim. Sonda da özlediğini dedi ama bende "nişanlı biriyle sevgili gibi konuşamam" dedim. O kızı hiç ama hiç sevmiyor, beni severek nişanlandı, o kıza da haksızlık aslında ama aileler dedi diye nişanlandı. Bilirsiniz köy insanlarının düşüncesi biraz farklı, kendi tanıdıkları, akrabaları ile evlendiriyorlar. Korkak olduğu için de nişan atamıyor, akrabalar falan ne der düşüncesiyle. Acaba o kız onu sevmediyini anlayıp bundan ayrılırmı, acaba nişan atılırmı? Bir ümit var içimde. Resmen bir birimizi seviyoruz ama korkaklığına her kesi kurban etmiş durumda. Bu gibi hikaye yaşayan, duyan oldumu? Dönermi? Çok üzülüyorum

Böyle bir umuda bağlanmanız aşırı saçma geldi bana

Günümüzde kimse cesaretsiz olduğu için sevmediği biriyle nişanlanmaz. Sözler değil davranışlar önemlidir. Bu nedenle onu sevmeyip sizi sevdiğinden çok da emin olmayın derim. Başkasıyla nişanlanan birini de bir dakika dahi düşünmem.

Zavallı kızcağız. Güya nişanlanmış da evlenecek.
O hikaye öyle devam eder.
Nişanlıyken konuşur sizinle zorla nişanlandım der. Sonra evlenir zorla evlendim der. Bir de çocuk olur ailem çok baskı yaptı der.
Karşınızdaki adam olsa zaten baştan kabul etmezdi nişanı. Kabul etmiş nişan takmış bu neyin tatavası artık?

Korkak mi ? Saka misiniz siz boyle bir adami sevdiginiz icin kendinizden utanmalisiniz. Gercekten silüet olarak adam yerine koyabiliyor musunuz bu kisiyi ? Sizi seviyormus falan filan rüya görüyosunuz. Köy kafasiymis , silah mi dayamislar ezige evlen diye? Hadi nisanlisi birakti gercekten bu kisiyi yaninizda gezdirir misiniz? Bazi kadınlar cidden fragmani goruyolar aldatilinca deger gormeyince napim al iste bak siz onceden gormussunuz. Yarin bigun ailesi sizinle evli oldugnda koy bunu kapinin onune dese yüzünuze bakmaz bu adam. Bi kendinize gelin ya

Güya ailesinden korkusuna sizle sevgiliyken başkasıyla nişanlanam, sizi takip edip, mesaj atan eski sevgiliye üzülün, dönsün diye bekleyin tabi.
İnsallah öyle olur, nişanlı kız kurtulur, sizde birbirinize kavuşursunuz, bu ultra ahlaklı bey tam size layık gibi duruyor.

Resmen bir birimizi seviyoruz
ailesinden korkarak evlenen, korkarak çocuk yapar sende beklediğinle kalırsın
Adam nişanlı kızı kandırıyor sen nişanlı birini bekliyorsun ortada kandırılan bir kız var yazık hala umut bekliyorsun!!!

Aile faciası çıkar işin sonunda, nişan atılır ama size de yaramaz. Tehlikeli işler peşindesiniz, o aklınızdakini ben biliyorum unutun onu.

Korkak erkek yoktur yeterince sevmeyen erkek vardir, bu cins karisik degil inaninin gercekten sevse siz nisanli olurdunuz

Keşke nişanı atsa size dönse de herseyden bi haber masum nişanlı,o mal tekstil kazonavasından kurtulsa

Hayir ayrilmaz evlenir. 3 tane de cocuk yapar. Sen de metres metres takilirsin. Aferim muthis hayat tercihleri.

30 yaşında mısınız gerçekten?

adamla mevsimlik tarım işçisi olarak tarlada ürün toplarken tanışmadıysanız şayet adam gayet ailesinden ayrı işi gücü olan bir adam
o "köylü" "aileye bağımlı" gibi durumları yok, hoş köylü olup ailesiyle yaşayan dünya kadar kuzenim var kimse de sevmeden zorla filan evlenmedi
hele bir de erkek olacak yaşı 30 civarı olacak, iyi kötü bir işi gücü olacak da zorla evlenecek

bakın benim 18 yaşında -evet 18 yaşında- köyde, ailesiyle yaşayan erkek kuzenim vardı (şı anda 25 olmuştur yaşı)
kızın biriyle cidden pancar çapasında konuşmuşlar
kız komşu köyden
o da 17 yaşında filan bunlar öyle masumane konuşuyorlarmış, hemen evlenme gibi bişey yok, bizde 18 19 yaşında evlenilmez

bu kızı babası kumar borcuna babası yaşında bir adama satmaya kalkar akşam
kız gece yola çıkar sabaha kalmadan bizim köyde, bildiğiniz kaçmış. bizimkiler önce bi şok oldular sonra babayı yapma etme kızı yakma dediler (adam şikayetçi olmuştu) ikna ettiler yaptılar düğün dernek evlendirdiler bunları.

17 yaşındaki kızlar zorla evlenmiyor artık kısacası, çok çok ekstrem şeyler olmadıkça.

ha hakketen başına silah dayayıp gerdeğe sokacaklarsa sizin masum aşkitonuzu siz de dua edin ki böyle bir pısırıktna kurtulmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…