- 3 Temmuz 2025
- 1
- -15
- 1
- 30
- Konu Sahibi HaticeAli15
-
Böyle bir umuda bağlanmanız aşırı saçma geldi banaMerhaba, her kese iyi günler dilerim. Benim hikayem şöyle. 2 yıl önce çalıştığım yerde iş arkadaşımla bir birimizi sevdik. Yani 5-6 ay iş arkadaşı gibi tanıdık bir birimizi sonrasında garip bir şekilde sevgili olduk. İlk o sevdi, bense zamanla çok sevdim. 1 yıl sevgili olduk ama bu çocuk cesaretsiz olduğu için geçen ay ailesi söylediği kızla nişanlandı. 1 ay boyunca da tik tok hesabımı izledi durdu, her yerden de takipleşiyorduk, çıkarmadık yani. Numaralarımız da hala duruyor. Ben 1 ay yazmadım, zamanla whatsapp durumlarımı beğenmeye başladı, ben yine yazmadım. Neyse sonra bu aniden, sabah sabah bana yazdı, hal hatır sordu, ben de kısa kısa cevaplar verdim. Sonda da özlediğini dedi ama bende "nişanlı biriyle sevgili gibi konuşamam" dedim. O kızı hiç ama hiç sevmiyor, beni severek nişanlandı, o kıza da haksızlık aslında ama aileler dedi diye nişanlandı. Bilirsiniz köy insanlarının düşüncesi biraz farklı, kendi tanıdıkları, akrabaları ile evlendiriyorlar. Korkak olduğu için de nişan atamıyor, akrabalar falan ne der düşüncesiyle. Acaba o kız onu sevmediyini anlayıp bundan ayrılırmı, acaba nişan atılırmı? Bir ümit var içimde. Resmen bir birimizi seviyoruz ama korkaklığına her kesi kurban etmiş durumda. Bu gibi hikaye yaşayan, duyan oldumu? Dönermi? Çok üzülüyorum
Günümüzde kimse cesaretsiz olduğu için sevmediği biriyle nişanlanmaz. Sözler değil davranışlar önemlidir. Bu nedenle onu sevmeyip sizi sevdiğinden çok da emin olmayın derim. Başkasıyla nişanlanan birini de bir dakika dahi düşünmem.Merhaba, her kese iyi günler dilerim. Benim hikayem şöyle. 2 yıl önce çalıştığım yerde iş arkadaşımla bir birimizi sevdik. Yani 5-6 ay iş arkadaşı gibi tanıdık bir birimizi sonrasında garip bir şekilde sevgili olduk. İlk o sevdi, bense zamanla çok sevdim. 1 yıl sevgili olduk ama bu çocuk cesaretsiz olduğu için geçen ay ailesi söylediği kızla nişanlandı. 1 ay boyunca da tik tok hesabımı izledi durdu, her yerden de takipleşiyorduk, çıkarmadık yani. Numaralarımız da hala duruyor. Ben 1 ay yazmadım, zamanla whatsapp durumlarımı beğenmeye başladı, ben yine yazmadım. Neyse sonra bu aniden, sabah sabah bana yazdı, hal hatır sordu, ben de kısa kısa cevaplar verdim. Sonda da özlediğini dedi ama bende "nişanlı biriyle sevgili gibi konuşamam" dedim. O kızı hiç ama hiç sevmiyor, beni severek nişanlandı, o kıza da haksızlık aslında ama aileler dedi diye nişanlandı. Bilirsiniz köy insanlarının düşüncesi biraz farklı, kendi tanıdıkları, akrabaları ile evlendiriyorlar. Korkak olduğu için de nişan atamıyor, akrabalar falan ne der düşüncesiyle. Acaba o kız onu sevmediyini anlayıp bundan ayrılırmı, acaba nişan atılırmı? Bir ümit var içimde. Resmen bir birimizi seviyoruz ama korkaklığına her kesi kurban etmiş durumda. Bu gibi hikaye yaşayan, duyan oldumu? Dönermi? Çok üzülüyorum
Zavallı kızcağız. Güya nişanlanmış da evlenecek.Merhaba, her kese iyi günler dilerim. Benim hikayem şöyle. 2 yıl önce çalıştığım yerde iş arkadaşımla bir birimizi sevdik. Yani 5-6 ay iş arkadaşı gibi tanıdık bir birimizi sonrasında garip bir şekilde sevgili olduk. İlk o sevdi, bense zamanla çok sevdim. 1 yıl sevgili olduk ama bu çocuk cesaretsiz olduğu için geçen ay ailesi söylediği kızla nişanlandı. 1 ay boyunca da tik tok hesabımı izledi durdu, her yerden de takipleşiyorduk, çıkarmadık yani. Numaralarımız da hala duruyor. Ben 1 ay yazmadım, zamanla whatsapp durumlarımı beğenmeye başladı, ben yine yazmadım. Neyse sonra bu aniden, sabah sabah bana yazdı, hal hatır sordu, ben de kısa kısa cevaplar verdim. Sonda da özlediğini dedi ama bende "nişanlı biriyle sevgili gibi konuşamam" dedim. O kızı hiç ama hiç sevmiyor, beni severek nişanlandı, o kıza da haksızlık aslında ama aileler dedi diye nişanlandı. Bilirsiniz köy insanlarının düşüncesi biraz farklı, kendi tanıdıkları, akrabaları ile evlendiriyorlar. Korkak olduğu için de nişan atamıyor, akrabalar falan ne der düşüncesiyle. Acaba o kız onu sevmediyini anlayıp bundan ayrılırmı, acaba nişan atılırmı? Bir ümit var içimde. Resmen bir birimizi seviyoruz ama korkaklığına her kesi kurban etmiş durumda. Bu gibi hikaye yaşayan, duyan oldumu? Dönermi? Çok üzülüyorum
ailesinden korkarak evlenen, korkarak çocuk yapar sende beklediğinle kalırsınResmen bir birimizi seviyoruz
Aile faciası çıkar işin sonunda, nişan atılır ama size de yaramaz. Tehlikeli işler peşindesiniz, o aklınızdakini ben biliyorum unutun onu.Merhaba, her kese iyi günler dilerim. Benim hikayem şöyle. 2 yıl önce çalıştığım yerde iş arkadaşımla bir birimizi sevdik. Yani 5-6 ay iş arkadaşı gibi tanıdık bir birimizi sonrasında garip bir şekilde sevgili olduk. İlk o sevdi, bense zamanla çok sevdim. 1 yıl sevgili olduk ama bu çocuk cesaretsiz olduğu için geçen ay ailesi söylediği kızla nişanlandı. 1 ay boyunca da tik tok hesabımı izledi durdu, her yerden de takipleşiyorduk, çıkarmadık yani. Numaralarımız da hala duruyor. Ben 1 ay yazmadım, zamanla whatsapp durumlarımı beğenmeye başladı, ben yine yazmadım. Neyse sonra bu aniden, sabah sabah bana yazdı, hal hatır sordu, ben de kısa kısa cevaplar verdim. Sonda da özlediğini dedi ama bende "nişanlı biriyle sevgili gibi konuşamam" dedim. O kızı hiç ama hiç sevmiyor, beni severek nişanlandı, o kıza da haksızlık aslında ama aileler dedi diye nişanlandı. Bilirsiniz köy insanlarının düşüncesi biraz farklı, kendi tanıdıkları, akrabaları ile evlendiriyorlar. Korkak olduğu için de nişan atamıyor, akrabalar falan ne der düşüncesiyle. Acaba o kız onu sevmediyini anlayıp bundan ayrılırmı, acaba nişan atılırmı? Bir ümit var içimde. Resmen bir birimizi seviyoruz ama korkaklığına her kesi kurban etmiş durumda. Bu gibi hikaye yaşayan, duyan oldumu? Dönermi? Çok üzülüyorum
Korkak erkek yoktur yeterince sevmeyen erkek vardir, bu cins karisik degil inaninin gercekten sevse siz nisanli olurdunuzMerhaba, her kese iyi günler dilerim. Benim hikayem şöyle. 2 yıl önce çalıştığım yerde iş arkadaşımla bir birimizi sevdik. Yani 5-6 ay iş arkadaşı gibi tanıdık bir birimizi sonrasında garip bir şekilde sevgili olduk. İlk o sevdi, bense zamanla çok sevdim. 1 yıl sevgili olduk ama bu çocuk cesaretsiz olduğu için geçen ay ailesi söylediği kızla nişanlandı. 1 ay boyunca da tik tok hesabımı izledi durdu, her yerden de takipleşiyorduk, çıkarmadık yani. Numaralarımız da hala duruyor. Ben 1 ay yazmadım, zamanla whatsapp durumlarımı beğenmeye başladı, ben yine yazmadım. Neyse sonra bu aniden, sabah sabah bana yazdı, hal hatır sordu, ben de kısa kısa cevaplar verdim. Sonda da özlediğini dedi ama bende "nişanlı biriyle sevgili gibi konuşamam" dedim. O kızı hiç ama hiç sevmiyor, beni severek nişanlandı, o kıza da haksızlık aslında ama aileler dedi diye nişanlandı. Bilirsiniz köy insanlarının düşüncesi biraz farklı, kendi tanıdıkları, akrabaları ile evlendiriyorlar. Korkak olduğu için de nişan atamıyor, akrabalar falan ne der düşüncesiyle. Acaba o kız onu sevmediyini anlayıp bundan ayrılırmı, acaba nişan atılırmı? Bir ümit var içimde. Resmen bir birimizi seviyoruz ama korkaklığına her kesi kurban etmiş durumda. Bu gibi hikaye yaşayan, duyan oldumu? Dönermi? Çok üzülüyorum
Keşke nişanı atsa size dönse de herseyden bi haber masum nişanlı,o mal tekstil kazonavasından kurtulsaMerhaba, her kese iyi günler dilerim. Benim hikayem şöyle. 2 yıl önce çalıştığım yerde iş arkadaşımla bir birimizi sevdik. Yani 5-6 ay iş arkadaşı gibi tanıdık bir birimizi sonrasında garip bir şekilde sevgili olduk. İlk o sevdi, bense zamanla çok sevdim. 1 yıl sevgili olduk ama bu çocuk cesaretsiz olduğu için geçen ay ailesi söylediği kızla nişanlandı. 1 ay boyunca da tik tok hesabımı izledi durdu, her yerden de takipleşiyorduk, çıkarmadık yani. Numaralarımız da hala duruyor. Ben 1 ay yazmadım, zamanla whatsapp durumlarımı beğenmeye başladı, ben yine yazmadım. Neyse sonra bu aniden, sabah sabah bana yazdı, hal hatır sordu, ben de kısa kısa cevaplar verdim. Sonda da özlediğini dedi ama bende "nişanlı biriyle sevgili gibi konuşamam" dedim. O kızı hiç ama hiç sevmiyor, beni severek nişanlandı, o kıza da haksızlık aslında ama aileler dedi diye nişanlandı. Bilirsiniz köy insanlarının düşüncesi biraz farklı, kendi tanıdıkları, akrabaları ile evlendiriyorlar. Korkak olduğu için de nişan atamıyor, akrabalar falan ne der düşüncesiyle. Acaba o kız onu sevmediyini anlayıp bundan ayrılırmı, acaba nişan atılırmı? Bir ümit var içimde. Resmen bir birimizi seviyoruz ama korkaklığına her kesi kurban etmiş durumda. Bu gibi hikaye yaşayan, duyan oldumu? Dönermi? Çok üzülüyorum
Hayir ayrilmaz evlenir. 3 tane de cocuk yapar. Sen de metres metres takilirsin. Aferim muthis hayat tercihleri.Merhaba, her kese iyi günler dilerim. Benim hikayem şöyle. 2 yıl önce çalıştığım yerde iş arkadaşımla bir birimizi sevdik. Yani 5-6 ay iş arkadaşı gibi tanıdık bir birimizi sonrasında garip bir şekilde sevgili olduk. İlk o sevdi, bense zamanla çok sevdim. 1 yıl sevgili olduk ama bu çocuk cesaretsiz olduğu için geçen ay ailesi söylediği kızla nişanlandı. 1 ay boyunca da tik tok hesabımı izledi durdu, her yerden de takipleşiyorduk, çıkarmadık yani. Numaralarımız da hala duruyor. Ben 1 ay yazmadım, zamanla whatsapp durumlarımı beğenmeye başladı, ben yine yazmadım. Neyse sonra bu aniden, sabah sabah bana yazdı, hal hatır sordu, ben de kısa kısa cevaplar verdim. Sonda da özlediğini dedi ama bende "nişanlı biriyle sevgili gibi konuşamam" dedim. O kızı hiç ama hiç sevmiyor, beni severek nişanlandı, o kıza da haksızlık aslında ama aileler dedi diye nişanlandı. Bilirsiniz köy insanlarının düşüncesi biraz farklı, kendi tanıdıkları, akrabaları ile evlendiriyorlar. Korkak olduğu için de nişan atamıyor, akrabalar falan ne der düşüncesiyle. Acaba o kız onu sevmediyini anlayıp bundan ayrılırmı, acaba nişan atılırmı? Bir ümit var içimde. Resmen bir birimizi seviyoruz ama korkaklığına her kesi kurban etmiş durumda. Bu gibi hikaye yaşayan, duyan oldumu? Dönermi? Çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?