Sevdiğimin nişanlanlısı bu nişanı atar mı?

Ne kadar meraklısınız kanmaya,kandırılmaya.Yakında evlenir , ailesinin zoruyla gerdeğe girer yazık acıdım adama ,dünya da ondan daha dertli var mıdır????

mevsimlik tarım işçisi olarak
40483635748572 yıldır fındık işçisi geliyor bize
hepsi üniversite öğrencisi kızlı erkekli
çalışıp okul paralarını çıkarıp eylülde okula dönüyorlar
sonra da gayet memur meslektaşlarıyla evlenip düğüne çağırıyorlar
hangi köy hangi silah hangi baş hangi zorla
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

varsayalım ki doğru
bir korkağı sevebilecek misiniz cidden

biraz özsaygı lütfen

Korkak Ana kuzusu ve birey olmamış adam evlendiği kadınıda ailesine ezdirir. Koruyamaz kollayamaz bile. Biraz masum köylü bi tip. Yok köylüler böylemiş yok bilmem ne miş yıl 2025 kim kime zorla bişey yaptırabilir? Sanki o türk sen italyan mısın? :) Özürlümü sevdıgın kişi anlamadım. Sende de saflık varda adamın yaptığı tam şrfszlık senı bıraktı gitti onunlamı nişanlandı? Ben olsam o kızı bulur yazardım herseyi anlatırdım sonrada o adamı ortada bırakırdım çünkü ondan kocaaa baba oll maz.

O anlattığınız eski Türk filimleri nde oluyordu ya sevdigimi başkası aldı falan jsjsjs sevgi böyle birşey değil emin ol sevmiş olsa napar ne eder o yüzüğü takmazdi bu işin icinde başka bir iş var demedi deme

Korkak değil karaktersiz bence. Ailesinden korksa nişanlı olmasına rağmen sizinle konuşmaya cesaret edemezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…