Sevdiğimin nişanlanlısı bu nişanı atar mı?

Acaba o kız onu sevmediyini anlayıp bundan ayrılırmı, acaba nişan atılırmı? Bir ümit var içimde.
Nişanı atmayıp evlenirse beni sevdiği için boşanır mı sorusunu da sorarsınız siz. Ailemin zoruyla evlendim sevmiyorum, çocuk için ayrılamıyorum, aynı yatakta bile yatmıyoruz... Adam bu yalanları sıralar sizinle de gününü gün eder. Kaç kez yazdınız korkak diye. Bu ezik sünepelerle vaktinizi harcamayın. Nişanın bozulması için kızdan ümitlisiniz. Siz de biliyorsunuz ailesi ne derse o. Bu kızla nişanı bozulsa ailesi başka kız bulur. Sevsin veya sevmesin nişanlı adamla işiniz ne? İnsanların özel hayatlarına saygı duyun.

Nasıl bu kadar saftirik oluyosunuz anlamıyorum gerçekten. Ailesi istediği için nişan takar, gerdeğe girer çocukta yapar. Sizide stepne olarak bekletir yanda.
Erkekler sevdi mi gözü aile maile falan görmüyor valla çatır çatır nikahı kıyıyolar, sizi sevmemiş. Ayrıca o kızla sevgilidir o yalan dolan aile falan

Farz et atti, anasina babasina ben baskasini seviyorum sectiginizle evlenemem diyen adami napacaksin? Beraber manikure ağdaya falan gidilir boylesiyle ancak hayat kurulmaz.

Elinizin körü yani...Atılsa ne olacak aynısı senınde başına gelebılır empati kur engelle gıtsın senı sevseydı senle nişanlı olurdu

40 yaşındayım, 20 yaşında başıma geldi, babam beni zorla başkasıyla evlendiriyor dedi
aylar sonra çok pişmanım hala aklım sende dedi, o kızı hiç sevmiyorum dedi
şimdi o aynı kızla evli coluk cocuk. sahibi ben evliyim başkasıyla coluk cocuk sahibiyim (kocamı cok seviyorum, iyiki de o olmamış)

yalan söylüyor kaç !! onunla evlenecek ama içinde kalmışlar uğruna seni de kontrol etmek istiyor.
yapma etme eyleme, inan zamanla bazı şeyler için iyiki diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…