Sevdiğimin SEVGİLİSİ

hayvansevergenc1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
23
11
1
25
Arkadaşlar hepinize merhaba...
Bu saate konu açmam iyi mi kotu mu oldu bilmiyorum ama umarım aranızda yardım eden bırı çıkar

Ben 1 seneye yakındır bir çocuğa karşı bişeyler hissediyorum, bu arada size saçma gelecek belki ama cidden o çocuğu hiç görmedim.

Kendisi benim halamın sevgilisinin kuzenı oluyor aylar once sofrada konusurken bana '' seni x ile tanıştıralım'' demişlerdi. Ben onemsememiştim tanışmak çok istiyordum ama olur demeye çekınıyordum. o sıra açıkcası ama 1 ay sonra bakmak ıstedım profılıne sevgilisi olduğunu oğrendim çünkü biosunda en üstte o kızın baş harfi yazıyordu. Onun olduğu memlekete gittiğimiz zaman belki oda gelir diye beklerdım hep ama gelmedi biz gittiğimizde oda başka şehire gitmiş. Her gün baktım her saat baktım derken 10 ay geçti aradan. 4 gün once tekrar kontrol ettım yazmıyordu ayrıldılar dıye düşündüm takıpleşmeye başladık o gün en mutlu günümdü :)

bütün arkadaşlarıma sordum ne yazabılırım bir bahane bulun diye, çünkü selam naber gibi klasık bişey yazmak istemiyordum.
en sonunda x medyadan fotoğraf yollayıp hemen geri sildim sonra yanlışıkla oldu dedim konu konuyu açtı baya konuştuk 2 gün olmasına rağmen. Ama x medyasını bılırsınız biyografıye uzun bir şey yazınca ''Devamını Gör'' diye bir yazı çıkar ona tıkladım baktım hala sevgilisi var bu arada çocuk ile flortoz şekilde konuşmuyoruz kendisi dayısının benim halamla beraber oldugunu biliyor dayısı ıle halamda 3 senedır beraberler. Bızde arkadaş gibi konuşuyoruz kızlar ama çok uzuluyorum 10 ay bekledım belki de daha fazla hayaller kurdum bu çocukla olacağım dedim sabrettim bekledim ama şimdi boyle birşey çıktı karşıma.

Bir yandan diyorum ''Ceren sen bu cocuktan hoşlanıyorsun sevgilisine yazık kes konuşmayı''
Bir yandan diyorum ''Ceren sakin ol sadece arkadaşca konuşuyorsunuz, aranızda bir şey yok'

Ben bu çocuk ile konuştukça daha da bağlanıyorum konuşmayı kesmeyi denedim kendi içimde ama beceremıyorum sürekli fotoğraflarna bakıyorum. İki seçeneğim var ya konuşmayı kesicem ya arkadaşca devam edicem ama ilk seçeneği çok istemiyorum açıkcası lütfen yorumlarda bana fikir verin. bu ARADA İKİMİZİNDE YAŞI 18-19

Zeki Müren de bizi görecek mi

Cocuk uzun zamandir sevgilisinden ayrilmamis.İlk gordugunde de varmis şimdide var.Yani sen konusmayi brakmalisin.Gun gelicek smdiki hoslanti sevgi, ask olacak.Ondan sonda harap olur kalirsin.Yol yakınken iyisimi konusmayi kes.

Biz buna ergenlik ilerki yasalarda abowwwww diyorz

Ceren çok gençsin, huyunu suyunu bilmediğin, bir de sevgilisi olan birine karşı platonik hislerle harcama zamanını.
Aşk acısı çekeceksen bari karşılıklı aşktan çek derim.Sen yok yere kendini yiyip bitirirken, adam dünyadan bihaber ilişkisine devam ediyor.

Ah gençlik diyesim geldi , çok yaşlandim sanirim. Yaşin 18 kalbin pir pir nereye konacagini bilmiyor . Sevgilisi olan çocugu paldir küldür onun bile haberi olmadan sana yapistirmişlar . Sen sevgilisi oldugunu bile bile konuşmak istiyorsun. Yani bi ayrilsalar sana kalsa oh diyeceksin. Konu bastan sona hatalarla dolu . Karşina daha kimler çikacak platonik aşkla en güzel anlarini niye hiç ediyorsun. Birak iki sevgili tatli tatli yaşasin aşkini . Konuşmamalisin iradeni kullan iki kişinin arasinda 3.kişi olma derdin niye ? Bahar geldi yaz kapida gez eglen hayatina bak cocuga da takilip kalma cok zorsa engelle görme.

İlk seçeneği istemiyormuşsunuz ama konuşmayı kesmekten başka çare yok. Yaptığınız çok ayıp.
Hiç görmediğiniz birine bu kadar bağlanmanız da normal değil. Etrafta adam mı kalmadı? Okula gitmiyor musunuz?

ceren’e Konuşma oğlanla ayıp sevgilisi var diyoruz
Peki ya sevgilisi varken de
Ceren ile oğlan neden konuşuyor bu kadar muhabbeti ilerletiyor ??
Amann yaşlar 18,19 takılın kafanıza göre ..

Cerencim arkadaşça konuşuyoruz diyip kendini kandırmaya çalışıyorsun. Hoşlandığın birisi karşında ki. Belkide şu an sana yeşil ışık yaksa koşacaksın çocuğa sevgilisi var falan dinlemiyceksin. Bi düşün bakalım bu çocukla sevgili olsan sonra senin gibi biri çıksa gelse sevgilinden hoşlanıyo olsa hayatına girse naparsın. Olmaz demi canım. 18 yaş heycanı bol bi yaştır. İlerde anlıycaksın bu çocuğa karşı hiçbirşey hissetmediğini sadece takıntı yapmış olduğunu. Takipleşmeyi konuşmayı stalkı kes hayatına bak.

Hoşlandığın çocukla ne arkadaşlığından bahsediyosun? Niyetin arkadaş olmak değil ki olamazsın zaten. Basbaya ayrılsın diye sırada bekleyeceksin. Uzak dur unutursun.

Yaşın daha çok küçük.
Ama insanın kanı deli akar aşık olur yada olduğunu zanneder.
Asla unutma yaşattığını yaşamadan ölmezsin.
O kızla senn yüzünden ayrılırsa mutlu olucağını mı düşünüyorsun?
Olamazsın?
Yaşın küçük dedim ama insanlık yapmak için çokda küçük değilsin.
Konuşmayı kes öyle biri yokmuş gibi davran.
İlerde nasibinse zaten döner dolaşır seni bulur...

Senin çocuğun sevgilisi olduğunu bilmene rağmen konuşman ayrı yanlış çocuğun sevgilisi olmasına rağmen senle konuşması kocaman bir yanlış.. mutsuzluğun üstüne mutluluk kurulmaz sadece bunu söylüyorum.
Uzaktan seversen vicdanın rahat kalacaktır, öyle olmalı.

Kirici ve bir o kadar da buyuklerimden yardim aldigim bir konu oldu haklisiniz Ben arkadas olarak konusuyoruz diyorum AMA bu cocuga karsi hislerim var neticede. Hemcinsime bunu yapmam pek normal degil sizinde dediginiz gibi kendimi onun yerine koyarsam Ben yapamazdim hazmedemezdim. Sirf bu forumdaki insanlar dobra acik sozlu diye geldim buraya. Beni aydinlatan herkese cok tesekkur ediyorum yaptigim hos bir durum degildi Sabah uyandigi vakit ilk isim bunu soylemek olacak ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…