Sevdiğimin SEVGİLİSİ

Kim kime dum duma bir ilişki hikayesinin daha içine dalmış bulunmaktayız. Selamun aleykum.
Kız hiç görmediğin adama nasıl bağlandın önce onu anlat. Ruhaniler mi var aranızda nedir ? Ben 2 yıldır aynı yatağı paylaştığım adama zor bağlandımda ondan soruyorum.
Ayriyeten sevgilisinin günahı ne burada!
Derhal hımhızlı ilgiyi alakayı konuşmayı kesmelisin.
Yoksa yorumlarım daha can acıtıcı olabilir.

Sevgilisi varmış daha ne ya
Konuşma çocukla başka insan mi Yok
Senin sevgilin olsa aynı şekilde Başka bir kız musallat olsa hosuna gider mi?

Ya ben anlamadigim çocuk zaten bisi hissetse gelip der sen nie peşinden kosusuyorsun birak oluruna herşeyi hayırlısı neise o olur pesinden gitme demiyorum bende senn gibi bisi yaşadım sonunda sevgi kazandi tabiki ve esimle evlendim cookkk şükür ama hic bir zaman kosmadim hep bekledim benim farkima varmasini sonunda vardi. Sende bekle...

Bu çocukla sevgili olduğunu hayal et. Sonra da o çocuğun başka bir kızla "arkadaşça" konuştuğunu düşün. Buna empati diyorlar.

Ne diyecek ne yazacak bir şey bulamadım sana tek diyeceğim elalemin sevgilisine musallat olma

ya uzaktan unlulere asik olunur,
isiniz mi yok normal bir cocugu kafanizda buyutmussunuz de buyutmussunuz,
hem de sadece sosyal medyadaki yansimasina bakarak.

sevgili istiyorsaniz kendi cevrenize odaklansaniza.

yasiniz geregi anlattiklariniz sempatik geliyor,
ama karakteriniz bu yaslarda olusacak,
kendinize sayginiz olsun, sevgilisi olan kisilerin yedegi olmayi kendinize yakistirmayin hicbir zaman

Birini cok düşünürsen ya aşık olur ya nefret edersin. Hani ölüyü cok yikadin mi ya sey yapar ya sey gibi. Kendi kendine yarattigin derde bak. Cocuk seninle akrabasiniz diye konusuodur sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun.

Boyle, dunyada baska erkek yokmuscasina pusuda pembe hayallerle beklemen kayip zaman bence. Ayrica etik degil.
Fazla mi anlam yukledin bu adama?
Cok gencsin bence enerjini, duygusal zekani daha olumlu seylere yor.
Hayat kisa canim hele genclik...

10 ay bekledim demişsin ya cidden komik sin. Neyi bekledin ki adam hayatında sen fotoğraflara bakan modda.

senin yaşadığının bi benzerini yaşadım 2011 yılında birisini gördüm ve çokk beğendim aşık oldum ama asla söyleyemedim aynı senin gibi akrabalar falan vardı aramızda tabi o sırada onunda sevgilileri oldu ben üniversite okumaya gittim şehirden ayrılsamda asla ondan kopamadım ve okulun son senesi görücü usulu ile o çoçukla tanıştırılmak istendim tam arada 3 sene geçmişti hala seviyordum kabul ettim konuştuk anlaştık evlendim o kişi ile şimdi bi kızım var çok şükür yani demem o ki nasibinde varsa döner dolaşır sana geri gelir

10 ay boyunca fotoğrafına baktığınız,karşılıklı oturup iki saat sohbet bile etmediğiniz birini mi beklediniz gerçekten ? Siz şaka mısınız ? Değilseniz acilen bir sosyal hayat edinin.

Cerencim sen bildiğin halde çocukla konuşuyormuşsun.Ben bilmiyordum sevgilisi olduğunu konuştuğum kişinin hiçbir yerde yazmıyordu ilişkisi var vs diye fotoğrafta yoktu.Adam benimle vakit geçirmek için konuşmuş sadece şimdi sevgilisiyle nişanlı.Demem o ki boşver hayatına bak ben çok üzülmüştüm ama gerçekten bilmiyordum sevgilisi olduğunu beni kandırdı o kişi.Yaşın da daha çok genç

Konuşma arasında ilişkisi olup olmadığını sor yok derse irtibatını kes. Bugün sana yalan söyleyen yarın öbür gün başkasına da senin için yalan söyleyebilir.

Ceren görmediğin birini bu kadar yüceltmek neden?
Tamam belki birbirinize çok münasip olacaksınız ama çocuğun uzun süredir sevgilisi var. Bu gerçekle yüzleşmen çok zaman alacak mı?

Konuşmayacaksın bu kadar basit.
Sen kendi gösterdin tanıştın tamam eyvallah.
Çocuk birşey hissederse zaten sevgilisini sevmiyor demektir ve ayrılıp seninle olur.
Veya ayrılmadan seni elde tutar, şrfsizse bunu da yapar. Ki durum oraya doğru gidiyor.
Sen de sevgilisini aldatan bir adamla sevgili olmuş olursun. Ta ki seni de aldatana dek.

Ama bu kadar uzun düşünmeye gerek yok.
Sen kendine ne yakıştırıyorsan onu yap.

Hiç görmediğin birine bi şey hissedemezsin. Altı üstü tanıştıralım dediler diye bu kadar gelin güvey olman çok anormal duygusal boşluktasın bence. Sevgilisi olan insandan da uzak dur

Sevgilisi varmış yani konuşmayı kesmelisiniz basit ve net ! Kılıfına uydurup çıkar yol aramaya çalışmayın.Demek ki seviyor kızı kabullenin yolunuza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…