- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi hayvansevergenc1
-
Arkadaşça konuşalım ama sevgili olmayalım,her saniye seni düşüneyim ama sevgili olmayalım diye dalga geçiyoruz biz amaKim kime dum duma bir ilişki hikayesinin daha içine dalmış bulunmaktayız. Selamun aleykum.
Kız hiç görmediğin adama nasıl bağlandın önce onu anlat. Ruhaniler mi var aranızda nedir ? Ben 2 yıldır aynı yatağı paylaştığım adama zor bağlandımda ondan soruyorum.
Ayriyeten sevgilisinin günahı ne burada!
Derhal hımhızlı ilgiyi alakayı konuşmayı kesmelisin.
Yoksa yorumlarım daha can acıtıcı olabilir.
Böyle durumlara katiyen katlanamam. Arkadaşımı değil direk beyefendiyi uçurmayı tercih ederim ya :)Arkadaşça konuşalım ama sevgili olmayalım,her saniye seni düşüneyim ama sevgili olmayalım diye dalga geçiyoruz biz amaBenim sevgilime bir kız Arkadaşça konuşacak ben de bunu anlarsam o arkadaşı uçururum
Ama şöyle bişey var. Çocuk kızın dayısının sevgilisinin akrabası olduğunu biliyo. Yakın olduğu için normal arkadaş gibi konuşuyor. Bu durumda kız kendisini 2. Plana atıyor. "Belki ayrılırlar çocuk da sevdiğimin farkında olur" diyor. Ama yıkıklık başka bişey değil. Umarım kızla o çocuk mutlu olurlarBöyle durumlara katiyen katlanamam. Arkadaşımı değil direk beyefendiyi uçurmayı tercih ederim ya :)
Aslında tenezzül etmemeyi yeğlerim ya. Vazgeçtim uçurmayı falan. Sevgiliden yeşil ışık yanmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama yine de bilemedimAma şöyle bişey var. Çocuk kızın dayısının sevgilisinin akrabası olduğunu biliyo. Yakın olduğu için normal arkadaş gibi konuşuyor. Bu durumda kız kendisini 2. Plana atıyor. "Belki ayrılırlar çocuk da sevdiğimin farkında olur" diyor. Ama yıkıklık başka bişey değil. Umarım kızla o çocuk mutlu olurlar
Sevgilisi var hoşlanıorum diosunuz.Çocuğu görmemişin bile.Lütfen sevgilisi olan insanlarla konuşmayın.Kemdinizi o kızın yerine koyun.Arkadaşlar hepinize merhaba...
Bu saate konu açmam iyi mi kotu mu oldu bilmiyorum ama umarım aranızda yardım eden bırı çıkar
Ben 1 seneye yakındır bir çocuğa karşı bişeyler hissediyorum, bu arada size saçma gelecek belki ama cidden o çocuğu hiç görmedim.
Kendisi benim halamın sevgilisinin kuzenı oluyor aylar once sofrada konusurken bana '' seni x ile tanıştıralım'' demişlerdi. Ben onemsememiştim tanışmak çok istiyordum ama olur demeye çekınıyordum. o sıra açıkcası ama 1 ay sonra bakmak ıstedım profılıne sevgilisi olduğunu oğrendim çünkü biosunda en üstte o kızın baş harfi yazıyordu. Onun olduğu memlekete gittiğimiz zaman belki oda gelir diye beklerdım hep ama gelmedi biz gittiğimizde oda başka şehire gitmiş. Her gün baktım her saat baktım derken 10 ay geçti aradan. 4 gün once tekrar kontrol ettım yazmıyordu ayrıldılar dıye düşündüm takıpleşmeye başladık o gün en mutlu günümdü :)
bütün arkadaşlarıma sordum ne yazabılırım bir bahane bulun diye, çünkü selam naber gibi klasık bişey yazmak istemiyordum.
en sonunda x medyadan fotoğraf yollayıp hemen geri sildim sonra yanlışıkla oldu dedim konu konuyu açtı baya konuştuk 2 gün olmasına rağmen. Ama x medyasını bılırsınız biyografıye uzun bir şey yazınca ''Devamını Gör'' diye bir yazı çıkar ona tıkladım baktım hala sevgilisi varbu arada çocuk ile flortoz şekilde konuşmuyoruz kendisi dayısının benim halamla beraber oldugunu biliyor dayısı ıle halamda 3 senedır beraberler. Bızde arkadaş gibi konuşuyoruz kızlar ama çok uzuluyorum 10 ay bekledım belki de daha fazla hayaller kurdum bu çocukla olacağım dedim sabrettim bekledim ama şimdi boyle birşey çıktı karşıma.
Bir yandan diyorum ''Ceren sen bu cocuktan hoşlanıyorsun sevgilisine yazık kes konuşmayı''
Bir yandan diyorum ''Ceren sakin ol sadece arkadaşca konuşuyorsunuz, aranızda bir şey yok'
Ben bu çocuk ile konuştukça daha da bağlanıyorum konuşmayı kesmeyi denedim kendi içimde ama beceremıyorum sürekli fotoğraflarna bakıyorum. İki seçeneğim var ya konuşmayı kesicem ya arkadaşca devam edicem ama ilk seçeneği çok istemiyorum açıkcası lütfen yorumlarda bana fikir verin. bu ARADA İKİMİZİNDE YAŞI 18-19
Belki çocuk bi kavgada ergen gibi engelleyip atarlı giderli şarkıları durumda paylaşırsa bu "arkadaş" da yeşillenir. Ben olsam niye yeşillendiriim dış kapının paspasını(kusura bakma ben böyle bi olay yaşadım çok hassasım). Direkt lafımı söyler engelletir numarasını sildirirdim. Ki yaptım bunuAslında tenezzül etmemeyi yeğlerim ya. Vazgeçtim uçurmayı falan. Sevgiliden yeşil ışık yanmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama yine de bilemedim
Kız kafam karıştı etme eylemeBelki çocuk bi kavgada ergen gibi engelleyip atarlı giderli şarkıları durumda paylaşırsa bu "arkadaş" da yeşillenir. Ben olsam niye yeşillendiriim dış kapının paspasını(kusura bakma ben böyle bi olay yaşadım çok hassasım). Direkt lafımı söyler engelletir numarasını sildirirdim. Ki yaptım bunu
Hiii ben kıskancım. Öfkelenince de merhametsiz birisi oluyorum. Acaba sen boğa ya da terazi burcu musunKız kafam karıştı etme eyleme
Şurada hümanist bakmaya çalışıyorum olaya şimdi gaza gelecem bende bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?