Sevdiğimin SEVGİLİSİ

Üzgünüm ama senden korktum Ceren. 10 ay resmen pusuda beklemişsin. Hiç tanımadığın bir adamı takıntı haline getirmişsin. Büyük ihtimalle ayrılsınlar diye dualar da etmişsindir.

Ayrıldığını sandığın an çocuğu düşürmeye kalkmışsın, şimdi de biz arkadaşça konuşuyoruz diye kendini kandırmak ile meşgulsün. Çocuk seninle arkadaşça/akrabaca konuşuyor olabilir ama sen öyle konuşmuyorsun, kimseyi kandırma. Sabha ayrılsalar, akşamına gel dese uçarak gidecekmişsin gibi bir halin var -ki bu da yaşından dolayıdır inşaallah diyorum. Yapma kimseye böyle bir kötülüğü, o kızla empati kur. Sen sevgiline aşık/takıntılı bir kızın sevgilinle arkadaşçada olsa konuşmasını ister miydin?

Sadece sosyal medyada gordugun birinden 10 ay boyunca hoslanmak ve mesajlasarak ona baglanmak nasil mumkun oluyor ki? Yanlis mi anladim ben? Dogru anladiysam senin icin cok endiselendim Ceren. Ben de 17 yasindayken markette gordugum bir cocugu sosyal medyada bulmustum acip acip bakardim fotograflarina ama bu durum en fazla 1 ay kadar surdu seninki cok fazlaymis ya. Sevgilisi oldugunu bildigin halde konusman da hic dogru degil acilen kendine ugraslar bulmali kendi hayatina bakmalisin bence.

Ceren kendine gel hatta kendinden önce sağlam bir psikologla görüşmeye gel ! Bu ne hayalperestlik, bu ne acizlik kendine acımıyorsun sevgilisinin ne suçu var ? Herif sağlam tip olsa senle konuşur mu ?

Aptallık etme sen Ceren’sin kendine gel.

Daha adami tanimayi gec yuzunu bile gormemissin kuzum ya. Oğlanda nerden bilsin karanlıkta göz kırptgını akraba olarak görüyor seni yada kusura bakma yalagn teki sevgilisi varken bile aranıyor bırak daha gençsin boşver sana oğlan mi yok. Bence sen bi bosluktasin tutunacak dal arıyosun ama yapma bağlama böyle hemen kendini

Hiç diyologa geçmediğin birisini 10 ay kafanda yaşamışsın, sevgilisi var yaptığın hata konuşma desek vazgeçemezsin ki zaten sen. Bence bir doktora git. Bu haller iyi değil

Bu platonik hoşlanmanın ötesinde takıntıya dönüşmüş biraz.
Bu yaşa kadar hiç erkek arkadaşın olmadı mı? Bu takıntı ile devam edersen uzun süre de olmayacak gibi, haberin olsun.

Arkadaşça konuşalım ama sevgili olmayalım,her saniye seni düşüneyim ama sevgili olmayalım diye dalga geçiyoruz biz ama Benim sevgilime bir kız Arkadaşça konuşacak ben de bunu anlarsam o arkadaşı uçururum

Böyle durumlara katiyen katlanamam. Arkadaşımı değil direk beyefendiyi uçurmayı tercih ederim ya :)

Böyle durumlara katiyen katlanamam. Arkadaşımı değil direk beyefendiyi uçurmayı tercih ederim ya :)
Ama şöyle bişey var. Çocuk kızın dayısının sevgilisinin akrabası olduğunu biliyo. Yakın olduğu için normal arkadaş gibi konuşuyor. Bu durumda kız kendisini 2. Plana atıyor. "Belki ayrılırlar çocuk da sevdiğimin farkında olur" diyor. Ama yıkıklık başka bişey değil. Umarım kızla o çocuk mutlu olurlar

Aslında tenezzül etmemeyi yeğlerim ya. Vazgeçtim uçurmayı falan. Sevgiliden yeşil ışık yanmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama yine de bilemedim

Sevgilisi var hoşlanıorum diosunuz.Çocuğu görmemişin bile.Lütfen sevgilisi olan insanlarla konuşmayın.Kemdinizi o kızın yerine koyun.

Aslında tenezzül etmemeyi yeğlerim ya. Vazgeçtim uçurmayı falan. Sevgiliden yeşil ışık yanmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama yine de bilemedim
Belki çocuk bi kavgada ergen gibi engelleyip atarlı giderli şarkıları durumda paylaşırsa bu "arkadaş" da yeşillenir. Ben olsam niye yeşillendiriim dış kapının paspasını(kusura bakma ben böyle bi olay yaşadım çok hassasım). Direkt lafımı söyler engelletir numarasını sildirirdim. Ki yaptım bunu

Kız kafam karıştı etme eyleme
Şurada hümanist bakmaya çalışıyorum olaya şimdi gaza gelecem bende bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…