sevdigin icin ayrilmak

Mermaid26

evrekkaaaa
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
3.612
353
198
birini cok seviosunuz ama, sartlar ole gerektiriyoki ayrilmak zorundasiniz bunu erkek arkadasiniz bilmio ama siz cok ii farkindasiniz , ayrilmak istediginizi nasil soylerdiniz, sirf onun iyiligi icin, baska careniz olmadigi icin , sevdiginiz halde nsl ayrilalim derdiniz? yoksa sizden nefret etmesini saglayip daha az aci cekmesini mi tercih ederdiniz?

yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar yardim edin:çok üzgünüm:

Nefret etmesini falan sağlamazdım, beni her zaman iyi hatırlamasını isterdim.. Herşeyi olduğunca anlatırdım.. Sonuçta nefret ettiği zamanda acı çekicek ama beni kötü hatırlayıpta hep arkamdan beddua etme olasılığını düşünmek istemem.. Allah kimseyi böyle bi duruma da sokmasın :çok üzgünüm:

neden neyse, olduğu gibi açık anlatırdım. asla yalan söylemezdim. dürüst olmak en güzeli.

ayrılmam tüm engelleri aşarım onun için gerekirse...böyle bişeyi kabul edemem ayrılmam cunku..imkansız diye bişey yoktur benım için...eger seviyorsam böyle bişey yapmazdım benn..

ne olursa olsun doğrudan söylerdim, yalana dolana hiç gerek yok, hem belki konuşulursa ortak bir çözüm bulunup ayrılıktan da dönülebilir kaydirigubbakcemile

Nefret etmesini sağlamak gibi bir saçmalık ancak Türk filmelerinde olur

Nedeni söylerdim birlikte çözüm arardık,yada olmıcaksa birlikte karar verip o şekilde anlaşarak ayrılırdım. şakkıdı

Ayrılmamı gerektiren durum neyse oldugu gibi anlatırdım.
Eminim bi cözüm yolu bulurdu.zemuszemus

En açık şekilde hiç bir ayrıntıyı gizlemeden anlatırdım herşeyi, duyması onu üzecek olsada, duymaması ilerde başkasından duyması öğrenmesi böyle birşeyi onu daha çok üzecektir..

yalan söylemek ne sana ne ona yarar sağlar açıkca aartık birşeylerin yürümediğini ayrılmak istediğini söyle insanca bitsin bari birbirinizi lekelemeden :1hug:

klasik Türk filmlerini hatırladım.
senin böyle bir sorunun yok değil mi
sadece merak için soruyorsun.
çünkü sevdiği halde karşıdakini düşünrek ayrılmayı gerektirecek bir sebep
sadece Türk filmlerinde olur gbi geliyor bana.
kız ölümcül hastalığa yakalanmıştır adamın üzülmesini istemez filan...

Hiçbir yorumu okumadan direk yazıyorum,başıma geldı cunku.

Çok sevıyordu benı,biliyorum.Ama matıgımla hareket ettiğimde olmayacağı kanısına varıyordum,son care kendımden soğutmak nefret ettırmek oldu,onun rahatsız olacagı işler,hareketler yaptım hep.

Kımse bılmıyor asıl ayrılma sebebımı, ne o ne arkadasları.Hep bende saklı kalıcak.. mafoldumben

İşte en sinir olduğum konulardan biri daha.Aman yanlış anlaşılma olmasın konu sahibine sinir falan değilim sadece başkası adına yapaılan başkası için iyiliklere sinirim . Bu bence o kişinin hayatına müdahele ona ihanetten başka bişey değildir.
o kişi çok mu küçük kendini koruyamıyacak kadar acizmi ya da hayatın gerekleri karşısında çok mu güçsüz beceriksiz.
arkadaşım lütfen gerçek neyse paylaşın ve bırakın bu gerçekle ilgili kararı vermek ona kalsın.kimse kimse hakkında bu onun iyiliğidir kararına varamaz bence

sebepsız ayrılık olamaz asla..
sebebı de ve cekıl bence..sonra ıcınde kalmasın neden gercegı demedım dıye hayat dızıler gıbı degıldır malesef sevgılın gercegı ogrendgnde gerı gelmez..

yeni bir flim mi yoksa seneryo mu aranızda ki aşk kan davasımı abartmışın sanki bir flim seneryosu gibi sende ayrıl o zaman açıklama yapma neden büyükse senden daha çok nefret eder.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…