birini cok seviosunuz ama, sartlar ole gerektiriyoki ayrilmak zorundasiniz bunu erkek arkadasiniz bilmio ama siz cok ii farkindasiniz , ayrilmak istediginizi nasil soylerdiniz, sirf onun iyiligi icin, baska careniz olmadigi icin , sevdiginiz halde nsl ayrilalim derdiniz? yoksa sizden nefret etmesini saglayip daha az aci cekmesini mi tercih ederdiniz?
yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar yardim edin:çok üzgünüm:
neden neyse, olduğu gibi açık anlatırdım. asla yalan söylemezdim. dürüst olmak en güzeli.
yoksa sizden nefret etmesini saglayip daha az aci cekmesini mi tercih ederdiniz?
ben böle yapıorm
ama ya nedeni bilmesi onu daha cok uzecekse?:çok üzgünüm:
birini cok seviosunuz ama, sartlar ole gerektiriyoki ayrilmak zorundasiniz bunu erkek arkadasiniz bilmio ama siz cok ii farkindasiniz , ayrilmak istediginizi nasil soylerdiniz, sirf onun iyiligi icin, baska careniz olmadigi icin , sevdiginiz halde nsl ayrilalim derdiniz? yoksa sizden nefret etmesini saglayip daha az aci cekmesini mi tercih ederdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?