sevdigin icin ayrilmak

nedenı ne ıse anlatın duzeltılebılır bıseyse ( belkı sız duzeltılebılecegını sanmıyorsun ama duzeltılebılır olabılır) duzelır
duzeltılemezse de ortada net bır sebep olur her ıkı taraf ıcınde

nefret ettirme bence... ama aşk çekip gitmek değildir bana göre herşeye rağmen herkese rağmen göğüs gerip savaş vermektir.. tabi aranızdaki sorunu bilmediğim için bişey diyemicem..seni iyi hatırlasın iyi bilsin en azından yıllar sonra aklına geldiğinde gülümseyebilsin..

sebebi çookk merak ettim nedense..aklıma çok uçuk şeyler geldi söylenmicek gibiymiş ya..
sölesene be bacım çatlatma bizi :)

Ben yaşadım böyle birşeyi tabi çok uzun zaman geçti üstünden ama hala aklıma geldikçe o yıllar durur durur düşünürüm acaba niye terk edildim diye...

O aklıma geldi şimdi bence sorun neyse açıkça söyle belki ortak kararınız olur anlayışla karşılar hatta birbirinize bu konuda destek bile olabilirsiniz....

dahaa çok taze ayrıldım ve severek onunda beni sevdiğini bilerek.. ondan soğuduğumu yürütemediğimi söyledim ailesi karşıydı zaten benim ailemde öyle sevgimin azaldığını söyledim ama acı çekiorm gündüz konuştuğumuzda oda rahatlamış gibiydi tamamen ayrılık kararını aldığımızda ama yinede sebepleri tam olarak bilmio... her ayrılıkta acı vardır nefret etme vardır bi taraf bırakıp gitsede bırakanda kalanda acı çekio.. bunu unutmayın..

ben şart mart anlamam neyse konuşurum ve ayrılmam neden ayrılayım ki................... eğer böyle durumdaysan, başına felaket geldiyse sevdiğin seni her türlü kabul eder

çok saçma
net olun çözülürse çözülür
çözülmezse o da ayrılmanın gerekliliğni düşünür herhalde
oyunlara hiç gerek yok

dogruyu söylemek herzaman iyidir empati kur bence aynı seyi sevgilin senin için yapsa yani senin bilmedigin bir sebepten ötürü ayrılmak için yalanlar söylese kendinden sogutsa ne hissedersin? sahsen ben asla böyle bir şeyi yasamak istemem oyuzden yasatmam da herzaman acık olmak iyidir

Bunun aynısını yaşadım. Nefret ettirmeye çalıştı ,bana gerçek nedeni söylemedi ve sonuç ne? Bugüne kadar kimseden nefret etmediğim kadar nefret ediyorum ondan. İntikam alıcam zamanı bekleyip her dakika beddua ediyorum. Biliyorum o zaman gelicek ve bir insanı ezmek, incitmek, haketmediği davranışları sergilemek nasıl oluyormuş tek tek yaşatıcam ona. Eee yapı itibariyle bahsettiğim kişi klasik türk filmlerinden fırlamış bir karakter gibiydi zaten. Bunu yapmasıda doğal geldi nedense bana.

arkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim...:71:

bu konuyu cok once acmistim ve o zamanlar boyle bi sorunla basediyodum
burdaki tavsiyelere uydum ve herseye ragmen biz olarak kalmaya devam etmeliydik
buna karar verdmistim vede oyle yaptik.
cunku biz buna degerdik, askimiz buna degerdi...

engelsiz yar olmazmis, bunu anladim..
butun zorluklara karsi koyacagimza dair birbirimize soz verdik
ve hala birlikteyiz, omrumuzun sonuna kadarda boyle olmasini umuyorum
o benim ilk ve son askim:69::69:

Son düzenleme:
ayrılık fikrini kafanızdan geçirmişsiniz umarım birdaha bu fikri kafanızda oluşturacak birşey çıkmaz..fakat size nacizane fikrim Allah korusun birdaha bu fikir oluşursa kafanızda lütfen nefret ettirme yolunu tercih etmeyin çok acı veriyor(yani denek üzerinde)..fazlasıyla derinlere kazınmak ve acı çektirmek isteyen kimse tercih etsin bu yolu..

sevgi sahiden emek,fedakarklık istiyor...kararınızdan dolayı kutluyorum sizi..hiçbir aşk bitmeyi haketmiyor..her aşk son kezde olsa emek sarfetmeye değer..

ayrılık fikrini kafanızdan geçirmişsiniz umarım birdaha bu fikri kafanızda oluşturacak birşey çıkmaz..fakat size nacizane fikrim Allah korusun birdaha bu fikir oluşursa kafanızda lütfen nefret ettirme yolunu tercih etmeyin çok acı veriyor(yani denek üzerinde)..fazlasıyla derinlere kazınmak ve acı çektirmek isteyen kimse tercih etsin bu yolu..

sevgi sahiden emek,fedakarklık istiyor...kararınızdan dolayı kutluyorum sizi..hiçbir aşk bitmeyi haketmiyor..her aşk son kezde olsa emek sarfetmeye değer..

tsk ederim canim
simdi dusununce nasil kotu bisey oldugunu anlyorum ama o an
oyle olmuyo iste, zaten kendi kafan allak bullak oldugu icin saglikli dusunemiyosun
boyle durumlarda daha sakin ve dogru karar verebilecek birilerine danismak gerekiyo

bende oyle yaptim tekrar hepinize tesekkur ederim
eger nefret ettirme yolunu secseydim oda bende inanilmaz cok aci cekecektik
sukur oyle bi hata yapmadim...
en aci ayrilik severek ayrilmak olsa gerek ustelik bide boyle oyunlar varsa isin icnde....

Back
X