- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
- Konu Sahibi ElaMenevis
-
Ben ben beeeen
3.5 sene farklı şehirlerde yaşadık öyle olmak zorundaydı 3.5 senede 3 kere gelebildi yanıma toplasan 1 ay bile etmezdi.Zor zamanlardı bi hedefim bi amacım vardı o yüzden dayanmıştım o kadar sene ayrı kalmaya.Üniversiteyi kazanıp onun şehrine gidecektim kavuşacaktım tüm derdim buydu.Çok şükür Allah bana bunu nasip etti.Kazandım yanına geldim.1.5 sene her gün görüştük şimdi ise askerde.Neyseki kısa dönem.Bize yine ayrılık.Şafak 42.Bakalım geldikten sonra yine bi ayrılık yaşayacakmıyız
Ya tabiki bu kisinin kendisiyle ve karsisindakiyle alakali. Tamamen is sizde bitiyor. Mesela gun geldi ben ayrilmak istedim o birakmadi. 2009 da basladik 2010da 1 kez 1 gun 2011 de 1 gun ayrildik diye hatirliyorum arada olduysada ben bu ikisini hatirliyorum. Hic kopamadik birbirimizden hep sabrettik. Sen kendinden eminsen ve karsindakine inaniyorsan iliskine guzelce devam etMaşallah canım,3.5 sene hem de yılda neredeyse 1 kez görüşerek...Yürüten yürütüyor,yapan yapıyor yani demekki.Nasıl moral oldu bu bana şimdi,iyiki yazdın,çok teşekkür ederim.Şafak 42,hadi az kalmış.Hayırlı tezkereler olsun,tez zamanda kavuşun inşallah...
Ya tabiki bu kisinin kendisiyle ve karsisindakiyle alakali. Tamamen is sizde bitiyor. Mesela gun geldi ben ayrilmak istedim o birakmadi. 2009 da basladik 2010da 1 kez 1 gun 2011 de 1 gun ayrildik diye hatirliyorum arada olduysada ben bu ikisini hatirliyorum. Hic kopamadik birbirimizden hep sabrettik. Sen kendinden eminsen ve karsindakine inaniyorsan iliskine guzelce devam et
Aynen bizde çok zor zamanlar geçirdiğimiz halde hiç kopmadık çok şükür.Sabır dersen,ereceğiz yakında,o derece yani
Bizde ermistik15 ay yanyana olmadigimiz oldu eski uzun donem askerlik gibi
Siz ne sartlardasiniz ne zaman kavusacaksiniz ufukta neler gorunuyor ?
Biz onun işi,maddi ve manevi engeller yüzünden ne yazıkki 13 aydır yanyana gelemedik.Siz şimdi 15 ay yazınca o kadar iyi anladım ki o yüzden yaşadıklarınızı.Ben kısmetse bir ay sonra yanına gideceğim,biletlerimi filan ayarladım ama hala rüya gibi geliyor.Zaten uzun zamandır evlilik düşüncesi vardı,yakında bir nişan düşünüyoruz ama kısmetle herşey elbette.
Ben biraz da şunu anlayabilmek adına arkadaşların yorumlarını almak istedim buradan;uzaktan yaşanan ilişkilerde yürümeme sebebi daha çok mesafelere dayanamamak,sabredememek ya da kavga etmek filan mı yoksa aldatma mı?Çoğunlukta etken olan ne acaba?
Aay anliyorum seni ya. Neyseki gidiyormussun hadi gozun aydin. Hayirlisiula kavusursunuz insallah
2,5 yıl ayrı şehirlerdeydik ayruldık...
Ben üniversite de okuyorum sevgilim çalışıyor ve aramızda 10 saat var.Eve geldiğimde aramızdaki mesafe 3 saate düşüyor. Uzun zamandır görüşemiyoruz 4 aydan fazla oldu. Ve şuan evdeyim ama bazı sebeplerden dolayı bir iki ay daha görüşemeyeceğiz. Gerçekten zor bir durum. Bu kadar severken bu derece uzakta olmak. Çok özlüyor insan çok kötü oluyor. İlişkimizin ilk zamanları erkek arkadaşım özlediği zamanlarda bana soğuk davranırdı bende o hareketini çözemezdim. Ben özleyince daha çok yaklaşıyorum ona çünkü. Daha çok konuşmak daha çok vakit geçirmek istiyorum. Ama bu da çok mümkün olmuyor. Hafta içi öğle arasında oda en fazla 10 dk ya da mesai bitiminde konuşuyoruz. Hafta sonu da geç kalkıyor..Bazen hafta sonu nöbetleri oluyor o zaman görüşemiyoruz. Bazen işte problemleri oluyor o yüzden konuşmak istemiyor pek. Genel olarak kameradan konuşarak o özlemi gidermeye çalışıyoruz ama gerçekten zor oluyor. Konuşmanız gereken şeyler oluyor ama konuşamıyorsunuz telefondan yüz yüze konuşmanız gerekiyor. Bu tarz şeylerde hep kısıtlama oluyor. Buluşulduğu zamanlar da da çok kısıtlı oluyor.O zamanlarda genelde hafta sonu iki güne sığdırılmaya çalışıyoruz. O kadar ayın özlemi iki günde giderilmiyor. İlişkide hep bir özlem hep bi hasret oluyor. El ele gezen sevgilileri gördüğünüzde kendinizi kötü hissediyorsunuz. Sürekli kendinizi eksik hissediyorsunuz. Diğer yarınız yanınıza geldiğinde tamamlanıyorsunuz ancak. Nasıl başa çıkılır? Çıkılmıyor. Hiçbir şey yanyana ki gibi olmuyor. Normal ilişkilerdeki gibi sorunlarınızı uzaktakiler çok geç çözebiliyor. İletişim problemi daha çok oluyor yanlış anlamalar vs. Aynı şehirde olsanız o yanlış anlamayı yanyana çözersiniz ama bu mümkün olmuyor bu şekilde. Zor oluyor ama aranızdaki sevgi bu zorlukla baş etmenin tek yolu oluyor.
bence istedgn kişinin yanında olmaması bu yüzden paylasılamayan saatler günler. sonra skılmaya baslanıo ve finalde ihanet oluyo bna göre böyle yasadıgma görede.
cok zor oluyor tam 5 yıldir birlikteyız aramızda on sekiz saat var kendisi ilk üç yıl cok cektirdi bana son iki yıldır ilişkimiz rayına girdi görüşme hep kamerada oldu bi kaç güne iki üç ayda bide ben yanına gidiyordum on gün falan kalıyordim orda kız arkadaş im var sonuç olarak mutlu son isteme oldu ailesini topladı getirdi istedi ler bizde kaldılar nişan im oldu ağustos düğününüze var bazen ben bile sasiriyorum şaka gibi ama biz evleniyoruz cok ta mutlu yüz :)
Anlıyorum canım,Allah sabır versin sana da.Evet zaten sevgi olmasa,karşılıklı duyulan sevgiden emin olunmasa çekilir şey olmaz.Özlediği zamanlarda soğuk davranıyor gibi olması aslında bir nevi kendini korumaya alma psikolojisi.Yani nasıl anlatsam;senin zaten biliyor çok özlediğin için ne halde olduğunu,bir de kendisi sürekli özlemi dillendirirse ikiniz birden bu sefer daha çok zorlanırsınız diye.Erkek olarak duygularına hakim olmaya çalışıyor,fazla kapılıp bu özleme daha kötü hissetmemek,baş edebilmek adına böyle yapıyor olabilir.Bir de sana şimdi, o da ahh vahh ederek konuşsa iyice başa çıkılmaz bir hal alacak bu hasret diye düşünüyor olabilir.
Amin canım.Uzaktan ilişki yürüten ve öyle ayda bir filan görüşemeyen biri olarak çok iyi anlıyorum seni.Soğukluk,anılar,fotoğraflar demişsin;ayrıntılı yazmadığın için bir yorum yapamadım.Telefonla ya da netten görüşme imkanınız yok mu canım?
Son zamanlarda atlattık bu soğuk davranma olayını ya da işleri çok yoğun olduğu için fırsatı olmuyor.:) Ama hiç sizin söylediğiniz gibi düşünmemiştim. O öyle davrandığında çok üzülüyordum. Ben bir de takıntılı ve alıngan bir insanım her hareketinden olmayacak şeyler düşünüyorum öyle mi böyle mi düşünüyor falan diye. Soğuk davrandıkça çok üzülüyordum. Ama sağolun şimdi içim rahatladı bu tarz bir şey olduğunda sizin söylediğiniz şeyi anımsayacağım teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?