- 16 Nisan 2008
- 5.434
- 14.708
- 773
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Hem de aynı anda galibaOha ayni seyi mi yazdik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de aynı anda galibaOha ayni seyi mi yazdik![]()
Ayni anda evet:)Hem de aynı anda galiba![]()
Düğünüme gelmiş ama ben görmemişim görenler olmuş.Bu adam kim diye sordular mi? Eski bir tanidik mi dedin:)) ya turk filmi gibi
Gelmiş ama görmemişim görenler olmuş.Yok artık,ne sıfatla? Bu adam kim diye soran oldu mu? eski bir tanıdık dediniz mi? Fonda Ümit Besen çaldı mı?
Ben erkeğim galiba halbuki benim unutmam gerekiyorduAyrıldıktan 5 ay sonra nişanlandım, ondan 3 ay sonra da evlendim. O beni duydu. O kadar ah etmişim ki tam 10 yıl sonra evlenebilmişAcıttıysa onu acıtmıştır ama benim için bir önemi yok. Kadınlar çabuk toparlanıyor, kalan bir şey varsa erkeğin içine oturuyor.
Hayaller kurardık biz yıllar önce hiç yoktun hesapta ayrılık bizce Diye diye içmiştir artık Düğününe gelmiş şahidin olmuş resmen tam dram vallahi filimlere konu olacak cinsten hemde ..Severek ayrıldığım 4 yıllık bir ilişkiyi bitirip ani bir kararla mantık evliliği yaptım :) ayrıldığım şahsiyet de düğünüme gelmişti falan
İyi geceler hanımlar sevdiği adamın evlendiğine şahit olan var mı? Ne hissettiniz nasıl atlattınız?
Valla okurken ben üzüldüm nasip işi mutluluklar her ikinizede ne diyelim7 senelık ılıskımı aıleler ıstemedıgı ıcın bıtırdım severek aglayarak ayrıldık. Unutmak mumkun degılde arada bı sorun olmadıysa ama alısıyor ınsan sımdıkı esımı bıraz sevgı bıraz mantık evlılıgı yaptım. Evlendıgımı bılmedıgı ıcın aramıstı benı soyledım evlendıgımı agladı ve bıdaha aramadı kendıde aılesının cok ıstedıgı bırı vardı boz sevgılıyken onla evlenmıs hemde kız ıstemeye ve sozune gıtmeden. Bana cok koymadı sımdı cocuklarımız var onunda benımde cokta etkılemıyor ya keske dıyor ınsan ama yapacak bısey yok alısıyor ınsan uzulmeye gerek yokk
7 senelık ılıskımı aıleler ıstemedıgı ıcın bıtırdım severek aglayarak ayrıldık. Unutmak mumkun degılde arada bı sorun olmadıysa ama alısıyor ınsan sımdıkı esımı bıraz sevgı bıraz mantık evlılıgı yaptım. Evlendıgımı bılmedıgı ıcın aramıstı benı soyledım evlendıgımı agladı ve bıdaha aramadı kendıde aılesının cok ıstedıgı bırı vardı boz sevgılıyken onla evlenmıs hemde kız ıstemeye ve sozune gıtmeden. Bana cok koymadı sımdı cocuklarımız var onunda benımde cokta etkılemıyor ya keske dıyor ınsan ama yapacak bısey yok alısıyor ınsan uzulmeye gerek yokk
Simdi mutlu musun peki? Niye ayrilmistin?Düğünüme gelmiş ama ben görmemişim görenler olmuş.
Ulan fişşek gibi hayatlar ha
Aslinda üzücü geldi bana , inshallah simdi mutlusunuzdur sizdeSevdiğim beni evlenirken gördü. Ona o fırsatı verir miyim? Hey yavrum hey
7 senelık ılıskımı aıleler ıstemedıgı ıcın bıtırdım severek aglayarak ayrıldık. Unutmak mumkun degılde arada bı sorun olmadıysa ama alısıyor ınsan sımdıkı esımı bıraz sevgı bıraz mantık evlılıgı yaptım. Evlendıgımı bılmedıgı ıcın aramıstı benı soyledım evlendıgımı agladı ve bıdaha aramadı kendıde aılesının cok ıstedıgı bırı vardı boz sevgılıyken onla evlenmıs hemde kız ıstemeye ve sozune gıtmeden. Bana cok koymadı sımdı cocuklarımız var onunda benımde cokta etkılemıyor ya keske dıyor ınsan ama yapacak bısey yok alısıyor ınsan uzulmeye gerek yokk
gördüm anlık bir şok yaşadım, ama zaten ayrıydık fazla drema gerek yoktu normal hayatıma devam ettim.İyi geceler hanımlar sevdiği adamın evlendiğine şahit olan var mı? Ne hissettiniz nasıl atlattınız?
O zamanlardan daha mutluyum çok şükürAslinda üzücü geldi bana , inshallah simdi mutlusunuzdur sizde
4 yıl boyunca tek başıma dağ olmaktan yorulduğum için...Simdi mutlu musun peki? Niye ayrilmistin?