Sevdiğini evlenirken gören var mı?

Ayrıldıktan 5 ay sonra nişanlandım, ondan 3 ay sonra da evlendim. O beni duydu. O kadar ah etmişim ki tam 10 yıl sonra evlenebilmiş :KK70: Acıttıysa onu acıtmıştır ama benim için bir önemi yok. Kadınlar çabuk toparlanıyor, kalan bir şey varsa erkeğin içine oturuyor.

7 senelık ılıskımı aıleler ıstemedıgı ıcın bıtırdım severek aglayarak ayrıldık. Unutmak mumkun degılde arada bı sorun olmadıysa ama alısıyor ınsan sımdıkı esımı bıraz sevgı bıraz mantık evlılıgı yaptım. Evlendıgımı bılmedıgı ıcın aramıstı benı soyledım evlendıgımı agladı ve bıdaha aramadı kendıde aılesının cok ıstedıgı bırı vardı boz sevgılıyken onla evlenmıs hemde kız ıstemeye ve sozune gıtmeden. Bana cok koymadı sımdı cocuklarımız var onunda benımde cokta etkılemıyor ya keske dıyor ınsan ama yapacak bısey yok alısıyor ınsan uzulmeye gerek yokk

Zaten bitmesi gereken uzun süreli bir ilişkiydi manevi anlamda çok sarsıcı bir birliktelikti iyi ki ayrıldım dedim bittikten sonra ama evlendiğini duyduğumda her şey film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti 1 hafta boyunca cidden bu oluyormuş tüm anılarınız bir bir aklınıza geliyor sonra bitiyor aman deyip geçiyorsunuz :KK55:

Ayrıldıktan 5 ay sonra nişanlandım, ondan 3 ay sonra da evlendim. O beni duydu. O kadar ah etmişim ki tam 10 yıl sonra evlenebilmiş :KK70: Acıttıysa onu acıtmıştır ama benim için bir önemi yok. Kadınlar çabuk toparlanıyor, kalan bir şey varsa erkeğin içine oturuyor.
Ben erkeğim galiba halbuki benim unutmam gerekiyordu

Severek ayrıldığım 4 yıllık bir ilişkiyi bitirip ani bir kararla mantık evliliği yaptım :) ayrıldığım şahsiyet de düğünüme gelmişti falan
Hayaller kurardık biz yıllar önce hiç yoktun hesapta ayrılık bizce Diye diye içmiştir artık Düğününe gelmiş şahidin olmuş resmen tam dram vallahi filimlere konu olacak cinsten hemde ..

7 senelık ılıskımı aıleler ıstemedıgı ıcın bıtırdım severek aglayarak ayrıldık. Unutmak mumkun degılde arada bı sorun olmadıysa ama alısıyor ınsan sımdıkı esımı bıraz sevgı bıraz mantık evlılıgı yaptım. Evlendıgımı bılmedıgı ıcın aramıstı benı soyledım evlendıgımı agladı ve bıdaha aramadı kendıde aılesının cok ıstedıgı bırı vardı boz sevgılıyken onla evlenmıs hemde kız ıstemeye ve sozune gıtmeden. Bana cok koymadı sımdı cocuklarımız var onunda benımde cokta etkılemıyor ya keske dıyor ınsan ama yapacak bısey yok alısıyor ınsan uzulmeye gerek yokk
Valla okurken ben üzüldüm nasip işi mutluluklar her ikinizede ne diyelim 🌼

Bnm de 3 senelik sevgilin ailesi istemediği için ayrıldı çok yeni. Sanki ömür gececek bu sıkıntı gecmeyecek gibi geliyor

Oha ya benim bile aglayasim geldi masallah hava durumu snlatir gibi anlattin sen: (

Ben görmedim ama eşimle nisanlandigimizda biri geldi ilkokuldan bir çocuk annem kapıya çıktı annesiyle gelmiş
Annesi sordu kızınız nisanlandi mi diye
Annem evet dedi.
Kadın dediki oğlum ilkokuldan beri kızınızı bekliyordu küçük diye hep bekledik ise gidip gelirken hergün görüyorMuş dedi ( tabi benim hiç haberim yok oğlan okadar edepliymis ki hiç görmedim bile rahatsız etmedi )
Sonra oğlan annesine bağırdı ben sana demiştim neden gelmedik al işte diye Üzgün bir şekilde gitti .
O çok içime dokunmustu sonrasında çok dua ettim inşallah hayırlı birini bulur diye
Böyle olmuştu.

Back
X