güzelim bende ara ara iş bunalımına giriyorum ve onlarla uğraşıyorum o nedenle pek giremiyorum. ama bu aralar buradayım yani.
benim koç un cep telefonu iptal odu görüşemiyoruz telden. zaten son görüşmemizde büyük kavga etmiştik. çok üzmüştü beni çok. ama msn de konuşurken bir şekilde hallettik. ( askeriyeye internet kafe açılmış sadece 7 bilgisayar ve F klavyesi ile. bilgisayarlar 10 yıllık falanmış galiba ama iş görüyor yinede.:smiley-cool:
senin koçun nasıl bakalım. hayırdır, güzel gelişmeler olmuştur inşallah. :hooray:
selam kızlar nabersiniz bende siz şafak sayerken bende arada ceeeee yapıp gidim bariii napimmm ah erkeklerde konu açılmış kadıbn ve erkeklerle ilgili sözlerde bi söz var işte anlayışlı kadın flan dio biz anlayışlımıız kii cicimmmm????
heh ben bu sözü diodum kuşummm ama ben azıcık araştırdımanlyoşlı kadın aşık kadın deilmiş çünkü aşk bencilmişşş şekrimmm ama ben pek anlayoşlı deilim sanırım daha ziyade kıskancım ve sevdiğimi paylaşma özürlüyümm azıcıkkkkaydirigubbakcemile5gamyoncuiremsu
bu lafa göre anlayışlı kadın sahip oluo ama bazı araştırmalara göre aşık kadın kıskanıp anlayışsız olurmuş acaba anlayışlı modunamı geçsemmm sevdiğimn gözleri yaşarsın azıcıknnn
aynen valla ya yani benm kıskançlığım biraz aşırı ama napim elimde deiilll paylaşmim ben nasıl tek ona endeksliyim o da bana olsunn demi ammaaakaydirigubbakcemile2:asigim:
kızlar ya bişe sorcam size hani kk da msn bölümünde filan hareketli avatarla msn ifadeleri filan varya onlar naıl kullanılıo yada nasıl yükleniiooo ki hemen images.us o site açılıo işte beceremedimm sen ağlama:: :SS::S